Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage
Σανίδα SUP Windy Courage

Σανίδα SUP Windy Orange

Eval
89.0043
Διαθέσιμη Κατόπιν Παραγγελίας
570,00 €
Με ΦΠΑ

Η πιο δημοφιλής σανίδα. Ιδανική για όσους θέλουν να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις. Δυνατότητα τοποθέτησης πλατοκαθίσματος. Διαθέτει 7 κρίκους τύπου “D” για σύνδεση leash ασφαλείας.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εάν αναζητείτε το επόμενο θαλάσσιο παιχνίδι σας, με το οποίο θέλετε να συνδυάζετε και καλοκαιρινή γυμναστική, τότε μόλις βρήκατε την σανίδα SUP.

Οι φουσκωτές σανίδες SUP της Windy διαθέτουν μοντέλα για ενήλικες, έμπειρους και παιδιά. Είναι διαθέσιμες σε διάφορα μήκη, με διαφορετικό βάρος φόρτωσης και παρέχονται με πλήρη εξοπλισμό. Είναι ιδανική για εξορμήσεις σε παραλίες και εξερευνήσεις δύσβατων περιοχών, καθώς και για fitness.

Είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό υλικό, σε καταπονήσεις, γρατζουνιές και κοψίματα. Διαθέτουν διπλό τοίχωμα.

Το επάνω deck της σανίδας SUP διαθέτει κομψό, αντιολισθητικό μοτίβο κηρήθρας, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια. Το συνολικό μέγεθος του deck επιτρέπει σε ένα παιδί, ή τον σκύλο σας να βρίσκεται επάνω στην σανίδα και να απολαύσει μία βόλτα στη θάλασσα.

Είναι εξοπλισμένες με ανοξείδωτους κρίκους τύπου D και ελαστικό σχοινί ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε εξοπλισμό, όπως ένα σακίδιο εκδρομής, πέδιλα, παντόφλες.

Στη μέση της σανίδας SUP υπάρχει χερούλι το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα την σανίδα, όταν αυτή έχει φουσκώσει.

Στο πίσω μέρος της σανίδας υπάρχει άλλος ένας κρίκος τύπου D στον οποίο τοποθετείτε το καλώδιο ασφαλείας. Η βαλβίδα αέρος είναι επίσης τοποθετημένη στο πίσω μέρος της σανίδας SUP.

Φουσκώνει εύκολα με πίεση αέρα 15psi και αποκτά στιβαρότητα.

Κάτω από την σανίδα υπάρχει αφαιρούμενο πτερύγιο το οποίο διασφαλίζει την σταθερότητα της σανίδας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: PVC περιμετρικά και αντιολισθητική επιφάνεια διπλού τοιχώματος
  • Στάνταρ Εξοπλισμός: Τρόμπα, Τσάντα μεταφοράς, Κιτ επισκευής, 1 x πτερύγιο XL, 1 x κουπί SUP
  • Extra Εξοπλισμός: Σωσίβιο
  • Μήκος: 330 εκ
  • Πλάτος: 75 εκ
  • Πάχος: 15 εκ
  • Βάρος: 9,5 κιλά
  • Μέγιστο Βάρος Φορτίου: 140 κιλά
  • Διαθέσιμα Χρώματα: Πορτοκαλί
  • Κωδικός: 02710-08OR 
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας