Καλαμαριέρες Major Craft Egizo Bait Feather

Καλαμαριέρες Major Craft Egizo Bait Feather

Major Craft
03.0331
Διαθέσιμη
12,50 €
Με ΦΠΑ

Οι καλαμαριέρες Major Craft Egizo Bait Feather φέρουν το «Ανάποδο Φτερό» το οποίο έχει φορά προς τα πίσω, σε αντίθεση με τις περισσότερες καλαμαριέρες του εμπορίου.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι καλαμαριέρες Major Craft Egizo Bait Feather φέρουν το «Ανάποδο Φτερό» το οποίο έχει φορά προς τα πίσω, σε αντίθεση με τις περισσότερες καλαμαριέρες του εμπορίου.

Το «Bait Feather» παρομοιάζει την κοιλιά και το φτερό με το οποίο κολυμπούν μικρόψαρα της τροφικής αλυσίδας των καλαμαριών. Λόγω της αντίστροφης φοράς του, σας επιτρέπει να αναπαράγετε εύκολα, μια έντονη κίνηση darting καθώς μειώνεται η αντίσταση στο νερό, σε κάθε χτύπημα του καλαμιού.

Επιπλέον, η απόσταση βολών έχει αυξηθεί καθώς το αντεστραμμένο φτερό δεν φέρει αντίσταση στον αέρα. Η Major Craft σχεδίασε και το εξωτερικό βαρίδι ώστε να έχει το σχήμα Ιαπωνικού ξίφους, μειώνοντας την αντίσταση στο νερό, αλλά και στον άνεμο. Έτσι κάνει κάθε χτύπημα του καλαμιού σας πιο εύκολο και δεν προκαλεί εμπλοκές.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό το οποίο συνεισφέρει στη μείωση της αντίστασης και στις αυστηρές κινήσεις darting είναι η λεπτή μύτη της συγκεκριμένης καλαμαριέρας.

Με τις καλαμαριέρες Major Craft Egizo Bait Feather μπορείτε να ερευνήσετε μεγάλες περιοχές, καθώς η βολή πηγαίνει πιο μακριά και η ανάκτηση είναι ταχύτερη απ’ ότι συνήθως, λόγω της μειωμένης αντίστασης και της πιο άμεσης ανταπόκρισης του τεχνητού στις εντολές του καλαμιού σας.

Ταυτόχρονα το ανάγλυφο σώμα προκαλεί μικροδονήσεις και ο ήχος κροταλίσματος που παράγουν τα σφαιρίδια προκαλούν την προσοχή των καλαμαριών ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ή όταν τα νερά είναι θολά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος: 3.5
  • Βάρος: 20 γρ
  • Ταχύτητα Βύθισης: 3 δευτ/μ
  • Κωδικός: EBFO
Μέγεθος Καλαμαριέρας
00010.3,5
Βάρος Καλαμαριέρας
00007.16,1 - 20 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας