Γόνος Καλαμαριού Behr
Γόνος Καλαμαριού Behr
Γόνος Καλαμαριού Behr
Γόνος Καλαμαριού Behr
Γόνος Καλαμαριού Behr
Γόνος Καλαμαριού Behr

Γόνος Καλαμαριού Behr

Behr
26.0026
Διαθέσιμο
2,50 €
Με ΦΠΑ

H Behr μας προσφέρει ακόμα ένα πολύ ποιοτικό αξεσουάρ για το ψάρεμά μας, αυτήν την φορά με την μορφή γόνου κεφαλόποδου (καλαμάρι, σουπιά, χταπόδι).

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H Behr μας προσφέρει ακόμα ένα πολύ ποιοτικό αξεσουάρ για το ψάρεμά μας, αυτήν την φορά με την μορφή γόνου κεφαλόποδου (καλαμάρι, σουπιά, χταπόδι). Ο φωσφορίζων αυτός γόνος είναι μόλις 6,5 εκατοστά και με αμελητέο βάρος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια πλειάδα αρματωσιών και τεχνικών.

Στο Hard Rock Fishing, ή στο Light Rock Fishing μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον σιλικονούχο γόνο της Behr, με μολυβοκεφαλές έως 10-12 γραμμάρια. Ο γόνος αυτός αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον σιλικονούχο δόλωμα με το οποίο μπορούμε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον θηραμάτων που κινούνται κοντά στο βυθό, με αργά jerk και παύσεις, ή με πιο νευρικές ανακτήσεις στα μεσόνερα και στην επιφάνεια για πολλά ψάρια καθώς υπάρχουν άπειροι κυνηγοί με αγαπημένη λεία τα μικρά κεφαλόποδα, ειδικά μεγάλοι Σαργοί, Λυθρίνια, Φαγκρόπουλα, μεγάλα Μελανούρια.

Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον γόνο καλαμαριού Behr σε τεχνικές Shore Jigging, αλλά και σε καθετή από βάρκα, καθώς το «χταποδάκι» αυτό μπορεί να προστεθεί στα Assist, ή στην αρματωσιά όπου με την κίνηση των πλοκαμιών του θα πυροδοτήσει πολλές επιθέσεις.

Σε περίπτωση που τα χρησιμοποιήσετε βράδυ, να ξέρετε ότι διαθέτουν πολύ έντονο φώσφορο και προκαλούν με την παρουσία τους από απόσταση.

Πειραματιστείτε με το σιλικονούχο αυτό το οποίο υπογράφει μια από τις σπουδαιότερες εταιρίες στον χώρο του ψαρέματος, η Behr.

Κάθε συσκευασία περιέχει 3 τμχ

Κωδικός: 36-59466

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας