Καλάμι Howk Rock Toy 76
Καλάμι Howk Rock Toy 76
Καλάμι Howk Rock Toy 76
Καλάμι Howk Rock Toy 76

Καλάμι Howk Rock Toy 76

Howk
01.1026
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
299,00 €
Με ΦΠΑ

Η Rock Toy είναι η σειρά καλαμιών της εταιρίας Höwk, η οποία αναπτύχτηκε αποκλειστικά για τις τεχνικές του Rock Fishing (LRF & HRF) βοηθώντας να γίνει διασκεδαστικό και συναρπαστικό, ακόμη και το πιο ανεπαίσθητο τσίμπημα, χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων καλαμιών.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Rock Toy είναι η σειρά καλαμιών της εταιρίας Höwk, η οποία αναπτύχτηκε αποκλειστικά για τις τεχνικές του Rock Fishing (LRF & HRF) βοηθώντας να γίνει διασκεδαστικό και συναρπαστικό, ακόμη και το πιο ανεπαίσθητο τσίμπημα, χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων καλαμιών.

Όλα τα χαρακτηριστικά, από την πρώτη ματιά στο Howk Rock Toy παραπέμπουν σε ένα πολύ ποιοτικό καλάμι, από το «πάνω ράφι». Η σειρά Rock Toy σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον Rock Fishing ψαρά την απόλυτη εμπειρία ψαρέματος, δίνοντας έμφαση στην διαχείριση των αλιευμάτων κάθε μεγέθους, διατηρώντας πάντα τον έλεγχο των τεχνητών δολωμάτων, που βρίσκονται στην άκρη του παράμαλλου και μη χάνοντας την επαφή μαζί τους καμία στιγμή, όσο μικρά κι αν είναι.

Το Blank που χρησιμοποίησε η Ισπανική εταιρία Höwk για την σειρά καλαμιών Rock Toy, διαθέτει το καλύτερο ποιοτικά υλικό Carbon που κυκλοφορεί στην αγορά και δεν είναι άλλο από Τ1Κ της Toray. Η επιλογή του Τ1Κ και ο τρόπος δόμησης του, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενός καλαμιού υψηλής αντοχής και ευελιξίας με εξαιρετικά μικρό βάρος.

Τα περιφερειακά του δεν θα μπορούσε να είναι άλλα, από Fuji. Οι οδηγοί του είναι της σειράς Κ με ανοξείδωτο, γυαλισμένο πλαίσιο και SIC κεραμικό υλικό, που προσφέρουν μειωμένη τριβή, χαμηλό βάρος, μειωμένη φθορά νήματος και υψηλή αντοχή. Η Carbon βάση του μηχανισμού, είναι επίσης της Fuji (VSS) και συντελεί στην μείωση του βάρους στο ελάχιστο, προσφέροντας άνεση στο κράτημα και ξεκούραστο πολύωρο ψάρεμα.

Οι Carbon λεπτομέρειες που έχουν προστεθεί στο σώμα του καλαμιού Rock Toy 76 του προσδίδουν ένα αέρα πολυτέλειας, ενώ το ανάγλυφο λογότυπο της εταιρίας πάνω στο γκρι αντιολισθητικό ΕVA της λαβής, εκπλήσσουν ευχάριστα.

Η κορυφή του είναι μασίφ (Solid Tip) με σκοπό να επιτευχθεί η μέγιστη αίσθηση του δολώματος, ευαισθησία και παραβολή. Ο κορμός του κρύβει μια ασυνήθιστα μεγάλη δύναμη για Solid Tip καλάμι, με μέγιστο Casting Weight τα 8 γρ επιτρέποντάς του να αναμετρηθεί με μεγάλους και ισχυρούς αντιπάλους. Είναι ικανό να διαχειριστεί νήματα από PE# 0.15 έως 0.4.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 2,28 μ (7'6˝)
  • Casting Weight: Max 8 γρ
  • Βάρος: 92 γρ
  • PE# 0.15 - 0.4
  • Carbon Blank: Toray T1K
  • Οδηγοί: Fuji Κ SIC
  • Βάση Μηχανισμού: Fuji (VSS)
  • Δράση: Medium Fast
  • Με ενισχυμένη θήκη με αφρώδες υλικό
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας