Καρέκλα Παραλίας Beach 3 Campo
Καρέκλα Παραλίας Beach 3 Campo
Καρέκλα Παραλίας Beach 3 Campo
Καρέκλα Παραλίας Beach 3 Campo

Καρέκλα Παραλίας Beach 3 Campo

Campo
24.0237
Διαθέσιμο
58,40 €
Με ΦΠΑ

Η αναδιπλούμενη καρέκλα Campo Beach 3 είναι ιδανική για την παραλία, το ψάρεμα και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η αναδιπλούμενη καρέκλα Campo Beach 3 είναι ιδανική για την παραλία, το ψάρεμα και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

Είναι κατάλληλη για να παρέχει άνεση, ενώ βοηθάει στη μείωση των ενοχλήσεων μετά από παρατεταμένη χρήση. Αυτό οφείλεται κυρίως, στο ύψος της πλάτης και του καθίσματός της, καθώς και στα υλικά βαρέου τύπου από τα οποία είναι κατασκευασμένη.

Το ύφασμα της συγκεκριμένης καρέκλας της Campo είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας υλικό, το οποίο έχει υψηλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, σε εκδορές, σε σκισίματα, στον αποχρωματισμό και στη φθορά, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Επίσης, το συγκεκριμένο ύφασμα είναι απόλυτα διαπνέων, στεγνώνει γρήγορα και καθαρίζεται εύκολα.

Η αναδιπλούμενη καρέκλα Campo Beach 3 διαθέτει υποβραχιόνια, κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο (ΡΡ), το οποίο διαθέτει υψηλή αντοχή στη φθορά, στις υψηλές θερμοκρασίες, στη στρέβλωση και στην αποχρωμάτιση και είναι πολύ βολικά για να τοποθετείτε τα χέρια σας όταν κάθεστε.

Η καρέκλα παραλίας Beach 3 είναι πολύ εύκολη στην αποθήκευση και στη μεταφορά καθώς διπλώνει και από τις δύο κατευθύνσεις και είναι εξοπλισμένη με ιμάντα ώμου, έτσι ώστε να έχετε ελεύθερα και τα δυο σας χέρια.

Η καρέκλα Campo Beach 3 θα ικανοποιήσει όλους εκείνους που θα τη χρησιμοποιήσουν, καθώς είναι κατάλληλη για μεγάλους σωματότυπους, αφού μπορεί να αντέξει βάρος έως 130 κιλά αλλά και για χρήστες που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διαστάσεις: 62 × 55 × 72,5 εκ
  • Ύψος Καθίσματος: 32 εκ
  • Βάρος: 2 κιλά
  • Σκελετός από ανοδιωμένους σωλήνες ατσάλινου κράματος
  • Εξωτερική διάμετρος σωλήνων: 25,0 χιλ
  • Πάχος τοιχωμάτων: 1,1 χιλ
  • Ύφασμα από Textilene 2×1 με επικάλυψη από 100% PVC coated, βάρους 650 γραμμαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο
  • Υποβραχιόνια από προπυλένιο (ΡΡ)
  • Φινίρισμα μεταλλικών τμημάτων με επίστρωση Powder Coating
  • Περιλαμβάνει ιμάντα μεταφοράς
  • Χρώμα: Μπλε
  • Κωδικός: 6005060
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας