Καλάμι Major Craft Solpara Taco
Καλάμι Major Craft Solpara Taco
Καλάμι Major Craft Solpara Taco
Καλάμι Major Craft Solpara Taco
Καλάμι Major Craft Solpara Taco
Καλάμι Major Craft Solpara Taco
Καλάμι Major Craft Solpara Taco
Καλάμι Major Craft Solpara Taco

Καλάμι Major Craft Solpara Taco

Major Craft
01.0618
Διαθέσιμο
129,90 €
Με ΦΠΑ

Το ψάρεμα χταποδιού από την ακτή, έχει αρχίσει να προσελκύει όλο και περισσότερους παράκτιους αλιείς τα τελευταία χρόνια. Από την σειρά Solpara, η Major Craft διαθέτει ένα καλάμι αποκλειστικά σχεδιασμένο για το ψάρεμα χταποδιών.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ψάρεμα χταποδιού από την ακτή, έχει αρχίσει να προσελκύει όλο και περισσότερους παράκτιους αλιείς τα τελευταία χρόνια. Από την σειρά Solpara, η Major Craft διαθέτει ένα καλάμι αποκλειστικά σχεδιασμένο για το ψάρεμα χταποδιών.

Το συγκεκριμένο καλάμι διαθέτει πολύ καλές ιδιότητες βολής, όπως κάθε καλάμι spinning της Major Craft, παρά το μικρό του μήκος (2,13 μ). Το Solpara Taco, συνδυάζεται με μηχανισμό spinning και στοχεύει στα χταπόδια που βρίσκονται στην κοντινή, ευρύτερη περιοχή. Η δράση του είναι Regular Fast με την κορυφή να διαθέτει την απαραίτητη ευαισθησία για να νιώθετε κάθε ερέθισμα στο τεχνητό Taco, ενώ ο κορμός είναι ενισχυμένος για να μπορείτε να καρφώσετε το χταπόδι και να το ανασηκώσετε από τον πυθμένα.

Εκτός από το τμήμα της λαβής, το γενικότερο στήσιμο του καλαμιού προορίζεται για χρήση μεγάλων διατομών νήματος ανάμεσα σε 2.0 και 5.0.

Η «Δράση», όπως αναφέρεται από τους περισσότερους Ιάπωνες, Ευρωπαίους και Αμερικάνους κατασκευαστές καλαμιών, περιγράφεται συνήθως ως «Γρήγορη», «Μεσαία», ή «Μέτρια» για να περιγράψει – με πολύ απλά λόγια – την ταχύτητα επαναφοράς ενός καλαμιού, στην αρχική του κατάσταση. Υπάρχει επίσης η κλίμακα «Tenkara Action Index», που χρησιμοποιεί αριθμούς, αντί για επιθετικούς προσδιορισμούς. Οι αριθμοί αναφέρονται στο πόσο κοντά στην κορυφή του καλαμιού, λυγίζει το blank όταν του ασκηθεί δύναμη, σε κλίμακα από ένα έως δέκα. Έτσι, από το πιο άκαμπτο (Extra Fast), στο πιο μαλακό (Moderate Slow), η κλίμακα περιέχει διαβαθμίσεις όπως: 8:2, 7:3, 6:4 και 5:5.

Ένα σύστημα αριθμητικής αξιολόγησης όπως αυτό, μπορεί να είναι πιο αντικειμενικό από τη χρήση όρων, επειδή δείχνει μια πιο μετρήσιμη αναλογία, του πόσο κάμπτεται ένα καλάμι. Το σύστημα Tenkara προσδιορίζει το σημείο στο οποίο λυγίζει το blank, παρά στο πώς ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δύναμη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: SPX-S702H/TACO
  • Μήκος: 2,13 μ
  • Στελέχη: 2
  • Βάρος Τεχνητού: Max 42 γρ
  • P.E.: 2,0 - 5,0
  • Action: Regular Fast
  • Βάρος: 153 γρ

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας