Καλάμι Major Craft Solpara Super Light Jigging
Καλάμι Major Craft Solpara Super Light Jigging
Καλάμι Major Craft Solpara Super Light Jigging
Καλάμι Major Craft Solpara Super Light Jigging
Καλάμι Major Craft Solpara Super Light Jigging
Καλάμι Major Craft Solpara Super Light Jigging

Καλάμι Major Craft Solpara Super Light Jigging

Major Craft
01.0957
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
119,90 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι της Major Craft, Solpara Super Light Jigging έχει σχεδιαστεί για μία τεχνική η οποία συνεχώς ανθίζει στη Μεσόγειο και η οποία ακολουθεί τις τάσεις για ψάρεμα με όλο και πιο ελαφριά εργαλεία.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το καλάμι της Major Craft, Solpara Super Light Jigging έχει σχεδιαστεί για μία τεχνική η οποία συνεχώς ανθίζει στη Μεσόγειο και η οποία ακολουθεί τις τάσεις για ψάρεμα με όλο και πιο ελαφριά εργαλεία. Είναι ένα καλάμι που να μπορεί να διαχειριστεί λεπτές διατομές νήματος, από PE #0.6 μέχρι #1.2. Αναμφίβολα αυτή η τεχνική είναι κυρίαρχος της διασκέδασης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μικρά παιδιά, καθώς δε νοείται να κατέβει μικρό πλανάκι στο βυθό οποιασδήποτε μορφολογίας, (άμμος, χαλίκι, βράχια) και να μην πάρει αμέσως τσιμπιά.

Αυτό είναι και το κύριο πλεονέκτημα της τεχνικής Super Light Jigging, η οποία ίσως είναι η μοναδική που μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία σε κάθε ψάρεμα, εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει ένας πλάνος από 20 έως 100 γρ σε βάθη έως τα 70 μέτρα και να μην δεχτεί επίθεση.

Το καλάμι είναι δύο στελεχών, με Regular Fast δράση και συνδυάζεται με μηχανισμό Bait Casting, κατά προτίμηση με ρηχή μπομπίνα. Η ρηχή μπομπίνα, είναι σημαντικός παράγοντας για ένα επιτυχημένο ψάρεμα με την τεχνική Super Light Jigging, ιδιαίτερα αν ψαρεύετε με μικρού βάρους πλάνους, προκειμένου να περιστρέφεται άνετα και να αφήνει τα πλανάκια να βυθίζονται φυσικά στο βυθό. Μόλις αυτό φτάσει στον πυθμένα, με κινήσεις καρπού, απλά το τινάζουμε και το αφήνουμε να ξαναβυθιστεί. Η αντίστασή του είναι τόσο ελάχιστη που η χρήση του με μικρά τινάγματα του καρπού είναι ιδιαίτερα ξεκούραστη και πολύ ευχάριστη. Χρησιμοποιούμε ποικιλία χτυπημάτων, όπως Long Jerks, Short Jerks καθώς και περιστασιακή σταθερή ανάκτηση.

Μπορεί όμως ένα καλάμι Super Light Jigging, να απευθυνθεί και σε μεγάλα ψάρια; Ναι, μπορεί, καθώς διαθέτει ιδιαίτερα παραβολικό χαρακτήρα, ώστε να ασκεί σταθερή τάση, μέσα στα πλαίσια της ασφάλειας. Όπως ακριβώς μπορεί να βγει ένα μεγάλο Tσαούσι 8+ κιλών με Τai Rubber, με νήμα #0,8 και παράμαλλο 0,30 χιλ, άλλο τόσο μπορεί να βγει μια Συναγρίδα 3+ κιλών με νήμα PE #0.6 και παράμαλλο 0,22 χιλ.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Βάρος Τεχνητού PE Βάρος Action Οδηγοί
SPXJ-B65SLJ 1,95 μ 1+1 20 - 100 γρ 0,6 - 1,2 105 γρ Regular Fast 8
SPXJ-S65SLJ 1.95 μ 1+1 20 - 100 γρ 0.6 - 1.2 105 γρ Regular Fast 7
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας