Το μίγμα αμινοξέων Marukyu Karujime διαθέτει μικροσκοπικό glitter δίνοντας στο δόλωμα ένα ανεπαίσθητο στραφτάλισμα, κάνοντάς το περισσότερο δελεαστικό και οπτικά.
Όλοι μας γνωρίζουμε τα διάφορα υγρά της αγοράς, να δίνουν διάφορες οσμές στα τεχνητά μας, είτε αυτά είναι σκληρά είτε μαλακά. Το Marukyu Karujime είναι μίγμα συντήρησης αμινοξέων, κατασκευασμένο στην Ιαπωνία από την Marukyu, το οποίο έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να κάνει τα δολώματα μας ελαφρώς πιο σφιχτά, όπως νωπά και κατεψυγμένα ψάρια, γαρίδες και όστρακα.
Με την σκλήρυνση του δολώματος, η παραμονή του πάνω στο αγκίστρι μας αυξάνει σε χρόνο παρά τα τσιμπήματα.
Με την χρήση επίσης των αμινοξέων της Marukyu αυξάνεται η διάθεση των ψαριών για κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας από το δόλωμά μας. Το μίγμα αμινοξέων Marukyu Karujime διαθέτει μικροσκοπικό glitter δίνοντας στο δόλωμα ένα ανεπαίσθητο στραφτάλισμα, κάνοντάς το περισσότερο δελεαστικό και οπτικά.
Διατίθεται σε φιάλη των 400 γρ.
Κωδικός: #573.