Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game
Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game
Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game
Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game
Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game
Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game
Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game
Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game

Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game

Major Craft
01.0486
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
149,90 €
Με ΦΠΑ

Μία νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο της Major Craft για τους φίλους του Spinning. Η σειρά Hard Rock μπορεί να ανταποκρίνεται σε μεταβαλλόμενες συνθήκες και τεχνικές.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εάν μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περαιτέρω, τότε είναι καλάμι MajorCraft Crostage.

Τα τελευταία χρόνια η Ιαπωνική εταιρία Major Craft έχει διαπιστώσει τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φίλοι του Spinning. Ως αποτέλεσμα έχει κατασκευάσει καλάμια για το ψάρεμα με πολλά και διαφορετικά στυλ, ή με διαφορετικά τεχνητά. Οι άγνωστοι παράμετροι κάθε φορά που πηγαίνουμε ψάρεμα είναι πολλοί και επηρεάζουν την επιτυχημένη, ή όχι έκβαση της εξόρμησής μας. Σίγουρα έχει την γοητεία της η ψαρευτική εξόρμηση για ένα συγκεκριμένο θήραμα, αλλά είναι ακόμα πιο θελκτικό το κυνήγι πολλών διαφορετικών θηραμάτων, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν.

Η σειρά καλαμιών Crostage Hard Rock είναι μια νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο της Major Craft για τους φίλους του Hard Rock Fishing. Αν και τα θηράματα της τεχνικής μπορεί να μη μας τρομάζουν με το μέγεθός τους, είναι πονηρά και κατοικούν ανάμεσα σε βράχια. Συνεπώς πρέπει και να τα ψαρέψετε με ήπια ανάκτηση, αλλά και να τους δείξετε ότι έχετε το πάνω χέρι. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η σειρά Major Craft Crostage Hard Rock.

Η εταιρία MajorCraft ενέπνευσε στα καλάμια Crostage όλη της συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση της, ώστε η σειρά Hard Rock να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ψαράδες με διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας. Βασισμένα στην τεχνοτροπία των καλαμιών Sea Bass & Eging και χωρίς να κάνει παραχωρήσεις στην ποιότητα, η Major Craft σχεδίασε τα καλάμια Hard Rock με στόχο την ευκολία στην πραγματοποίηση βολής, αξιοποίησης της δράσης και ανταπόκρισης την ώρα της μάχης. Τα καλάμια Crostage Hard Rock έχουν δράση Regular Fast, με ισχυρή λαβή και ευαίσθητη κορυφή. Η μεγαλύτερη έκπληξη θα παρουσιαστεί όταν η μεσινέζα γλιστρήσει για πρώτη φορά ανάμεσα στους οδηγούς. Η ευκολία που θα νιώσετε στην πραγματοποίηση βολών, θα είναι δύσκολο να περιγραφεί.

Η διαχωριζόμενη λαβή επιτρέπει στα καλάμια να διατηρήσουν την ευαίσθητη δράση τους, τη νευρική τους κίνηση και τη δύναμη την ώρα της μάχης, παρά το λεπτό τους προφίλ.

Η σειρά καλαμιών Crostage Hard Rock δημιουργήθηκε για να μπορεί να χειριστεί μεγάλα μεγάλα θηράματα, σε βραχώδεις περιοχές. Το δυνατό τους blank συνδυάζει λειτουργικότητα, χωρίς να τους στερεί την ευαισθησία. Οι πολύ καλές τους επιδόσεις σε μακρινές βολές, θα σας επιτρέψουν να έχετε το πάνω χέρι όταν θέλετε να εξερευνήσετε μια περιοχή από την ακτή, ενώ η ισχυρή λαβή θα σας στηρίξει στη μάχη με δυνατά θηράματα.

CRX-762 ML/S

Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για ψάρεμα με jig head, στοχεύοντας σε θηράματα Rock Fish τα οποία βρίσκονται κοντά στον πυθμένα, ή στα μεσόνερα. Έχει ευαίσθητη κορυφή, η οποία καρφώνει με ασφάλεια το θήραμα και διαθέτει την απαραίτητη δύναμη για να χειριστεί αντιδραστικά ψάρια.

CRX-792M/S

Αυτό το μοντέλο είναι κατάλληλο για ψάρεμα με μολυβοκεφαλές κοντά στον πυθμένα. Είναι το ιδανικό καλάμι για να ξεκινήσετε την τεχνική Hard Rock Fishing καθώς είναι λειτουργικό και διαθέτει επαρκή δύναμη για να σταματήσει τα έντονα μαχόμενα θηράματα.

CRX-802MH/S

Καλάμι για μεγάλες βολές, όταν η περιοχή όπου ψαρεύετε απαιτεί το τεχνητό σας να φτάσει μακριά.

CRX-792MH/B

Καλάμι το οποίο θα χρησιμοποιήσετε αν ψαρεύετε κοντά στις όχθες ποταμών, ή όταν θα ρίξετε το τεχνητό σας σχεδόν κάθετα. Ιδανικό μοντέλο για νέους φίλους της τεχνικής.

CRX-822H/B

Μοντέλο Crostage για την πραγματοποίηση μακρινών βολών, με μηχανισμό Bait Casting και ισχυρή λαβή.

Κωδικός

Μήκος

Στελέχη

Casting Weight

Μηχανισμός

PE Line

Δράση

CRX-762ML/S

2,32 μ

2

3-20 γρ

Spinning

0,6 - 1,2

Regular Fast

CRX-792M/S

2,40 μ

2

5-25 γρ

Spinning

0,8 - 1,5

Regular Fast

CRX-802MH/S

2,44 μ

2

5-30 γρ

Spinning

0,8 - 2,0

Regular Fast

CRX-792MH/B

2,40 μ

2

7-40 γρ

Bait

1,0 - 2,0

Regular Fast

CRX-822MH/B

2,50 μ

2

10-50 γρ

Bait

1,0 - 2,5

Regular Fast

Micropitch Force Carbon

Τα ανθρακονήματα είναι τοποθετημένα σε 1 έως 3 επίπεδα σε οριζόντιες και κατακόρυφες πλέξεις για να εξισορροπηθεί η δύναμη.  

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας