Tai Rubber Technofish Tommy

Πλάνοι Free Slide Technofish Tommy

Technofish
05.0350
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
8,80 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Free Slide Tommy της Ελληνικής εταιρίας Technofish απευθύνονται στους φίλους κάθετων τεχνικών, όπως το Tai Rubber.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Free Slide Tommy της Ελληνικής εταιρίας Technofish απευθύνονται στους φίλους κάθετων τεχνικών, όπως το TaiRubber. Όλοι γνωρίζουμε την αποδοτικότητα των Free Slide, αλλά και τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζουμε σε αυτή την τεχνική, καθώς συχνά τα ρέματα δεν επιτρέπουν το τεχνητό μας να πέσει στο σωστό σημείο – στόχο, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να στοχεύσουμε τα ψάρια που βλέπουμε στο βυθόμετρο.

Η Ελληνική εταιρία Technofish δημιούργησε έναν πρωτοποριακό πλάνο Free Slide, με πολύ γρήγορη κάθοδο στο βυθό που υπερνικάει ακόμα και έντονα ρέματα. Το μοντέλο αυτό είναι η πρώτη επιλογή όταν έχει αέρα, ή ρέματα και θέλουμε να φτάσουμε γρήγορα στη ζώνη που βλέπουμε στο βυθόμετρο.

Όπως όλοι οι πλάνοι Free Slide, ο Tommy διατηρεί το χαρακτηριστικό αυτών των κεφαλών, με την κεφαλή να μην είναι δεμένη πάνω στο νήμα, αλλά κινείται ελεύθερη κατά το μήκος του (Free Slide). Το κεφάλι βυθίζεται πρώτο και ακολουθούν τα πλοκάμια και το δόλωμα, μια κίνηση η οποία θεωρείται απόλυτα φυσική. Καθώς ο πλάνος κατεβαίνει, τα πλοκάμια και το δόλωμα απομακρύνονται από τον πλάνο και βυθίζονται με πιο αργό ρυθμό. Στη συνέχεια και αφού ο πλάνος καθίσει στο βυθό, πραγματοποιούμε ανάκτηση της αρματωσιάς, η οποία αρχίζει να πλησιάζει προς τον πλάνο, προσδίδοντας έξτρα κίνηση και προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών.

Οι πλάνοι Technofish Tommy, έχουν κατασκευαστεί με χαμηλό κέντρο βάρους και με στόχο να βυθίζονται γρήγορα, ώστε να βρεθούν άμεσα στη ζώνη δράσης. Ανήκουν στην κατηγορία των ελεύθερα «κυλιόμενων» κεφαλών Free Slide και έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ταχύτητα βύθισης και την απόλυτη στόχευση του σημείου που επιθυμούμε ανεξάρτητα από τον καιρό. Έχοντας χαμηλό κέντρο βάρους και συγκεντρωμένο σε σημείο «κλειδί», βυθίζονται αψηφώντας ρέματα και άνεμο. Όμως δεν σταματάνε εκεί τα προτερήματά τους. Κατά το ταχύτατο αυτό βύθισμα, δεν περιστρέφεται καθόλου, με αποτέλεσμα να μην στρίβει το νήμα. Αφού φτάσουν στη ζώνη – στόχο, παρουσιάζουν μοναδική συμπεριφορά σε ρέματα και στέκονται σταθερά σε ίσια στάση.

Η Technofish έκανε τα μάτια των πλάνων Tommy να μοιάζουν με εκείνα του καλαμαριού. Τοποθέτησε στη θέση τους ολογραφικό φιλμ, το οποίο αντανακλά προς πολλές κατευθύνσεις όλο το διαθέσιμο φως.

Οι ανταλλακτικές κεφαλές Tommy μπορούν να συνδυαστούν με τρέσες του εμπορίου για να διαφοροποιήσετε την εικόνα τους αλλά και την ελκυστικότητά τους στα μάτια θηρευτών, αλλά στην αρχική τους συσκευασία έρχονται με μακριά και λεπτή τρέσα σιλικόνης.

Ο σχεδιασμός και ο εξοπλισμός τους κάνει τους συγκεκριμένους πλάνους να κινούνται με απόλυτα φυσικό τρόπο και καταφέρνουν να ξεγελάσουν κάθε πιθανό αρπακτικό καθώς μιμούνται άψογα ένα μικρό κεφαλόποδο. Η βαφή τους είναι πολύ ανθεκτική.

Μπορείτε να τους ψαρέψετε με σταθερή ανάκτηση και με μικρά διαδοχικά χτυπήματα. Με σταθερά χτυπήματα (Touch & Go Twitches) είναι εύκολο να μεταδώσετε στα συγκεκριμένα τεχνητά ρεαλιστικές κινήσεις ακόμα και σε περιπτώσεις όπου το νήμα σας λοξεύει. Καθώς η κεφαλή σταθεροποιείται στο νερό, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες μπλεξίματος του νήματος με το αγκίστρι ενώ σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τον βυθό.

Δοκιμάστε να φτιάξετε τις δικές σας αρματωσιές Free Slide, με τρέσες, σιλικονούχα ή νωπά δολώματα, όπως πλοκάμια καλαμαριού, ή χταποδιού.

Διατίθενται αρματωμένες με διπλά Assist Hooks.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο:  Free Slide Technofish Tommy
Κωδικός Προϊόντος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
4082 100 γρ 1, 2, 3, 6, 7, 10, 11
Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας