Υγρό Ενισχυτικό Technofish Bio-Mare
Υγρό Ενισχυτικό Technofish Bio-Mare
Υγρό Ενισχυτικό Technofish Bio-Mare
Υγρό Ενισχυτικό Technofish Bio-Mare
Υγρό Ενισχυτικό Technofish Bio-Mare
Υγρό Ενισχυτικό Technofish Bio-Mare

Υγρό Ενισχυτικό Technofish Bio-Mare

Technofish
26.0094
Διαθέσιμο
7,00 €
Με ΦΠΑ

Το Bio-Mare Booster είναι ένα καινοτόμο, ενισχυτικό, αρωματικό έλαιο, από την Ελληνική εταιρία Technofish, το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας φερομόνες και αμινοξέα που ενισχύουν τη δράση των φυσικών και τεχνητών μας δολωμάτων. 

Είδος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Bio-Mare Booster είναι ένα καινοτόμο, ενισχυτικό, αρωματικό έλαιο, από την Ελληνική εταιρία Technofish, το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας φερομόνες και αμινοξέα που ενισχύουν τη δράση των φυσικών και τεχνητών μας δολωμάτων. Είναι ένα ιδανικό ενισχυτικό για καλαμαριέρες, τεχνητά και σιλικόνες, για καλύτερα αποτελέσματα κατά το ψάρεμα, είτε από την ακτή είτε από την βάρκα.

Το Bio-Mare διατίθεται σε μπουκαλάκι σπρέι των 60ml και σε 4 γεύσεις (Τυρί, Σκόρδο Τυρί, Γαρίδα, Σαρδέλα). Προτείνεται να κάνετε τις δικές σας δοκιμές, για να καταλήξετε στη γεύση που επιδρά καλύτερα στην περιοχή σας, καθώς τα αποτελέσματα ποικίλουν από τόπο σε τόπο και έχουν να κάνουν με το τι κυνηγούν τα ψάρια της περιοχής σας για να τραφούν. Ψεκάστε το έλαιο Technofish Bio-Mare απευθείας στο ύφασμα της καλαμαριέρας, ώστε αυτό να ποτιστεί και να συγκρατήσει τη μυρωδιά. Κατά την διάρκεια του ψαρέματος και ιδιαίτερα αν η ενίσχυση αποδειχτεί αποτελεσματική, μπορεί να χρειαστεί να ψεκάσετε μερικές φορές ακόμα, ώστε το τεχνητό σας παραμείνει δελεαστικός στόχος για τα Καλαμάρια.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την παρασκευή μαλάγρας, για να προσδώσει άρωμα.

Κωδικός Γεύση Συσκευασία
5160 Γαρίδα 60 ml
5161 Σαρδέλα 60 ml
5162 Σκόρδο-Τυρί 60 ml
5163 Τυρί 60 ml
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας