Εστία Ψησίματος Compass
Εστία Ψησίματος Compass
Εστία Ψησίματος Compass
Εστία Ψησίματος Compass
Εστία Ψησίματος Compass
Εστία Ψησίματος Compass
Εστία Ψησίματος Compass
Εστία Ψησίματος Compass

Εστία Ψησίματος Compass

Compass
86.0121
Διαθέσιμο
24,10 €
Με ΦΠΑ

Η Εστία Ψησίματος Compass είναι μια φορητή εστία, ιδανική για πικνίκ, κάμπινγκ, πεζοπορία και λειτουργεί με καυσόξυλα, ή ξύλα. Δεν απαιτεί αέριο, ή κάρβουνο.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η πτυσσόμενη, ατσάλινη, εστία Compass είναι ιδανική για μαγείρεμα οποτεδήποτε και οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζονται βαριά και ογκώδη αντικείμενα. Είναι σχεδιασμένη για χρήση με υπολείμματα ξύλου, ή κλαδιά ως καύσιμο, τα οποία μπορούν να συλλεχθούν στο χώρο χρήσης. Δεν απαιτεί αέριο, ή κάρβουνο.

Η Εστία Ψησίματος Compass είναι μια φορητή εστία, ιδανική για πικνίκ, κάμπινγκ, πεζοπορία και λειτουργεί με καυσόξυλα, ή ξύλα.

Αυτή η φορητή εστία κάμπινγκ αποτελείται από μεταλλικά μέρη, που μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα. Αφού συναρμολογηθεί, θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μια επίπεδη και σταθερή επιφάνεια. Η εστία ξύλου Compass είναι στιβαρή, ελαφριά, συμπαγής και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο.

Προσαρμόζεται σε κάθε τηγάνι, ή κατσαρόλα χάρη στο σχεδιασμό και το μέγεθός της. Μεταφέρεται εύκολα και περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς από πολυεστερικό ύφασμα 420D.

Το μπροστινό άνοιγμα παρέχει εύκολη πρόσβαση και επαρκή αερισμό για αποτελεσματική καύση.

Για να ανάψετε και να διατηρήσετε τη φωτιά, εισάγετε μικρά κλαδάκια ή κομμάτια ξύλου από το μπροστινό άνοιγμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε σκεύος είναι κατάλληλο για επαφή με φλόγα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χρώμα: Ασημί
  • Τύπος: Φορητή εστία Camping
  • Εύκολη μεταφορά και αποθήκευση
  • Καταλαμβάνει μικρό χώρο
  • Κατάλληλη για: Καυσόξυλα, Ξύλο
  • Περιλαμβάνει: Τσάντα μεταφοράς
  • Διαστάσεις:15,5 x 18 εκ
  • Κωδικός: 21329
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας