Καλάμια Major Craft Giant Killing Casting Big Game
Καλάμια Major Craft Giant Killing Casting Big Game
Καλάμια Major Craft Giant Killing Casting Big Game
Καλάμια Major Craft Giant Killing Casting Big Game
Καλάμια Major Craft Giant Killing Casting Big Game
Καλάμια Major Craft Giant Killing Casting Big Game

Καλάμια Major Craft Giant Killing Casting Big Game

Major Craft
01.0578
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
264,90 €
Με ΦΠΑ

Η νέα σειρά καλαμιών Giant Killing Casting σχεδιάστηκε με ευαίσθητη κορυφή, ώστε να χειρίζεται άψογα βυθιζόμενα pencils, αλλά και πλάνους, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν καλύτερη βολή, μεγαλύτερης ακρίβειας.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά καλαμιών Giant Killing Casting αφορούν ένα τεχνικό ψάρεμα, το οποίο συνδυάζει πολλά, ασύμμετρα χαρακτηριστικά, τα οποίο είναι λογικό να αφήνουν τους αλιείς της Μεσογείου με απορίες. Καλάμια με μεγάλη δύναμη τα οποία πραγματοποιούν βολές από σκάφος, πλάνοι χαμηλού βάρους, τεχνική που θυμίζει Slow Jigging, αλιεύματα… θηρία. Πως συνδυάζονται λοιπόν όλα τα παραπάνω σε μία τεχνική;

Η σειρά καλαμιών Giant Killing Casting έχουν σχεδιαστεί για Πελαγίσια αλιεύματα, τα οποία κυνηγούν σε κοπάδια και μετακινούνται συνεχώς. Παλαμίδες, Ντάσκες, Κυνηγοί, Μαγιάτικα, Τονοειδή. Αρκετοί ψαράδες αναζητούν σημάδια της παρουσίας τους με σκάφος είτε κοντά, είτε μακριά από την ακτή.

Πως γίνεται η συγκεκριμένη τεχνική όταν εντοπιστεί ένα κοπάδι; Πλησιάζουμε με το σκάφος, πραγματοποιούμε βολή ακόμη και προς την στεριά, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη ζώνη δράσης και στη συνέχεια – καθώς ο πλάνος βυθίζεται – η τεχνική μας παρομοιάζει Slow Jigging. Κάπως έτσι, σε μια απλή προσέγγιση, αποδίδει η συγκεκριμένη τεχνική.

Η νέα σειρά καλαμιών Giant Killing Casting σχεδιάστηκε με ευαίσθητη κορυφή, ώστε να χειρίζεται άψογα βυθιζόμενα pencils, αλλά και πλάνους, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν καλύτερη βολή, μεγαλύτερης ακρίβειας.

Τα καλάμια Giant Killing Big Game διαθέτουν ελαφρύ κορμό, πολύ ισχυρό blank και δύναμη την οποία κατά κύριο λόγο οφείλουν στην τεχνολογία «Σταυρωτής Πλέξης» (Cross Force). Χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα και είναι εξοπλισμένα με χαμηλού βάρους οδηγούς K-Series, με δαχτυλίδι Sic. Δεν είναι απλώς δυνατά καλάμια. Είναι εργαλεία τα οποία σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε μακρινές βολές και να χειρίζεστε άψογα τα τεχνητά σας.

Η συγκεκριμένη τεχνική σας υπόσχεται… καθαρή αδρεναλίνη.

Το μοντέλο BURI διαθέτει ευαίσθητη κορυφή, ισχυρό butt και είναι ιδανικό στη χρήση με μικρά, βυθιζόμενα Pencils. Μπορεί να πραγματοποιεί μακρινές βολές και διαθέτει μεγάλη δύναμη στο butt για να φέρει στην επιφάνεια δυνατά αλιεύματα.

Τα καλάμια Hira ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες ψαρέματος για Μαγιάτικα. Η κορυφή τους είναι μαλακιά, ώστε να βοηθά το τεχνητό να ανταποκρίνεται στις κινήσεις σας. Μακρινές βολές και λειτουργικότητα ήταν παράγοντες που συνέβαλαν στον σχεδιασμό τους. Η βάση του καλαμιού διαθέτει τόση δύναμη που μπορεί να αντισταθεί και στο πιο μεγάλο και δυνατό θήραμα, ενώ το blank του απορροφά την ένταση της μάχης με ένα μεγάλο αλίευμα και δεν κουράζει τον χρήστη.

Τα καλάμια της σειράς Tuna, είναι τα πιο ισχυρά και σχεδιάστηκαν για το ψάρεμα τόνων. Η δύναμη του καλαμιού βρίσκεται στη βάση του, ενώ από τη μέση μέχρι και την κορυφή είναι ευέλικτο, ώστε να διαθέτει ακρίβεια στις βολές. Παράλληλα σας επιτρέπει να «καρφώνετε» τα θηράματά σας με ευκολία. Η κατασκευή του blank είναι Σταυρωτής Πλέξης και το καλάμι δεν χάνει τη δύναμή του ανεξάρτητα από την κατεύθυνση της έντασης, καθώς υπάρχει ισόποση κατανομή ινών carbon και προς τους 4 άξονες. Παρά το ότι προορίζεται για δυνατές μάχες, δεν κουράζει τον χειριστή του.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Στελέχη Βάρος Τεχνητού Action PE
GXC-70ML 2,13 μ - 2 15 - 60 γρ Regular Fast 1,5 - 3,0
GXC-76ML 2,32 μ 197 γρ 2 15 - 60 γρ Regular Fast 1,5 - 3,0
GXC-76M 2,32 μ 209 γρ 2 20 - 80 γρ Regular Fast 2,0 - 4,0
GXC-80BURI 2,44 μ 231 γρ 2 25 - 80 γρ Regular Fast 2,0 - 5,0
GXC-77HIRAMASA 2,35 μ 268 γρ 2 60 - 100 γρ Regular Fast 3,0 - 6,0
GXC-86HIRAMASA 2,62 μ 280 γρ 2 60 - 100 γρ Regular Fast 3,0 - 6,0
GXC-86TUNA 2,62 μ 346 γρ 2 Max 120 γρ Regular Fast max 8,0

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
4573236280554
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας