Τεχνητά Bassday Sugar Minnow Salt 50F
Τεχνητά Bassday Sugar Minnow Salt 50F
Τεχνητά Bassday Sugar Minnow Salt 50F
Τεχνητά Bassday Sugar Minnow Salt 50F
Τεχνητά Bassday Sugar Minnow Salt 50F
Τεχνητά Bassday Sugar Minnow Salt 50F

Τεχνητά Bassday Sugar Minnow Salt 50F

Bassday
04.0617
Διαθέσιμο
18,30 €
Με ΦΠΑ

Η λέξη «κλασσικό» είναι αυτή θα μπορούσε να περιγράψει ιδανικά το Sugar Minnow 50F της Bassday.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η λέξη «κλασσικό» είναι αυτή θα μπορούσε να περιγράψει ιδανικά το Sugar Minnow Salt 50F της Bassday. Η παραγωγή του ήταν αποτέλεσμα του πάθους της ομάδας σχεδίασης της Bassday – οι οποίοι αρχικά το σχεδίασαν για να το ψαρεύουν οι ίδιοι και όχι με σκοπό να το εμπορευτούν – αλλά δεν άργησε να πρωταγωνιστήσει στην σκηνή των Light τεχνικών ψαρέματος. Είναι το τεχνητό όπου σε αυτό βασίστηκε η φιλοσοφία και η σχεδίαση μιας ολόκληρης γενιάς τεχνητών δολωμάτων.  Παρόλα αυτά παραμένει ένα τεχνητό πάντα σύγχρονο συνδυάζοντας την σταθερότητα και αποτελεσματικότητα κλασσικών ξύλινων balsa τεχνητών και την κι επίτευξη μακρινών βολών των πλαστικών τεχνητών δολωμάτων.

Το Sugar Minnow διατηρεί μια σταθερή και σφιχτή κίνησή κύλισης (Tight Rolling) ακόμα και σε περιοχές με ισχυρά ρεύματα, χάρις στην στενή γλώσσα που διαθέτει μιας και αρχικά κατασκευάστηκε για το ψάρεμα της Πέστροφας σε ρυάκια και ποτάμια, όπου η παρουσία των ρευμάτων είναι έντονη. Το χρωματολόγιο επαναπροσδιορίστηκε αποκλειστικά για αλμυρό νερό αποδίδοντας τα μέγιστα και στο θαλασσινό περιβάλλον εκτελώντας αργή, γρήγορη, ή ανάκτηση με τινάγματα (Twitching).

To Sugar Minnow Salt 50F (Επιφανείας) με βάρος 2,2 γραμμάρια θα αποδώσει ιδανικά με καλάμια Ultra LRF με γρήγορη δράση κορυφής όπως το PFGS-56UL ή το PFGS-63UL της Palms, κρατώντας συνεχώς επαφή μαζί του, σε σημεία όπου επιθυμούμε τα τεχνητά μας να μην βυθιστούν και να ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε παύση, αναδυόμενα στην επιφάνεια, είτε ψαρεύοντας σε πολύ ρηχά και δύσκολα σημεία είτε επιθυμούμε να αποφύγουμε πιθανές εμπλοκές στον βυθό.

Οι φίλοι που ψαρεύουν από σκάφος με την τεχνική της υπερ-ελαφριάς Συρτής επιφανείας, μπορούν να εμπιστευτούν το Sugar Minnow 50F, όπου σε χαμηλές ταχύτητες θα αποδώσει σε Μελανούρια, Ζαργάνες και όλους τους θηρευτές αφρού που τρέφονται με γόνο μικρόψαρων.

Μπορεί να πετύχει μακρινές βολές, λόγω της τεχνολογίας Shaft Glider System, η οποία περιλαμβάνει έναν άξονα, πάνω στον οποίο κινείται ένα κυλινδρικό βάρος. Το βάρος βοηθά το τεχνητό να πετύχει μακρινές βολές, αλλά και να διατηρεί την ισορροπία του σε περιοχές με έντονα ρεύματα.

Εν κατακλείδι, το Bassday Sugar Minnow 50F θα κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε και θα αφήσει ικανοποιημένο από τον πιο έμπειρο έως και τον νέο φίλο των Light τεχνικών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνητό Επιφανείας
  • Μήκος: 5 εκ
  • Βάρος: 2,2 γρ
  • Σαλλαγκιά: #14
  • Κρίκος: #0
  • Action: Rolling & Tight Wobbling
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας