Μάσκα Ocean Reef Uno
Μάσκα Ocean Reef Uno
Μάσκα Ocean Reef Uno
Μάσκα Ocean Reef Uno
Μάσκα Ocean Reef Uno
Μάσκα Ocean Reef Uno

Μάσκα Ocean Reef Uno

Ocean Reef
38.0069
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
49,00 €
Με ΦΠΑ

Ολοπρόσωπη μάσκα με αναπνευστήρα, με ορατότητα 180 μοιρών, η οποία παρέχει μεγάλη ελευθερία στην αναπνοή μας.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ολοπρόσωπη μάσκα με αναπνευστήρα, με ορατότητα 180 μοιρών, η οποία παρέχει μεγάλη ελευθερία στην αναπνοή μας. Ιδανική για snorkeling, διαθέτει αντιθαμβωτικές βαλβίδες, σύστημα κατά της εισροής υδάτων στον αναπνευστήρα, βαλβίδες εκροής υδάτων και σωληνάκια διαφυγής.

Η μάσκα Ocean Reef Uno, διαθέτει πρωτοπορειακό σχεδιασμό, o οποίος περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ξεχωριστού θαλάμου αέρα και κυκλοφορία του οξυγόνου μακριά από τους φακούς, ώστε να μη θολώνει.

Η νέα μάσκα snorkeling της Ocean Reef, η οποία καλύπτει το σύνολο του προσώπου (full face) έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο ενήλικων ανδρών και γυναικών. Ξεχάστε το ενοχλητικό, συνεχές δάγκωμα του αναπνευστήρα και το κουρασμένο σαγόνι. Ξεχάστε τους ερεθισμούς στο πρόσωπό σας από το δυνατό σφίξιμο της μάσκας.

Μια μάσκα καλής ποιότητας είναι απαραίτητη για να απολαύσετε τον χρόνο σας στη θάλασσα. Η μάσκα Uno της Ocean Reef διαθέτει φούστα σιλικόνης, η οποία δημιουργεί υδατοστεγή σφράγιση γύρω από το πρόσωπό σας, χωρίς να ενοχλεί ευαίσθητα μέρη όπως η μύτη. Θα αγκαλιάσει απαλά το πρόσωπό σας, ενώ η προσαρμογή της γίνεται εύκολα από ελαστικούς ιμάντες.

Η μάσκα Ocean Reef Uno διαθέτει υποδοχή για κάμερα ώστε να κρατήσετε τις υποβρύχιες εμπειρίες σας για πάντα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σχεδιασμός: Full Face με ενσωματωμένο αναπνευστήρα και βάση για κάμερα. Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο χωρίς κόπο. Απλά βάλτε την κάμερα και βιδώστε τη.
  • Απολάυστε τον βυθό με μεγάλο οπτικό πεδίο - Ορατότητα: 180 μοίρες
  • Αντιθαμπωτικό: Ξεχωριστός θάλαμος αναπνοής για να ελαχιστοποιηθούν θαμπώματα στον φακό
  • Η φούστα είναι μαλακή και έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό σας δημιουργώντας μια αεροστεγή ένωση
  • Ξεχάστε τη δυσκολία να αναπνεύσετε κάτω από το νερό. Με αυτή τη μάσκα θα αναπνέετε φυσικά από τη μύτη ή το στόμα σας
  • Φακοί: Πολυκαρμπονικοί άθραυστοι
  • Χρώμα: Λευκό
  • Μεγέθη: S/M, L/XL
  • Μετρήστε την απόσταση από το μεσόφρυο, στην κορυφή της μύτης σας, μέχρι το κάτω μέρος του σαγονιού σας. Εάν η απόσταση είναι μεταξύ 10 - 11,5 εκ, τότε χρειάζεστε το μέγεθος S/M
  • Μετρήστε την απόσταση από το μεσόφρυο, στην κορυφή της μύτης σας, μέχρι το κάτω μέρος του σαγονιού σας. Εάν η απόσταση είναι μεγαλύτερη των 11,5 εκ τότε χρειάζεστε το μέγεθος L/XL

Οδηγίες Χρήσης

Για να μπορέσετε να απολαύσετε άφοβα το snorkeling, με χρήση ολοπρόσωπης μάσκας, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην χρήση, τους οποίους πρέπει να προσέχετε:

  • Δεν προτείνεται η χρήση της ολοπρόσωπης μάσκας για κατάδυση. Μέγιστο βάθος κατάδυσης είναι τα 2 μέτρα, καθώς με τις μάσκες αυτές, δεν μπορεί να εξισωθεί η πίεση στα αυτιά μας.
  • Δεν συνίσταται η χρήση της για αγωνιστική κολύμβηση, ή προπόνηση.
  • Προσοχή στις απομιμήσεις! Ο αναπνευστήρας των full face μασκών έχει στενότερη διάμετρο από τους παραδοσιακούς αναπνευστήρες. Συνεπώς αν η μάσκα δεν έχει σχεδιαστεί σωστά, έχουμε ως αποτέλεσμα τον κακό εξαερισμό και την μεγαλύτερη συσσώρευση Διοξειδίου του Άνθρακα.

Σύμφωνα με τα τεστ απόδοσης (με βάση των standards EN250 & EN14143) Ολοπρόσωπων Μασκών Snorkelling που πραγματοποιήθηκαν από την Αγγλική εταιρεία ANSTI (εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή μηχανημάτων μέτρησης της απόδοσης των υποβρυχίων αναπνευστικών συσκευών), ανάμεσα στη μάσκα της Ocean Reef, σε δύο άλλες επώνυμες και μία Ασιατική, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Μοντέλο

ID

ΕΑ ανά 62,5 lpm [J/l]

Ποσότητα CO2 στο Εσωτερικό της Μάσκας μετά από 25 Αναπνοές ανά Λεπτό**

Ποσότητα CO2(σε mbar) στο Εσωτερικό της Μάσκας μετά από 10 Αναπνοές ανά Λεπτό***

Ασιατικό Αντίγραφο

C

0,92

4 Mbar

23,9 Mbar

Επώνυμο Αντίγραφο Νο 1

D

0,43

2,9 Mbar

23,5 Mbar

Επώνυμο Αντίγραφο Νο 2

P

0,62

2,4 Mbar

21,8 Mbar

Ολοπρόσωπη Μάσκα Ocean Reef

M

1,40

2,2 Mbar

10,4 Mbar

** Η κάθε αναπνοή ήταν χωρητικότητας 2,5 lt. Σε αυτήν  την περίπτωση το CO2 εσωτερικά στη μάσκα δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10mbar

*** Η κάθε αναπνοή ήταν χωρητικότητας 1 lt. Σε αυτήν την περίπτωση το COεσωτερικά στη μάσκα δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 20mbar

Τα πράσινα πεδία είναι μέσα στα πλαίσια των φυσιολογικών τιμών, ενώ τα κόκκινα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις καταλληλότητας και αυξάνουν τον βαθμό επικινδυνότητας του προϊόντος. Είναι φανερό ότι η χαμηλή τιμή στο έργο αναπνοής (WOB) οδηγεί σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Η Ocean Reef λοιπόν μετά από μελέτη και πολλά τεστ κατασκεύασε την αυθεντική ολοπρόσωπη μάσκα που εμποδίζει την αύξηση του CO2, με το πρωτοποριακό σύστημα ανακύκλωσης αέρα που διατηρεί ξεχωριστό χώρο για τον αέρα της εκπνοής μας. Και αυτό είναι που κάνει τις ολοπρόσωπες μάσκες της Ocean Reef να ξεχωρίζουν.

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας