Νήμα Varivas Ajing Master Ester
Νήμα Varivas Ajing Master Ester
  • -10%
Νήμα Varivas Ajing Master Ester
Νήμα Varivas Ajing Master Ester

Varivas Ajing Master Ester

Varivas
08.0106
Διαθέσιμο
16,20 € 18,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Κατά κοινή παραδοχή η Varivas παράγει από τις καλύτερες Ester πετονιές στον κόσμο και η Ajing Master είναι κλασικό παράδειγμα μιας άψογης τέτοιας πετονιάς.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H Iαπωνική τεχνική του Ajing – του ψαρέματος των Κοκκαλιών δηλαδή - έχει γίνει παγκόσμια μόδα. Στη χώρα μας το Ajing, πέρα από τον κλασσικό στόχο, τα Κοκάλια και τα Σαφρίδια, έχει καταφέρει να περιλάβει και άλλα αφρόψαρα στο ρεπερτόριό της με τεράστια επιτυχία, όπως τα Μελανούρια, τα Σκουμπράκια, ή τον Κολιό. Όλα τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τρέφονται εισροφώντας τη μικροσκοπική λεία τους και διέπονται αφενός από τις ευαίσθητες σιαγόνες τους, αφετέρου από τη μεγάλη τους μαχητικότητα.

Ο εξοπλισμός για την τεχνική του Ajing είναι τρομερά εξειδικευμένος, ώστε να εξισορροπεί μεταξύ του χειρισμού μικρών τεχνητών, τη λεπτεπίλεπτη φυσιολογία των ψαριών και τη δύναμή τους. Πολύ πρόσφατα σχετικά, οι Ιαπωνικές εταιρίες αιχμής έριξαν στην αγορά λεπτές πετονιές που έχουν τις ιδιότητες νήματος και που άλλαξαν εντελώς τους όρους του παιχνιδιού. Αυτές οι πετονιές ονομάστηκαν Ester από τον χημικό τύπο του εστέρα από το οποίο είναι φτιαγμένες. Το LRF παιχνίδι σε όλο τον κόσμο άρχισε να αλλάζει και εκεί που τα νήματα ήταν μονόδρομος…άρχισαν να ανοίγονται νέα μονοπάτια.

Οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των Ester Lines έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο του Finesse και Ultra Light Fishing. Η Varivas Ajing Master Line έχει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως ένα λεπτό νήμα για LRF (ασύγκριτη ευαισθησία, αμεσότητα στην εκτέλεση εντολών και στη μεταφορά πληροφοριών από και προς την αρματωσιά σας). Παράλληλα διαθέτει και όλα τα θετικά γνωρίσματα μιας Monofilament, ή Αόρατης πετονιάς, όπως το ότι δε γίνεται αντιληπτή από τα ψάρια, η απαλή της υφή, η αντοχή στην επαφή με βράχια.

Κατά κοινή παραδοχή η Varivas παράγει από τις καλύτερες Ester πετονιές στον κόσμο και η Ajing Master είναι κλασικό παράδειγμα μιας άψογης τέτοιας πετονιάς. Καταρχήν έχει σχεδόν μηδενική μνήμη κάτι που την κάνει να μοιάζει πολύ σε αμεσότητα στα ερεθίσματα και στο κάρφωμα με το νήμα. Η αορατότητα της όμως καθώς και η ευκολία χειρισμού, μαζί με την τεράστια ευαισθησία της, δίνουν στην Ester ένα σαφές προβάδισμα. Η ειδική της βαρύτητα είναι 1.35. κάτι που αμέσως δίνει ιδιότητες απολύτως επιθυμητές στο ψάρεμα των αλιευμάτων που αναφέραμε.

Πρώτον, είναι βυθιζόμενη. Δεύτερον, έχει πολύ μεγαλύτερη ανοχή στον άνεμο από ό,τι το νήμα. Με λίγα λόγια επηρεάζεται λιγότερο από τον άνεμο κατά τη βολή, κάνει λιγότερη κοιλιά από τον άνεμο κατά τον χειρισμό, ανεβάζοντας την χρηστικότητα τόσο στο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, όσο και να νιώσουμε αυτό το πρέπει από το τεχνητό μας.

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι στις Ester πετονιές, που θα αποτελέσουν τη μάνα μας στα Ultra Light ψαρέματά, προτείνεται να βάζουμε Shock Leader. Tέλειο πάντρεμα αποτελεί το Αjing Master Shock Leader το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Επίσης η ίδια η Varivas υπενθυμίζει την ανάγκη σωστής προ-ρύθμισης των φρένων μας.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα της Varivas Ajing Master πετονιάς Ester. Τα διαμετρήματα ξεκινάνε από PE0.2 που αντιστοιχεί σε διαμέτρημα 0,074 χιλ με αντοχή περίπου 480 γραμμάρια (1.05 λίμπρες). Το προτείνουμε για ένα Ultra Light Set με Casting Weight 3 γρ. Το PE0.3 αντιστοιχεί σε 0,09 χιλ με αντοχή περίπου 650 γραμμάρια (προτείνουμε την αξιοποίησή της σε Σετ Ajing με Casting Weight στα 7 περίπου γρ). Αντίστοιχα το PE0.4 σε 0,104 χιλ  με αντοχή περίπου τα 990 γραμμάρια για ένα Light Rock Fishing ΣΕΤ με Max Casting Weight στα 10 γραμμάρια.

Κωδικός PE Διάμετρος Lbs Αντοχή Μήκος
VAR470 0,2 0,074 χιλ 1,05 480 γρ 200μ
VAR471 0,3 0,090 χιλ 1,40 650 γρ 200μ
VAR472 0,4 0,104 χιλ 2,10 990 γρ 200μ
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
200 μ. - 350 μ.
Πάχος
0,01 - 0,1 χιλ
PE #0,2
PE #0,3
PE #0,4
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας