Maxel Rage 56/3 Pro Rod
Maxel Rage 56/3 Pro Rod
Maxel Rage 56/3 Pro Rod
Maxel Rage 56/3 Pro Rod
Maxel Rage 56/3 Pro Rod
Maxel Rage 56/3 Pro Rod
Maxel Rage 56/3 Pro Rod
Maxel Rage 56/3 Pro Rod

Καλάμι Maxel Rage Pro Slow Jigging

Maxel
01.0799
Διαθέσιμο
410,00 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Maxel Rage 56-3 Pro Slow Jigging έχει τη δύναμη και τη απαραίτητη δράση για να κάμψει την αντίσταση μαχητικών αλιευμάτων και να τα φέρει στην επιφάνεια.

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Maxel ακολούθησε μια μακρά διαδικασία από τη σύλληψη μιας ιδέας, μέχρι την κατασκευή ενός καλαμιού, με τη βοήθεια προηγμένης τεχνολογίας και πολλαπλών δοκιμών στο πεδίο. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν η παραγωγή ενός πολύ ελαφριού και ανθεκτικού καλαμιού για την τεχνική του Slow Jigging, το οποίο ξεπερνά τα μειονεκτήματα παρόμοιων καλαμιών την κατηγορίας.

Το καλάμι Maxel Rage 56-3 Pro Slow Jigging έχει τη δύναμη και τη απαραίτητη δράση για να κάμψει την αντίσταση μαχητικών αλιευμάτων και να τα φέρει στην επιφάνεια. Σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας Carbon, επιτρέπει σε πλάνους Slow Jigging βάρους μεταξύ 100 και 250 γρ να αναπαράγουν την πιο φυσική κίνηση βύθισης. Το Rage Pro είναι ένα πραγματικά μνημειώδες καλάμι Slow.

Το καλάμι Rage 56-3 Pro αποτελείται από ενιαίο, λεπτό, tubular blank με τέλεια παραβολική δράση, για την κατασκευή του οποίου έχει αξιοποιηθεί η τεχνολογία εξωτερικής περιέλιξης Carbon για αυξημένη ευαισθησία. Η κορυφή του καλαμιού είναι πολύ ευαίσθητη και ανταποκρίνεται τόσο σε κάθε ερέθισμα από αλίευμα, όσο και σε κάθε κίνηση που προέρχεται από τον κορμό. Επιτρέπει στους πλάνους να παράγουν κίνηση Slow και σας μεταδίδει με ακρίβεια στο χέρι σας τη δράση του πλάνου σας.

Το καλάμι Maxel Rage 56-3 Pro είναι «κατηγορίας φτερού» και ζυγίζει μόλις 130 γρ. Το χαμηλό του βάρος σας επιτρέπει να ψαρεύετε όλη τη μέρα χωρίς κούραση. Το Maxel Rage 56-3 Pro έχει σχεδιαστεί με τον κορμό του να διαθέτει Fast δράση και είναι επίσης κατάλληλο και για κινήσεις High-Pitch, σε μια προσπάθεια να ενεργοποιήσει τα κυνηγετικά ένστικτα των ψαριών όταν αυτά δε δείχνουν ενεργά. Ταυτόχρονα διαθέτει την απαραίτητη δύναμη για να ανεβάσει από τον πυθμένα μαχητικά θηράματα.

Η Maxel κατασκεύασε το καλάμι Rage 56-3 με Carbon Toray Hybrid και οδηγούς Fuji Τιτανίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Κατασκευή με Tubular Carbon Blank Toray Hybrid
  • Οδηγοί Fuji Torzite Titanium (9+1) - Εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, ισχυρότερο, με χαμηλότερη τριβή, 40% ελαφρύτερο και πιο λείο από το SiC
  • Ανθεκτική, εξαιρετικά ελαφριά βάση μηχανισμού Fuji
  • Εργονομικού σχήματος, ενισχυμένες λαβές EVA, για άνετο κράτημα
  • Μήκος: 1,68 μ
  • Βάρος: 130 γρ
  • Στελέχη: 1
  • Casting Weight: 100 - 250 γρ
  • PE: 0,5 - 2,0
  • Διάμετρος βάσης / κορυφής: 8,7 / 2,0 χιλ
  • Αντοχή Κορμού: 6 κιλά (60 μοίρες), 3 κιλά (90 μοίρες)
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας