Marukyu Baku Baku Ρυθμιστικό Άλας
Marukyu Baku Baku Ρυθμιστικό Άλας
Marukyu Baku Baku Ρυθμιστικό Άλας
Marukyu Baku Baku Ρυθμιστικό Άλας

Marukyu Baku Baku Ρυθμιστικό Άλας

Marukyu
26.0073
Διαθέσιμο
9,50 €
Με ΦΠΑ

Η Ιαπωνική εταιρία Marukyu παρασκεύασε μια νέα σειρά ενισχυτικών υγρών και ρυθμιστικών αλάτων.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιαπωνική εταιρία Marukyu παρασκεύασε μια νέα σειρά ενισχυτικών υγρών και ρυθμιστικών αλάτων.

Η τεχνολογία που εφαρμόζει η Marukyu έχει πλέον φτάσει στο επίπεδο όπου, ανάλογα με το είδος και την ποιότητα του νωπού δολώματος, μπορεί να το αναγεννήσει, να του ενισχύσει τη γεύση, την οσμή, την σκληρότητα και να το εμπλουτίσει με θρεπτικά συστατικά που κάθε ψάρι αναζητά.

H σκόνη Marukyu Bakubaku, είναι ένα εξειδικευμένο, ρυθμιστικό άλας, εμπλουτισμένο με αμινοξέα, που χρησιμεύει στο μαρινάρισμα νωπών δολωμάτων. Χαρίζει στα δολώματα αυξημένη σφρυγγιλότητα και σταθερότητα επάνω στο αγκίστρι. Ενισχύει επίσης τη γεύση τους και προκαλεί τα ψάρια να τραφούν άμεσα, χάρις στη μοναδική, πατενταρισμένη τεχνολογία της Marukyu με την ονομασία Ultrabite α, την οποία ανέπτυξε σε συνεργασία με τoν οργανισμό CEFAS (Centre for Environment, Fisheries and Aquaculture Science).

Η τεχνολογία Ultrabite α είναι ένας συνδυασμός από φυσικά ελκυστικά για τα ψάρια, με βάση την χρήση φερομόνων και ο οποίος ενεργεί άμεσα κι διεγείρει το αίσθημα των ψαριών για κατανάλωση τροφής. Η φόρμουλα της τεχνολογίας Ultrabite α είναι απολύτως ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον, η δράση των φερομόνων εξασθενεί μετά από δώδεκα ώρες κι έτσι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα για το περιβάλλον και κίνδυνος υπολειμματικότητας. Το πρόβλημα που προσπάθησαν να επιλύσουν ήταν η κατανάλωση των τροφών που διέρρεαν από υδατοκαλλιέργειες, στους γύρω βυθούς. Όταν η φερομόνη δόθηκε στα ψάρια, έγιναν πιο δραστήρια και αυτό δημιούργησε μείωση της ποσότητας τροφής που απομένει.

Μέχρι τώρα, τα περισσότερα ενισχυτικά δολωμάτων απευθύνονταν στις πέντε αισθήσεις των ψαριών όπως οσμή, ήχο, γεύση, όραση και αφή για την προσέλκυση ψαριών. Ωστόσο το Ultrabite ™ λειτουργεί απευθείας στο ένστικτο του ψαριού για να προσελκύσει και στη συνέχεια να τονώσει το ένστικτο της πείνας.

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι τα ψάρια δεν εθίζονται στο Ultrabite™.

Τα δολώματα αναλόγως με την κατάστασή τους μπορούν να είναι έτοιμα προς χρήση ακόμη και μέσα σε 2 λεπτά. Το άλας Marukyu Bakubaku είναι ιδανικό να χρησιμοποιηθεί σε δολώματα όπως η γαρίδα χωρίς κέλυφος, σε φιλεταρισμένα ψάρια (όπως η σαρδέλα), σε οστρακοειδή όπως η ψίχα του μυδιού. Είναι επίσης ιδανικό να χρησιμοποιηθεί σε τέτοιου είδους δολώματα τα όποια έχουν καταψυχθεί και έχουν χάσει μέρος των συστατικών τους, καθώς σε σημαντικό βαθμό, τα επαναφέρει.

Η Ιαπωνική εταιρία Marukyu, μέσω της τεχνολογίας έκανε μερικά βήματα ακόμη, πλησιάζοντας τα αποτελέσματα της φύσης.

  • Διατίθεται σε μπουκάλι των 320 γρ.
  • Κωδικός Προϊόντος #0567
7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας