Power Combo ΣΕΤ για Eging
Power Combo ΣΕΤ για Eging
  • Προσφορά!
  • -25%
  • Πακέτο
Power Combo ΣΕΤ για Eging
Power Combo ΣΕΤ για Eging

Power Combo ΣΕΤ για Eging

Non Branded
03.0401
Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας
51,00 € 68,00 € -25%

Αντί για 69,24 €

Με ΦΠΑ

Γλυτώστε χρήματα και αυξήστε τις επιτυχίες σας στο παράκτιο ψάρεμα καλαμαριών με το Power Combo ΣΕΤ για Eging.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Γλυτώστε χρήματα και αυξήστε τις επιτυχίες σας στο παράκτιο ψάρεμα καλαμαριών με το Power Combo ΣΕΤ για Eging.

Επιλέξαμε για το ΣΕΤ Power Combo Eging, 6 αυστηρά διαλεγμένες καλαμαριέρες Eging και τις τοποθετήσαμε σε μια πρακτική θήκη.

Το Power Combo Set περιλαμβάνει 6 καλαμαριέρες, διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών, μεταξύ 9 - 10 εκ, ιδανικές για τους φίλους του Eging στη Μεσόγειο.

Επίσης, λαμβάνετε δωρεάν μια ειδικά σχεδιασμένη κασετίνα τεχνητών, διπλής όψεως για 12 καλαμαριέρες συνολικά, για να τις κρατάτε οργανωμένες και άμεσα διαθέσιμες.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας