Σανίδα SUP Force Conquest 302
Σανίδα SUP Force Conquest 302
Σανίδα SUP Force Conquest 302
Σανίδα SUP Force Conquest 302
Σανίδα SUP Force Conquest 302
Σανίδα SUP Force Conquest 302
Σανίδα SUP Force Conquest 302
Σανίδα SUP Force Conquest 302

Σανίδα SUP Force Conquest 302

Force
89.0047
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
535,00 €
Με ΦΠΑ

Το SUP είναι σχεδιασμένο για ταξιδιώτες που θέλουν να το έχουν μαζί τους οπουδήποτε καθώς ο χώρος αποθήκευσης είναι περιορισμένος όπως και για τους φίλους των θαλάσσιων δραστηριοτήτων που θέλουν να γυμναστούν.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η φουσκωτή σανίδα Force Conquest είναι ιδανική μεγαλόσωμους φίλους του σπορ, ή για οικογενειακές στιγμές παιχνιδιού με τα μικρά παιδιά της οικογένειας. Έχει μήκος 3,20 μ και έχει δυνατότητα για 120 κ. μέγιστο φορτίο. Η σανίδα SUP Force Conquest είναι ιδανική για όλες τις συνθήκες νερού όπως λίμνες, θάλασσα, κανάλια κτλ. Διαθέτει πολύ καλή ικανότητα ελιγμών και επιτόπιων στροφών.

Είναι κατασκευασμένη από PVC υλικό κορυφαίας ποιότητα, με την τεχνολογία Drop Stitch (Πολυεστερικές Ίνες) οι οποίες προσδίδουν σταθερότητα στην σανίδα. Επίσης είναι πολύ ανθεκτικό και αντέχει σε καταπονήσεις, γρατζουνιές και κοψίματα. Φουσκώνει με πίεση αέρα έως και 25 Psi (προτεινόμενη πίεση 15 - 20Psi) και αποκτά μεγάλη ακαμψία. Το επάνω deck της σανίδας Force Conquest διαθέτει κομψό μοτίβο κηρήθρας, το οποίο είναι από αντιολισθητικό υλικό EVA και καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια. Το συνολικό μέγεθος του deck επιτρέπει σε ένα παιδί, ή τον σκύλο σας να βρίσκεται επάνω στην σανίδα και να απολαύσει μία βόλτα στη θάλασσα.

H σανίδα SUP Conquest διαθέτει αντοχή σε πιέσεις μέχρι 25Psi, περισσότερα χρόνια ζωής και μεγαλύτερη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες όπως τις ακτίνες UV και τη διάβρωση της θάλασσας.

Έχει σχεδιαστεί για να επιπλέει και να γλιστρά εύκολα σε σχετικά ήρεμα νερά, όπως είναι τα νερά των ελληνικών θαλασσών. Έχει ακριβώς το σωστό εύρος καμπύλης έτσι ώστε να έχει ομαλή και προβλέψιμη πλεύση αν θέλετε να κάνετε Surf στα κύματα. Το πάχος της είναι στα 12 εκ γεγονός που αυξάνει την ευελιξία στη χρήση, τη μεταφορά, την πλεύση και την απόδοση.

Η SUP Conquest μπορεί να τακτοποιηθεί εύκολα στον σάκο μεταφοράς όταν είναι ξεφούσκωτη, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στο Σετ, ώστε να πάρετε το SUP σας σε κάθε ταξίδι, να το έχετε μόνιμα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας.

Στην πρύμνη της σανίδας υπάρχει ανοξείδωτος κρίκος τύπου D. Στη μέση της σανίδας SUP Conquest, η Force τοποθέτησε ένα χερούλι το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα την σανίδα, όταν αυτή έχει φουσκώσει. Η βαλβίδα αέρος είναι επίσης τοποθετημένη στο πίσω μέρος της σανίδας SUP.

Όλες οι σανίδες Force φουσκώνουν σε λιγότερο από 5 λεπτά χάρις στη τρόμπα υψηλής πίεσης που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία.

Το SUP είναι σχεδιασμένο για ταξιδιώτες που θέλουν να το έχουν μαζί τους οπουδήποτε καθώς ο χώρος αποθήκευσης είναι περιορισμένος όπως και για τους φίλους των θαλάσσιων δραστηριοτήτων που θέλουν να γυμναστούν.

Διατίθεται με αδιάβροχη τσάντα μεταφοράς, κουπί από Fiberglass όρθιας χρήσης, ρυθμιζόμενο κατά ύψος, τρόμπα υψηλής πίεσης 30Psi Bravo Διπλού θαλάμου με πιεσόμετρο, Kit επισκευής, 1 κεντρικό αποσπώμενο πτερύγιο και 2 πλαϊνά σταθερά πτερύγια.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Αδιάβροχος Σάκος Μεταφοράς
  • Τρόμπα Αέρος Bravo Υψηλής Πίεσης Διπλού Θαλάμου με Μετρητή Πίεσης 25Psi
  • Ρυθμιζόμενου Ύψους Κουπί από Fiberglass
  • Σετ Επισκευής
  • 1 Κεντρικό Μεγάλο Αποσπώμενο Πτερύγιο
  • 2 Πλαϊνά Μικρά Πτερύγια

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 3,20 x 0,76 x 0,12 μ
  • Εσωτερικός Όγκος: 235 λίτρα
  • Βάρος: 11 κιλά
  • Μέγιστο Φορτίο: 120 κιλά
  • Κωδικός Προϊόντος: 0200 - 0302
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας