Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright
Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright

Καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series Global Colors Neon Bright

Yamashita
03.0423
Διαθέσιμο
15,70 €
Με ΦΠΑ

Οι καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series έχουν την πιο σταθερή πλεύση βύθισης και αποτελούν δυνατό «εργαλείο» σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Διαθέτουν μια μεγάλη καινοτομία στον σχεδιασμό τους και συγκεκριμένα το υδροπτερύγιο το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην κίνησή τους κάτω από το νερό.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα συγκεκριμένα χρώματα καλαμαριέρας της Yamashita δεν είναι διαθέσιμα στην Ιαπωνία, αλλά μόνο στις διεθνείς αγορές, στις οποίες απευθύνεται η εταιρία.

Η σειρά Egi-OH K Series δεν είναι νέα στην αγορά. Ο σχεδιασμός τους βασίστηκε, στο προηγούμενο, Premium μοντέλο καλαμαριέρας, το οποίο διέθετε υδροδυναμικό σχεδιασμό και πολλές μοναδικές τεχνολογίες, οι οποίες αυξάνουν τις επιδόσεις του τεχνητού, ιδιαίτερα σε δύσκολες συνθήκες, ή σε ανενεργά καλαμάρια.

Οι καλαμαριέρες Yamashita Egi-OH K Series έχουν την πιο σταθερή πλεύση βύθισης και αποτελούν δυνατό «εργαλείο» σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Διαθέτουν μια μεγάλη καινοτομία στον σχεδιασμό τους και συγκεκριμένα το υδροπτερύγιο το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην κίνησή τους κάτω από το νερό. Το υδροπτερύγιο συμπεριφέρεται όπως το τιμόνι μιας ξύλινης βάρκας, καθώς σταθεροποιεί την καλαμαριέρα και εξουδετερώνει τα πλευρικά ρεύματα κατά τις ημέρες όπου έχει αέρα και κύμα. Με το υδροπτερύγιο, οι καλαμαριέρες Yamashita K Series θα συνεχίσουν να βυθίζονται κάθετα, σε ευθεία γραμμή.

Άλλος ένας παράγοντας τον οποίο χειρίζεται το υδροπτερύγιο είναι οι περιττές και υπερβολικές κινήσεις darting (δεξιά – αριστερά), τις οποίες πραγματοποιούν οι καλαμαριέρες και τις οποίες τα καλαμάρια – ιδιαίτερα τα λιγότερο ενεργά - βρίσκουν απωθητικές. Το υδροπτερύγιο μεριμνά ώστε η κίνηση της καλαμαριέρας να μην προκαλέσει αρνητικά το καλαμάρι. Το Υδροπτερύγιο μειώνει σημαντικά το τρέμουλο της καλαμαριέρας σε συνθήκες με έντονο άνεμο, ή κυματισμό και επιτρέπει στο τεχνητό μας να βυθιστεί σε ευθεία τροχιά.

Η εταιρία Yamashita έχει κατασκευάσει την σειρά Egi-Oh Live Global Colors με τεχνολογία Neon Bright, μια σημαντική τεχνολογική εξέλιξη, καθώς αλλάζει εντελώς την αντίληψη που έχουμε για τα συμβατικά χρώματα των καλαμαρολόγων. Όταν ένας ψαράς σκέφτεται την ιδιότητα που έχει το ύφασμα μιας καλαμαριέρας να αντανακλά την υπεριώδη ακτινοβολία, στην πραγματικότητα σκέφτεται το Keimura (ένα φθορίζον μωβ χρώμα, το οποίο εκπέμπει ήπιας έντασης φως όταν εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες) και το Glow (το οποίο αποθηκεύει την ενέργεια των υπεριωδών ακτίνων και την εκπέμπει σε έντονο κίτρινο-πράσινο φως). Τα χρώματα φωσφόρου έχουν την ιδιότητα να προσλαμβάνουν την ενέργεια του υπεριώδους φωτός, και να τη μετατρέπουν σε ορατό φως και ανάλογα με το μήκος κύματος του χρώματος, ο τρόπος που εκπέμπεται το φως να διαφέρει ανάμεσα σε κόκκινο, μπλε και πράσινο. Η τεχνολογία Neon Bright είναι το επόμενο βήμα προς τα εμπρός.

Η τεχνολογία Neon Bright, δημιουργεί την καλύτερη δυνατή εκπομπή UV σήμερα. Εάν η καλαμαριέρα δεν εκτεθεί σε υπεριώδεις ακτίνες, το σώμα της παρουσιάζεται καθαρό, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Όταν όμως εκτεθεί σε ακτίνες Ultraviolet, εκπέμπει σε έντονο, φωτεινό Κόκκινο, Μπλε, ή Πράσινο χρώμα, όπως ο φωτισμός Neon.

Ποιο είναι το μυστικό αυτής της νέας τεχνολογίας, που αναπτύχθηκε από τη Yamashita; Το χρώμα Keimura (ήπιο φως που εκπέμπεται όταν εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες) αποτελεί μια στάνταρντ επιλογή στην αγορά τεχνητών για Egging. Και ήταν μια επιτυχημένη εξέλιξη, καθώς τα χρώματα Keimura ελκύουν τα καλαμάρια. Πολλοί ψαράδες μπορεί να έχουν βιώσει την ανταπόκριση των καλαμαριών στα χρώματα Keimura, όταν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί. Αυτό ήταν και το σημείο εκκίνησης για το προσωπικό της Yamashita, το οποίο άρχισε να ερευνά εάν υπάρχει ένα χρώμα Keimura που μπορεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερο τα καλαμάρια. Έτσι άρχισαν να εργάζονται για την ανάπτυξη υλικών που προσφέρουν νέες δυνατότητες στις εκπομπές χρωμάτων UV. Αυτή ήταν η γέννηση του "Neon Bright".

Είναι πλέον αποδεκτό ότι τα καλαμάρια έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να διακρίνουν τις αποχρώσεις των χρωμάτων σε κλίμακα του γκρι και την ποσότητα φωτός που αυτά εκπέμπουν. Υπάρχουν 3 χρωματικές παραλλαγές που παράγονται από την Yamashita. Αυτοί οι συνδυασμοί διακρίνονται ανάλογα με το χρώμα του φωτισμού Keimura (βάση της καλαμαριέρας) και το χρώμα της πλάτης.

Μέσα από άλλες μελέτες η εταιρία θέλησε να κατανοήσει το σύστημα όρασης των κεφαλόποδων και να αποφασίσει πιο είδους φως, είναι πιο αποτελεσματικό για τις καλαμαριέρες της. Η Yamashita συνέλαβε την ιδέα της «οπτικής αναζήτησης καλαμαριών» καθορίζοντας – μετά από εκτεταμένη έρευνα – τα χρώματα εκείνα που γίνονται περισσότερο ορατά από τα καλαμάρια. Τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν ότι το ηλιακό φως είναι εκείνο που προκαλεί τις περισσότερες αντιδράσεις από τα καλαμάρια. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, τα κεφαλόποδα μπορούν και ανιχνεύουν τις διαφορές φωτός σε ένα μήκος κύματος, που κινείται γύρω στα 490nm (νανόμετρα). Έτσι με την τεχνολογία 490 Glow, οι καλαμαριέρες Egi-Oh K Neon Bright δεν φωσφορίζουν απλά, αλλά εκπέμπουν σε αυτό το μήκος κύματος, στοχευμένα και με μεγάλη ακρίβεια.

NBR - Neon Bright Κόκκινο

Αυτός είναι ο προτεινόμενος - από Ιάπωνες ειδικούς, επομένως μπορεί να διαφέρει στην Ευρώπη – φωτισμός Νeon για ψάρεμα καλαμαριών νωρίς το πρωί, ή το βράδυ, όταν τα καλαμάρια δείχνουν δραστήρια. Το Neon Bright Red (NBR) προσελκύει τα καλαμάρια ακόμη και αν δε θέλετε να ενεργοποιήσετε σε μεγάλο βαθμό το UV της καλαμαριέρας.

NBG - Neon Bright Πράσινο

Εάν τα νερά στα οποία ψαρεύετε είναι θολά και η ορατότητα περιορισμένη, είναι δύσκολο για χρώματα Ultraviolet να γίνουν ορατά από απόσταση, συνεπώς η Yamashita απέφυγε τα υφάσματα Keimura τα οποία αποδίδουν χρωματισμούς ultraviolet. Η τεχνολογία Neon Bright Green (NBG), δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τονίζοντας έντονα την παρουσία της καλαμαριέρας και δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να ψαρέψει καλαμάρια ακόμη και κάτω από τέτοιες συνθήκες.

NBB - Neon Bright Μπλε

Το χρώμα Neobra Blue προτείνεται για περιπτώσεις όταν τα νερά της θάλασσας είναι διαυγή και υπάρχει μεγάλη ορατότητα. Οι καλαμαριέρες Yamashita Neobra Blue εκπέμπουν έντονα, ακόμη και σε περιπτώσεις με συννεφιά όπου ο ήλιος δεν είναι έντονος, με αποτέλεσμα να μην εκπέμπονται ακτίνες UV.

Στις καλαμαριέρες Egi OH K Series θα βρείτε και την θερμική τεχνολογία της Yamashita. Η κατασκευή του «Warm Jacket» (Θερμικές Καλαμαριέρες) βασίστηκε στην παρατήρηση ότι τα καλαμάρια έλκονται από τη θερμότητα. Οι παλαιές Ιαπωνικές καλαμαριέρες, ήταν κατασκευασμένες από ξύλο και η έκθεσή τους στον ήλιο, προκαλούσε αύξηση της θερμοκρασίας του σώματός τους. Έτσι εδραιώθηκε η σχέση της προσέλκυσης καλαμαριών, με τον παράγοντα θερμοκρασία. Οι νέες θερμικές καλαμαριέρες κατασκευάζονται με το ύφασμα Tactywarm το οποίο μετατρέπει το ηλιακό φως σε θερμότητα, την οποία αποθηκεύει.

Γύρω από τα μάτια έχει χρησιμοποιηθεί χρώμα Keimura ώστε να δημιουργηθεί η αίσθηση ζωντανών, τρισδιάστατων ματιών. Γύρω από τα μάτια των K Series έχει τοποθετηθεί φωφορούχα ρητίνη η οποία αντιδρά στο φως UV.

Οι καλαμαριέρες Yamashita K Series διαθέτουν διπλά αγκίστρια με διαφορετική γωνία, ώστε να καρφώνουν ακόμα και σε ευαίσθητες επιθέσεις από ανόρεκτα καλαμάρια.

Μέγεθος Καλαμαριέρας Τύπος Μήκος (Σώμα) Βάρος Ταχύτητα Βύθισης Χρώμα Κωδικός Χρώματος
3,0 Neon Bright Red 10 εκ 16 γρ 3 δευτερόλεπτα / μέτρο Κόκκινο (17) 626-704
3,0 Neon Bright Blue 10 εκ 16 γρ 3 δευτερόλεπτα / μέτρο Μπλε (19) 626-728
3,0 Neon Bright Green 10 εκ 16 γρ 3 δευτερόλεπτα / μέτρο Πράσινο (18) 626-711

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00009.3,0
00019.10,1 - 12 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00006.13,1 - 16 γρ
25 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας