Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker
Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker

Κεφαλή Yamashita Egi King TR Sinker

Yamashita
09.0299
Διαθέσιμο
11,00 €
Με ΦΠΑ

Ειδική μολυβοκεφαλή Egi King TR Sinker από τη Yamashita για την τεχνική Eging.

Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ειδική μολυβοκεφαλή Egi King TR Sinker από τη Yamashita για την τεχνική Eging. Η κεφαλή King TR Sinker μπορεί να αξιοποιηθεί με ποικίλους τρόπους καθώς βελτιώνει την απόσταση βολής και την ταχύτητα βύθισης μιας καλαμαριέρας. Αν και έχει σχεδιαστεί από την Ιαπωνική εταιρία Yamashita, ταιριάζει με πολλές καλαμαριέρες της αγοράς.

Η King TR Sinker μπορεί να τοποθετηθεί στην άκρη του κεφαλιού του καλαμαρολόγου και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο ψαρεύετε καλαμάρια και να ανταποκριθείτε στις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε ημέρας, όπως εναλλαγές στο βάθος, στον άνεμο ή στα θαλάσσια ρεύματα.

Εναλλάσσοντας το βάρος και το χρώμα της κεφαλής της Yamashita, η επιρροή στα κεφαλόποδα μεταβάλλεται και αυτή. Τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα, συνεπώς δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας μεγάλο αριθμό από τεχνητά για Eging, σε περίπτωση που θέλετε να φτάσουν πιο μακριά, ή πιο βαθιά. Το βαρύδι της Yamashita μεταμορφώνει την καλαμαριέρα σας σε "Ultra Deep", με σχεδόν κάθετη βύθιση, αλλά η κίνησή της σε φάση ανάκτησης παραμένει οριζόντια διατηρώντας μια φυσική κίνηση κολύμβησης στο νερό. Διαθέτει δύο οπές, οι οποίες σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε δύο διαφορετικούς τρόπους αρματωσιάς, ανάλογα με το βάθος και την τεχνική ανάκτησης.

Η Yamashita προτείνει δύο κανόνες για τη χρήση της συγκεκριμένης κεφαλής, που σχετίζονται με το βάρος και το επιθυμητό βάθος, αν και οι κανόνες αυτοί αφορούν περισσότερο το ψάρεμα καλαμαριού στην Ιαπωνία:

  • Βάθος x 1 γρ είναι ο βασικός κανόνας, που σημαίνει ότι αν θέλετε να φτάσετε στα 30 μέτρα βάθος, το συνολικό βάρος καλαμαριέρας και κεφαλής πρέπει να είναι 30 γρ.
  • Να επιλέξετε το βάρος κεφαλής το οποίο δημιουργεί γωνία 45⁰ μοιρών μεταξύ της καλαμαριέρας και της μεσινέζας σας.

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 κεφαλές.

Βάρος Κωδικός Χρώμα
7 γρ 600-032 Φωσφοριζέ
10 γρ 565-508 Φωσφοριζέ
15 γρ 600-063 Φωσφοριζέ
20 γρ 565-539 Φωσφοριζέ
14 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας