Καλάμι Daiwa Emeraldas Boat
Καλάμι Daiwa Emeraldas Boat
Καλάμι Daiwa Emeraldas Boat
Καλάμι Daiwa Emeraldas Boat

Καλάμι Daiwa Emeraldas Boat

Daiwa
01.0592
Χωρίς απόθεμα
135,00 €
Με ΦΠΑ

Όπου βλέπετε τον διακριτικό τίτλο "Emeraldas" σε προϊόν Daiwa - είτε αφορά καλάμι, καλαμαριέρα, ή μηχανισμό - να ξέρετε ότι αποτελεί υπογραφή εγγύησης και ποιότητας της Ιαπωνικής εταιρίας και αφορά προϊόν το οποίο έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για το ψάρεμα καλαμαριών.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όπου βλέπετε τον διακριτικό τίτλο "Emeraldas" σε προϊόν Daiwa - είτε αφορά καλάμι, καλαμαριέρα, ή μηχανισμό - να ξέρετε ότι αποτελεί υπογραφή εγγύησης και ποιότητας της Ιαπωνικής εταιρίας και αφορά προϊόν το οποίο έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για το ψάρεμα καλαμαριών.

Οι φίλοι του ψαρέματος καλαμαριών από σκάφος, θα βρούνε ακριβώς αυτό που χρειάζονται για την συγκεκριμένη τεχνική στο καλάμι Daiwa Emeraldas Boat. Το Emeraldas έχει κατασκευαστεί με υψηλής πυκνότητας Carbon υλικό (High Modulus Carbon) και είναι εξοπλισμένο με οδηγούς Fuji K Fazlite.

Το συγκεκριμένο καλάμι έχει σχεδιαστεί για κάθετο ψάρεμα καλαμαριών και σουπιάς από τη βάρκα. Διαχειρίζονται άψογα την τεχνική Tataki η οποία περιλαμβάνει έντονα χτυπήματα με το καλάμι μας στην αρχή, ώστε οι καλαμαριέρες μας να προκαλέσουν δονήσεις και μετά πιο ήπιες κινήσεις. Ο συγκεκριμένος τρόπος έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί το ενδιαφέρον και τις επιθέσεις κεφαλόποδων.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η κορυφή του Daiwa Emeraldaw Boat είναι πολύ ευαίσθητη και το Casting Weight είναι ακριβές. Συνεπώς δεν προτείνεται για μεγάλα βάθη. Σας δίνει όμως τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σε Light Κάθετες τεχνικές όπως Micro Jigging, σε μικρά βάθη. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό Carbon Υψηλής Πυκνότητας με ενίσχυση X-Carbon
  • Κεραμικά Fuji K Fazlite
  • Αποκλειστική Βάση Μηχανισμού Daiwa
  • Λαβή από Αντιολισθητικό Υλικό EVA
  • Ημιπαραβολική Δράση
  • Μασίφ Κορυφή
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Βάρος Τεχνητών
EMEB662MBAF 1,98 μ 2 104 εκ 119 γρ 12 40 - 100 γρ

Τεχνολογίες Καλαμιών Daiwa

Haut Module: Η Daiwa αύξησε την περιεκτικότητα του blank σε ίνες Carbon, οι οποίες σχηματίζουν ένα φύλο με επικάλυψη από ρητίνη, με αποτέλεσμα την πιο πυκνή πλέξη.

Το καλάμι Daiwa Emeraldas διαθέτει τους καινοτόμους οδηγούς Fuji K-Series Anti-Tangle κατά των εμπλοκών (δείτε το σχετικό βίντεο).

Η βάση του μηχανισμού έχει σχεδιαστεί από τους τεχνικούς της Daiwa, αποκλειστικά για καλάμια της εταιρίας, συνδυάζοντας καινοτομίες της Daiwa με εξαρτήματα Fuji®.

Οι οδηγοί Fuji, είναι εξοπλισμένοι με πολύ λεπτού προφίλ, κεραμικά Torzite, τα οποία συμβάλουν τα μέγιστα στην επίτευξη μακρινών βολών (υπολογίζεται σε 20%) και βοηθούν carbon blanks να παράγουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Είναι πολύ χαμηλού βάρους, 40% πιο ελαφριά από αντίστοιχα SiC.

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας