Καλάμι Pregio Limit Eging
Καλάμι Pregio Limit Eging
Καλάμι Pregio Limit Eging
Καλάμι Pregio Limit Eging
Καλάμι Pregio Limit Eging
Καλάμι Pregio Limit Eging

Καλάμι Pregio Limit Eging

Pregio
01.0345
Διαθέσιμο
89,00 €
Με ΦΠΑ

Για εκείνους που γνωρίζουν την αξία των προϊόντων Pregio, το καλάμι Limit Eging δεν θα τους εκπλήξει με τις δυνατότητές του. Ούτε το όνομά του επιλέχτηκε τυχαία, αφού θα δοκιμάσει τα όριά σας στο ψάρεμα καλαμαριών.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Για εκείνους που γνωρίζουν την αξία των προϊόντων Pregio, το καλάμι Limit Eging δεν θα τους εκπλήξει με τις δυνατότητές του. Ούτε το όνομά του επιλέχτηκε τυχαία, αφού θα δοκιμάσει τα όριά σας στο ψάρεμα καλαμαριών. H Pregio έχει ως βασική της αρχή να κατασκευάζει προϊόντα τα οποία συνδυάζουν ποιότητα και προσιτή τιμή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το καλάμι Pregio Limit, με την πρώτη επαφή μαζί του, σε πείθει ότι κάθε άλλο παρά ένα Value for Money καλάμι είναι. Στην πραγματικότητα είναι ένα καλάμι υψηλής, κατασκευαστικής ποιότητας, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Ελλήνων αλιέων.

Το νέο καλάμι Limit Eging αποτελεί μια πολύ τεχνική και ποιοτική επιλογή που δεν κοστίζει μια περιουσία. Είναι ένα 100% καθαρόαιμο καλάμι για ψάρεμα καλαμαριών, προσεκτικά «στημένο» με μεράκι και κατασκευασμένο με άριστης ποιότητας περιφερειακά.

Η συμπεριφορά του και ο τρόπος που χειρίζεται τις καλαμαριέρες σας επιτρέπουν να έχετε την απόλυτη αίσθηση τσιμπήματος σε πρώτο χρόνο. Το blank του, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό carbon, δεν επιτρέπει στα καλαμάρια να σκιστούν, έχει μακρινή βολή και είναι τόσο ελαφρύ και καλοζυγισμένο που θα κάνει το ολονύκτιο ψάρεμα απολαυστικό και ξεκούραστο.

Η Pregio εξόπλισε το Limit Eging με οδηγούς Sea Guides για μεγαλύτερη αντοχή στο θαλασσινό νερό.

Αν προσθέσετε σε όλα τα παραπάνω και την προσιτή του τιμή, θα διαπιστώσετε ότι το καλάμι αυτό είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο, με μοναδική συμπεριφορά.

Κωδικός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Egi PE Line Action
19-0803 2,53  μ 2 1,30 μ 130 γρ 2,5 - 4,0 0,6 - 1,2 Moderate Fast

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας