Σπάτουλα T-Class 53623
Σπάτουλα T-Class 53623
Σπάτουλα T-Class 53623
Σπάτουλα T-Class 53623
Σπάτουλα T-Class 53623
Σπάτουλα T-Class 53623
Σπάτουλα T-Class 53623
Σπάτουλα T-Class 53623

Σπάτουλα Στοκαρίσματος T-Class

T-Class
94.0046
Διαθέσιμο
9,50 €
Με ΦΠΑ

Η σπάτουλα στοκαρίσματος T-Class είναι ένα  ιδανικό εργαλείο για το γέμισμα ρωγμών ή οπών, παρέχοντας μια λεία επιφάνεια έτοιμη για βαφή.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σπάτουλα στοκαρίσματος T-Class είναι ένα  ιδανικό εργαλείο για το γέμισμα ρωγμών ή οπών, παρέχοντας μια λεία επιφάνεια έτοιμη για βαφή. Η λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα παρέχει αντοχή και ανθεκτικότητα ενώ παραμένει εύκαμπτη. Η ανθεκτική λαβή σημύδας διαθέτει τρύπα για εύκολη αποθήκευση.

Για επαγγελματικό λείο φινίρισμα όταν γεμίζετε τρύπες, κενά και ρωγμές σε τοίχους οροφές και δάπεδα με στόκο πριν το βάψιμο και τη διακόσμηση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός Προϊόντος: 53623
  • Μέγεθος: 5 εκ - 2"
  • Ανθεκτική λαβή από ξύλο σημύδας υψηλής ποιότητας
  • Ανθεκτική στη σκουριά, λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα για αντοχή και ανθεκτικότητα.
5 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας