Γυαλιά Ηλίου Cressi Spike

Γυαλιά Ηλίου Cressi Spike

Cressi Sub
38.0080
Διαθέσιμο
35,00 €
Με ΦΠΑ

Τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Spike είναι ιδανικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, της παραλίας καθώς και των αλιέων που επιθυμούν μια πινελιά Ιταλικής μόδας, στην εμφάνισή τους.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Spike είναι ιδανικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, της παραλίας καθώς και των αλιέων που επιθυμούν μια πινελιά Ιταλικής μόδας, στην εμφάνισή τους.

Τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Spike διαθέτουν αντι-ανακλαστικούς, πολωτικούς φακούς, οι οποίοι στοχεύουν όχι μόνο στην προστασία των ματιών σας από την έντονη ακτινοβολία του ήλιου, αλλά και ενισχύουν την όραση πάνω και διαμέσου της επιφάνειας του νερού. Σαν αποτέλεσμα, είναι εφικτό να διακρίνονται ξεκάθαρα αντικείμενα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Η προστασία των φίλτρων UV της Cressi παρέχει επιπρόσθετο βαθμό προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, έτσι ώστε η πολύωρη παραμονή στον ήλιο να γίνεται ξεκούραστη για τα μάτια σας.

Παράλληλα, οι βραχίωνες των γυαλιών ηλίου Cressi Spike αγκαλιάζουν το κεφάλι σας και ελαχιστοποιούνται οι φθορές από τις πτώσεις που προκαλούν οι έντονες αθλητικές κινήσεις.

Τα Γυαλιά Ηλίου Cressi Spike συνοδεύονται από σκληρή θήκη προστασίας που εξασφαλίζει την άψογη αποθήκευσή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αντί-ανακλαστικοί φακοί
  • Φίλτρο Προστασίας UV
  • Πολωτικοί Φακοί
  • Δωρεάν Σκληρή Θήκη Προστασίας
Κωδικός Χρώμα Πλαισίου Χρώμα Φακών
XDB100540 Μπλε Μπλε Καθρέφτης
XDB100542 Μαύρο Γκρι
XDB100544 Γκρι Μπλε Καθρέφτης
XDB100547 Πολύχρωμο Μπλε Καθρέφτης
XDB100550 Μπλε Πορτοκαλί Κεθρέφτης
XDB100553 Τιρκουάζ Γκρι
XDB100554 Λευκό Μπλε Καθρέφτης
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας