Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging
Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging
Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging
Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging
Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging
Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging
Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging
Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging

Καλάμια Daiwa Emeraldas MX Eging

Daiwa
01.0812
Διαθέσιμο
266,40 €
Με ΦΠΑ

Όπου βλέπετε τον διακριτικό τίτλο "Emeraldas" σε προϊόν Daiwa - είτε αφορά καλάμι, καλαμαριέρα, ή μηχανισμό - να ξέρετε ότι αποτελεί υπογραφή εγγύησης και ποιότητας της Ιαπωνικής εταιρίας, στην κατηγορία Eging.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όπου βλέπετε τον διακριτικό τίτλο "Emeraldas" σε προϊόν Daiwa - είτε αφορά καλάμι, καλαμαριέρα, ή μηχανισμό - να ξέρετε ότι αποτελεί υπογραφή εγγύησης και ποιότητας της Ιαπωνικής εταιρίας, στην κατηγορία Eging.

Μερικές φορές το ψάρεμα κεφαλόποδων απαιτεί εξαιρετική ευαισθησία. Η Daiwa κατασκεύασε την σειρά καλαμιών Eging, Emeraldas MX με το χαρακτηριστικό ότι είναι Solid Tip (Μασίφ Κορυφή), έτσι ώστε να σας βοηθούν να εντοπίσετε και τα πιο ήπια ερεθίσματα στην αρματωσιά σας.

Πολλοί επιλέγουν να ψαρέψουν τα καλαμάρια από την ακτή με τον συμβατικό, Spinning τους εξοπλισμό, ή με τον εξοπλισμό του Light Rock Fishing. Όσοι όμως έχουν ψαρέψει τα καλαμάρια με πραγματικό Eging εξοπλισμό θα γνωρίζουν καλά πως η αίσθηση και τα αποτελέσματα του εξειδικευμένου ψαρέματος, δεν μπορούν πραγματικά να συγκριθούν με τίποτα άλλο. Το πώς νιώθουμε την καλαμαριέρα σε όλες τις φάσεις του ψαρέματος από την βολή, έως την επαφή της με βράχια, ή με το παραμικρό άγγιγμα ενός πλοκαμιού από το καλαμάρι, το πώς ο μηχανισμός μας θα μαζέψει σωστά το νήμα και θα αποδώσει σωστά τα φρένα, είναι πολύ σημαντικοί παράμετροι για ένα ξεκούραστο, στοχευμένο και πάνω από όλα αποδοτικό ψάρεμα καλαμαριών, το οποίο δε μπορούμε να το ζήσουμε αν δεν έρθουμε σε επαφή με εξειδικευμένο εξοπλισμό Eging.

Εν προκειμένω μπορείς κανείς να ρωτήσει: γιατί να μην χρησιμοποιήσω ένα οποιοδήποτε καλάμι Spinning για τα καλαμάρια; Δεν γίνεται; Σαφώς και γίνεται, όμως αυτά που θα χάσουμε, είναι περισσότερα από όσα έχουμε να κερδίσουμε. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να δούμε τι ζητάμε από ένα εξειδικευμένο καλάμι για καλαμάρια για να καταλάβουμε πως τελικά εκείνο του Spinning είναι μάλλον ακατάλληλο, κουράζει και μας χάνει περισσότερα καλαμάρια από όσα νομίζουμε.

Στην τεχνική Spinning ζητούμενο συνήθως είναι ένα γρήγορο καλάμι, με στιβαρή αίσθηση, το οποίο ελέγχει με ακρίβεια και άμεσα το τεχνητό μας. Στην τεχνική του Eging πραγματικά όλα αυτά, όχι μόνο δεν είναι αναγκαία, αλλά μάλλον λειτουργούν εναντίον μας. Τι ζητάμε λοιπόν από ένα καλάμι κατασκευασμένο για Eging; Οι βασικές απαιτήσεις μας και συγχρόνως τα οφέλη που αποκομίζουμε είναι τα παρακάτω:

  • Πρώτον θέλουμε ένα ελαφρύ καλάμι που να μην μας κουράζει. Το ψάρεμα των καλαμαριών απαιτεί πολλές ώρες με το καλάμι ανά χείρας και ένα οποιοδήποτε καλάμι Spinning, ειδικά από το οικονομικό ράφι, είναι βαρύ και καταντάει αφόρητο μετά από κάποια στιγμή.
  • Δεύτερον χρειαζόμαστε ένα «αργό» καλάμι. Οι μανούβρες και τα χτυπήματα που χρειαζόμαστε στο ψάρεμα καλαμαριών στα Μεσογειακά νερά είναι λεπτές και δεν μοιάζουν με τα μεγάλα και εντονότατα Jerks που έχουμε συνηθίσει στο Spinning. Ένα ήπιο στην απόκρισή του καλάμι, σε συνδυασμό με νήμα 0,6 – 0,8 PE επιτρέπει στην καλαμαριέρα να αδρανήσει πιο φυσικά, να μη την «σέρνει» με ταχύτητα, παρασύροντας την καλαμαριέρα μας σε αφύσικες πλεύσεις. Αν παρόλα αυτά επιμένουμε σε γρήγορο στυλ, με γρήγορες παρουσιάσεις και έντονα jerks, ή αν ψαρεύουμε σε πολύ μεγαλύτερα βάθη, τότε θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να διασφαλίσουμε πως η κορυφή του καλαμιού μας είναι πάρα πολύ μαλακή και ευαίσθητη. Χρειαζόμαστε αυτά τα χαρακτηριστικά για να νιώθουμε τι συμβαίνει ανά πάρα στιγμή στην καλαμαριέρα μας στην άλλη άκρη του νήματος. Η σειρά καλαμιών Eging, Daiwa Emeraldas MX διαθέτουν Regular Slow δράση. Χρειαζόμαστε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τα οποία σε συνδυασμό με την παραβολή του καλαμιού μας, να μην σχίζουν τα πλοκάμια και να μην αφήνουν περιθώριο απαγκίστρωσης, ακόμα και στα πιο επιπόλαια πιασίματα.

Άλλο ένα μέλημα της Daiwa στο Emeraldas MX ήταν να βελτιωθεί ο περιφερειακός εξοπλισμός του καλαμιού, να παρέχει μεγάλη ευαισθησία και ταυτόχρονα να μειωθεί περαιτέρω το βάρος, «φορτώνοντας» παράλληλα το καλάμι με τις μοναδικές τεχνολογίες της Daiwa. Για παράδειγμα η τεχνολογία HVF Carbon μειώνει σημαντικά την ποσότητα της ρητίνης, και αυξάνει τις δυνάμεις συνοχής των ινών. Η τεχνολογία Nanoplus διασφαλίζει ότι επιτυγχάνεται η ιδεατή πυκνότητα των φύλλων Carbon, ενώ μειώνεται το βάρος του blank.

Ο σκελετός των οδηγών είναι από Τιτάνιο, παρέχει μοναδική ευαισθησία και μετατρέπει κάθε δόνηση που αισθάνεται στο νήμα, σε μήνυμα προς τη βάση του μηχανισμού και στο χέρι του αλιέα. Για την αναβάθμιση και της αισθητικής του Daiwa Emeraldas, η εταιρία το προίκισε με τη μοναδική βάση μηχανισμού Daiwa.

Αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω για να διαπιστώσετε γιατί με τα Emeraldas περνάμε σε μια άλλη διάσταση στο ψάρεμα των καλαμαριών, σε ένα επίπεδο διασκέδασης, εξειδίκευσης και αποδοτικότητας που δεν μπορεί να μας τα προσφέρει άλλο καλάμι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένα με την τεχνοτροπία HVF Nanoplus (High Volume Fiber) Carbon
  • Οδηγοί K σε σκελετό Τιτανίου
  • Αποκλειστικά σχεδιασμένη βάση μηχανισμού Daiwa
  • Λαβή από Πυκνό Αντιολισθητικό Υλικό EVA
  • Δράση: Regular Slow
  • Διατομή Λαβής: 1,17 εκ

Μοντέλο

Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Action

83MLSAF

2,52 μ 2 130 εκ 90 γρ 11 5 - 21 γρ

86MSAF

2,58 μ 2 134 εκ 92 γρ 11 7 - 21 γρ

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας