Υδροπτερύγιο Stringray XRIII
Υδροπτερύγιο Stringray XRIII
Υδροπτερύγιο Stringray XRIII
Υδροπτερύγιο Stringray XRIII
Υδροπτερύγιο Stringray XRIII
Υδροπτερύγιο Stringray XRIII
Υδροπτερύγιο Stringray XRIII
Υδροπτερύγιο Stringray XRIII

Υδροπτερύγιο StringRay XRIII

StingRay
68.0050
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
207,00 €
Με ΦΠΑ

Τα υδροπτερύγια StingRay XRIII είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και προσιτούς τρόπους βελτίωσης της απόδοσης του σκάφους σας.

Ισχύς

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα υδροπτερύγια StingRay XRIII είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και προσιτούς τρόπους βελτίωσης της απόδοσης του σκάφους σας.

Ο μοναδικός σχεδιασμός τους βασίζεται στην αντίστοιχη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα superboats. Το StingRay αιχμαλωτίζει το Prop Wash (μάζα νερού) και τροφοδοτεί τη δύναμή του για πρόσθετη ώθηση.

Μια μοναδική διαδικασία επικάλυψης των υδροπτερυγίων, η οποία ονομάζεται Speed XP, ενώνεται με το βασικό δομικό υλικό των StingRay® XRII. Λειτουργεί σαν μικροσκοπικό σφουγγάρι όταν το υδροπτερύγιο είναι υγρό και "δένει" ένα λεπτό στρώμα νερού στην επιφάνειά του, μειώνοντας σημαντικά την υδροδυναμική αντίσταση και βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις του.

Το υδροπτερύγιο StingRay μειώνει την ανύψωση της πλώρης, σταματά τη «σπηλαίωση» (cavitation), βοηθά στην έλξη ενός σκιέρ και επιφέρει σημαντική οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.

Τοποθετείται σε 5 λεπτά, εύκολα και χωρίς τρύπημα, ή ζημιά στον κινητήρα σας. Κλειδώνει σε τρία σημεία, διαδικασία την οποία μπορείτε να κάνετε μόνοι σας με απλά εργαλεία.

Αποκτήστε τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και βελτιώστε την ώθηση του κινητήρα σας με ένα υδροπτερύγιο StingRay XRIII, σε δέκα μόνο λεπτά.

Η τεχνολογία No-Drill Installation Hydrofoils τοποθέτησης υδροπτερυγίων χωρίς να ανοίξετε τρύπες στο Cavitation Plate της μηχανής, αναπτύχθηκε και πατενταρίστηκε από την εταιρία StingRay. Η τοποθέτηση διαφέρει, ανάλογα με το μοντέλο υδροπτερυγίων που θα επιλέξετε, αλλά δεν απαιτεί τρύπημα και δε διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά.

Μοντέλο

Ισχύς Εξωλέμβιας Χρώμα
01189-3JBL 25-75 hp Μαύρο
01189-3SBL 75-300 hp Μαύρο

Βαθμολόγηση (1=ελάχιστο, 10=μέγιστο)
Ανύψωση Ταχύτητα Σταθεροποίηση
10 4 8
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας