Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led
Φακός Wuben D1 Led

Φακός Wuben D1 Led

Wuben
23.0254
Διαθέσιμο
80,00 €
Με ΦΠΑ

Ο καθημερινής χρήσης φακός Wuben D1 προσφέρει μέγιστη απόδοση 1100 lumens, με εξαιρετικά ευρεία γωνία φωτισμού 175 μοιρών. Ο φακός χειρός D1 προσφέρει τόσο μεγάλη όσο και ευρέια ακτίνα φωτός που μπορεί να φωτίσει μεγαλύτερη περιοχή για καλύτερη ορατότητα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο φακός καθημερινής χρήσης Wuben D1 προσφέρει μέγιστη απόδοση 1100 lumens και διαθέτει εξαιρετικά ευρεία γωνία φωτισμού 175 μοιρών. Ο φακός χειρός D1 προσφέρει τόσο μεγάλη σε μήκος όσο και ευρεία σε ακτίνα φωτός που μπορεί να φωτίσει μεγαλύτερη περιοχή για καλύτερη ορατότητα.

Ο φακός υψηλής απόδοσης φωτισμού Wuben D1, χρησιμοποιεί ένα Led CREE XPL-HI 6500K, με διάχυτο φωτισμό που θα φωτίσει μια μεγάλη περιοχή μπροστά σας.

Τροφοδοτείται από μπαταρία 3400mAh 18650 και διαθέτει 6 λειτουργίες φωτισμού (4 κανονικές λειτουργίες: High-Med-Low-Moon και 2 λειτουργίες που αναβοσβήνουν: Strobe-SOS).

Είναι πολύ εύκολο για να επιλέξετε οποιαδήποτο επίπεδο φωτεινότητας ή λειτουργίες Flash μόνο με έναν διακόπτη. Ο μέγιστος χρόνος λειτουργίας του Wuben D1 φτάνει έως και τις 150 ώρες (Χαμηλή λειτουργία) τροφοδοτούμενος από την premium επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων Λιθίου 18650 που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Ο φακός D1 είναι αρκετά μικρός για να τον μεταφέρετε εύκολα, μπορεί να μην καταλάβετε καν ότι τον έχετε πάνω σας. Διαθέτει κλιπ διπλής κατεύθυνσης που επιτρέπει στους χρήστες να το κρατούν ασφαλές στην τσέπη, ζυγίζει μόνο 109 γρ (συμπεριλαμβάνεται η μπαταρία) και έχει μέγεθος 105 x 23,5 χιλ.

Το μαγνητικό καπάκι της ουράς θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τον φακό σε οποιαδήποτε σιδερένια επιφάνεια για χρήση με τα χεριά ελεύθερα.

Αυτός ο ισχυρός επαναφορτιζόμενος φακός φορτίζεται μέσω της θύρας Type-C απευθείας στην μπαταρία. Η μπαταρία μπορεί να λειτουργήσει και σαν Power Bank. Μέσω του φορτιστή USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, σας επιτρέπει να φορτίζετε τον φακό ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να φορτίζετε και άλλες συσκευές σας όπως κινητό τηλέφωνο. (ο φορτιστής USB διαθέτει μια θηλυκή θύρα USB-A)

Ο φακός διαθέτει πιστοποίηση IP68, είναι ανθεκτικός στο νερό και στη σκόνη και επιτρέπει την άνετη χρήση σε διάφορες ακραίες ή δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ο φακός καθημερινής χρήσης Wuben D1 είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό, βαρύ συμπαγές μέταλλο. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, και ειναι ιδανικός σε δραστηριότητες με βροχή, χιόνι και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, βόλτα με σκύλους, κάμπινγκ, πεζοπορία ή ψάρεμα.

Επίπεδα Φωτεινότητας
High Med Low Moon Strobe SOS
1100~400 Lumens 300 Lumens 100 Lumens 5 Lumens 1100 Lumens 300 Lumens
30δ + 2,5 Ώρες 5 Ώρες 30 Ώρες 150 Ώρες / /

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται: 

  • 1x Φακός D1
  • 1x 18650 3400mAh Li-ion Battery
  • 2x Ανταλακτικό O-Ring
  • 1x Σχοινάκι
  • 1x Φορτιστής
  • 1x Εγχειρίδιο Χρήσης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγιστη Απόδοση Φωτισμού: 1100 Lumens
  • Μέγιστη Ένταση Φωτισμού: 4200 cd
  • Μέγιστη Απόσταση Δέσμης: 130 μέτρα
  • Επίπεδιο Αδιαβροχοποίησης: IP68 (2μ κάτω από το νερό για  1 ώρα)
  • Ανθεκτικός σε πτώσεις έως: 1,5 μ
  • Βάρος: 62 γρ (χωρίς μπαταρία) / 109 γρ (με μπαταρία)
  • Διαστάσεις: 105 x 23,5 χιλ
4 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας