Πλάνος Megabass Makippa
Πλάνος Megabass Makippa
Πλάνος Megabass Makippa
Πλάνος Megabass Makippa
Πλάνος Megabass Makippa
Πλάνος Megabass Makippa
Πλάνος Megabass Makippa
Πλάνος Megabass Makippa

Πλάνος Megabass Makippa Sawara Tune

Megabass
05.0342
Διαθέσιμος
13,50 €
Με ΦΠΑ

O πλάνος Makippa από την Megabass, είναι ένας πλάνος ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τι γνωρίζαμε έως σήμερα για τους πλάνους. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τον ανακτήσουμε για να είναι αποτελεσματικός.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

O πλάνος Makippa από την Megabass, είναι ένας πλάνος ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να δουλέψει με διαφορετικό τρόπο απ' όσο ξέραμε έως σήμερα για τους πλάνους. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το ανακτήσουμε για να είναι αποτελεσματικός.

Οι πλάνοι είναι ένα βασικό τεχνητό δόλωμα το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως, λόγω της μεγάλης απόστασης βολής που έχουν δυνατότητα να πραγματοποιούν και την αποτελεσματικότητα σε μια μεγάλη ποικιλία ψαριών, αλλά χρειάζονται εμπειρία, εξάσκηση και κόπο για να χρησιμοποιηθούν σωστά. Όλα τα παραπάνω προβλήματα αποτελούν παρελθόν με την σειρά πλάνων Makippa της Megabass. Ο Makippa, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες αποτυχίας στην χρήση και γίνεται ένας «φιλικός» πλάνος στα χέρια του καθενός που αποφασίζει να τον χρησιμοποιήσει.

Η «ουρά» του πλάνου διαθέτει μια λεπίδα η οποία κινείται και περιστρέφεται ανεμπόδιστα (χάρης την ύπαρξη στριφταριού) στην απλή ανάκτηση του πλάνου, προσελκύοντας κάθε λογής ψάρι, παράλληλα ο πλάνος διαθέτει αντίστοιχου μεγέθους ισχυρά αγκίστρια για το σίγουρο κάρφωμα μετά το strike. Η διεξοδικά υπολογισμένη γεωμετρία του Makippa και η προσεκτική τοποθέτηση των εξαρτημάτων δεν επιτρέπουν την περιστροφή του πλάνου, αλλά αφήνουν τον πλάνο να κινηθεί και να γλιστρήσει σταθερά, δημιουργώντας αντανακλάσεις που θα προσελκύσουν τα ψάρια στόχους. Εάν ξεκινήσετε την ανάκτηση αμέσως μετά από την επαφή του πλάνου με το νερό, πρώτα θα επιτευχθεί ένα σκανάρισμα της επιφάνειας, ενώ εάν επιτρέψουμε στον πλάνο μας να βυθιστεί, θα σαρώσει τα μεσόνερα, ή τον πυθμένα.

Ο Makippa είναι αρματωμένος με δύο μονά Assist Hooks, το πρώτο κοντά στο κεφάλι (γεγονός το οποίο το κάνει αποτελεσματικό στα χτυπήματα που προέρχονται από τον βυθό προς την επιφάνεια), ενώ το δεύτερο κοντά στην λεπίδα της ουράς (σημείο όπου θα πάρουμε και τα περισσότερα strikes ψαριών που ακολουθούν). Ωστόσο υπάρχει επιπλέον υποδοχή για άλλο ένα Assist Hook, ή Σαλλαγκιά στο σημείο της κοιλιάς του Megabass Makippa, για να προσαρμόσουμε το ψάρεμα μας ανάλογα με τις ανάγκες μας, με δύο, ή τρία singlehooks.

Η λίστα των αλιευμάτων που απευθύνεται ο πλάνος Megabass Makippa είναι σχεδόν ανεξάντλητη, καθώς κανένα από τα αρπακτικά ψάρια δεν θα αντισταθεί. Μπορείτε να τον αξιοποιήσετε στα Ελληνικά νερά με Light Shore Jigging, ή Heavy Spinning εξοπλισμό. Άλλο ένα πλεονέκτημα του είναι ότι είναι ένας από τους πολύ λίγους (εάν όχι ο μοναδικός) πλάνος, που μπορεί να δουλέψει σωστά και κυρίως αποτελεσματικά κατά το ψάρεμα Συρτής Επιφανείας από σκάφος, αρκεί μόνο να προσαρμόσετε την ταχύτητα του σκάφους και τα υπόλοιπα αφήστε τα στον πλάνο Makippa. Εάν αποφασίσετε να κάνετε τον Makippa μέρος του αλιευτικού σας εξοπλισμού, σίγουρα θα μείνετε εντυπωσιασμένοι από την ευκολία στην χρήση του αλλά και την αποτελεσματικότητα του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 Μήκος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
6 εκ 30 γρ 01. Iwashi, 02. Pink Iwashi, 03. Katakushi Iwashi, 04. Crash Silver,
05. Akakin, 06. Green Gold
7 εκ 40 γρ 01. Iwashi, 02. Pink Iwashi, 03. Katakushi Iwashi, 04. Crash Silver,
05. Akakin, 06. Green Gold
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας