Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Shot Slow Wide

Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Shot Slow Wide

Hayabusa
05.0229
Διαθέσιμος
10,30 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά πλάνων Jack Eye της Haybusa έχει αφήσει ιστορία με το πόσο εύκολα μπορεί και βγάζει ψάρια σε όλες τις θάλασσες το κόσμου. Τώρα η Ιαπωνική εταιρία προτείνει δυο νέα μοντέλα, τα οποία ενισχύουν όλες τις σχεδιαστικές καινοτομίες των προηγούμενων πλάνων και τις βάζουν σε εφαρμογή σε Slim «λεπτή» και Wide «πεπλατυσμένη» μορφή.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά πλάνων Jack Eye της Haybusa έχει αφήσει ιστορία με το πόσο εύκολα μπορεί και βγάζει ψάρια σε όλες τις θάλασσες το κόσμου. Τώρα η Ιαπωνική εταιρία προτείνει δυο νέα μοντέλα, τα οποία ενισχύουν όλες τις σχεδιαστικές καινοτομίες των προηγούμενων πλάνων και τις βάζουν σε εφαρμογή σε Slim «λεπτή» και Wide «πεπλατυσμένη» μορφή.

Πριν δούμε τις διαφορές κάθε μοντέλου, ας δούμε τα γενικά χαρακτηριστικά που μοιράζονται εξίσου. Καταρχήν οι βολές που πετυχαίνουν οι πλάνοι Hayabusa Jack Eye Shot Slow είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας σε κάθε βολή – που έτσι και αλλιώς, όσον αφορά στα μεταλλικά τεχνητά- είναι μεγάλες. Το φινίρισμα και τα χρώματά τους έχουν ενισχυθεί σε σημείο που να τους καθιστά πάρα πολύ ανθεκτικούς στις καταπονήσεις, τόσο από τσιμπήματα, από τις επαφές με βράχους στο βυθό αλλά και από τις εντολές που δίνουμε εμείς με τα «χτυπήματα» του καλαμιού μας.

Η Hayabusa εξόπλισε τους Jack Eye Shot Slow με αγκίστρια τα οποία διαθέτουν επίστρωση για μέγιστη αντοχή κατά της διάβρωσης. Είναι δεμένα με πολύ ποιοτικό Assist Line και έχουν και “sabiki” ιριδίζουσα και ολογραφική τρέσα, για προσέλκυση των θηραμάτων.

Το σώμα των πλάνων Shot Slow είναι ασύμμετρο. Η μια πλευρά είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη, όχι μόνο όσον αφορά στη γεωμετρία και τον όγκο του μετάλλου, αλλά και στο χρωματισμό και τους ιριδισμούς. Από την μια πλευρά το χρώμα ενισχύεται με στρας λεπτομέρειες και από την άλλη με κάθετες ιριδίζουσες ταινίες. Η τεχνική αυτή επιτυγχάνει ένα απολύτως «τρελό» παιχνίδισμα χρωμάτων και φωτός στο νερό, τόσο κατά την ανάκτηση όσο (και κυρίως) όταν πλάνος αφεθεί να βυθιστεί. Το «κλασσικό» μεγάλο μάτι των πλάνων έχει διατηρηθεί και το χρωματολόγιο έχει εμπλουτιστεί με πάμπολες επιλογές, τόσο φυσικών όσο και πιο έντονων αποχρώσεων.

Ειδικότερα ο πλάνος Jack Eye Shot Slow Wide είναι μεσόβαρος και είναι αρματωμένος με διπλό Assist Hook. Είναι ιδανικός για πιο αργές παρουσιάσεις και ποντάρει στο παιχνίδισμα που κάνει ο πλάνος κατά τη βύθιση.

Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ρέματος, ή κυματισμού ο βυθιζόμενος Hayabusa Slow Wide θα φέρει χτυπήματα, ειδικά σε μέρες που τα ψάρια είναι πιο νωθρά. Όταν τον ανακτούμε σταθερά κάνει ένα πιο αργό, ανοιχτό Wobbling σε σχέση με το Slim «αδερφάκι» του.

Ο πλάνος αυτός είναι ιδανικός για να προκαλέσουμε τις περισσότερες επιθέσεις, ανακτώντας τον για μερικά μέτρα από τον βυθό και αφήνοντάς τον ξανά να πέσει, ή επιμένοντας να τον δουλεύουμε πιο πατωτά, με σταθερές ανακτήσεις και μεγάλες παύσεις για πτώση. Το διπλό Assist Hook και η απουσία σαλαγκιάς τον κάνουν πιο δύσκολο να μπλέξει και τον ειδικεύουν σε αυτό το πεδίο.

Ο συγκεκριμένος πλάνος της Hayabusa μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κάθετες, αργές παρουσιάσεις από βάρκα και είναι ιδανικός τις μέρες που τα ψάρια είναι λιγότερο ενεργά, ή απλά τρέφονται πιο χαμηλά στην υδάτινη στήλη. Ιδανικός για Σαργούς, αλλά και «κόκκινα» καθώς και «μαύρα» τα οποία έχουν ιδιαίτερη προσκόλληση με τα χαμηλότερα στρώματα του νερού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: EX-975
  • Διαθέσιμα Μεγέθη: 20 γρ (4,7 εκ), 30 γρ (5,4 εκ), 40 γρ (6,1 εκ) και 60 γρ (6,8 εκ)
  • Διαθέσιμα σε 8 χρωματισμούς

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας