Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S
Καλάμι Tict B4 Befo 74S

Καλάμι Tict B4 Befo 74S

Tict
01.1071
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
350,00 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Light Rock Fishing BFO-74S, συνδυάζει αρμονικά, βασικά χαρακτηριστικά των Light Game καλαμιών, όπως την ευαισθησία, ευκαμψία, δύναμη και παροχή πληροφοριών στον χρήστη. 

Action
Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το μοντέλο BFO-74S, από την Tict, είναι άλλο ένα κορυφαίο καλάμι της Ιαπωνικής εταιρίας, με το οποίο μπορεί κανείς να ψαρέψει μικρές σιλικόνες και βιοδιασπώμενα, με την χρήση μολυβοκεφαλών, ή άλλου τύπου αρματωσιών. Το καλάμι Light Rock Fishing BFO-74S, συνδυάζει αρμονικά, βασικά χαρακτηριστικά των Light Game καλαμιών, όπως την ευαισθησία, ευκαμψία, δύναμη και παροχή πληροφοριών στον χρήστη. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά προκύπτουν χάρη στη χρήση συνδυασμού φύλλων carbon, με διαφορετική ελαστικότητα και συμπεριφορά στην κύρτωση, ανάμεσα στην κορυφή και στο blank του κορμού, ή όπως τεχνικά εξηγεί η εταιρία Tict, High Modulus Tip - Medium Modulus Carbon.

Με μήκος 2,23 μ., βάρος 93 γρ και εξοπλισμένο από την Tict με εξαιρετικής ποιότητας περιφερειακά, η πασίγνωστη Ιαπωνική εταιρία που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο Light Game, δίνει άλλη μια επιλογή στους φίλους των Light τεχνικών ψαρέματος, ώστε οι φίλοι του Finesse LRF να απολαύσουν την τεχνική τους.

Το καλάμι BFO-74S είναι εξοπλισμένο με ανοξείδωτους οδηγούς Fuji τύπου Κ και δαχτυλίδια Sic-S, ειδικά για τη διαχείριση λεπτών διατομών, βάση στήριξης μηχανισμού Fuji και ειδικής σύστασης EVA butt. Τα blanks της Τict δεν χρειάζονται σύσταση καθώς η φήμη, η λειτουργικότητά και η αντοχή τους είναι αυτή που έχει κάνει την Ιαπωνική εταιρία Tict να ηγείται την αγορά των Finesse τεχνικών διεθνώς.

Η υπερ-ευαίσθητη Solid μύτη του καλαμιού, έχει διάμετρο μόλις 0,8 χιλ. Δεν υπάρχει τσίμπημα, ή προσέγγιση στην σιλικόνη, ή το βιοδιασπώμενό μας το οποίο δε θα γίνει αισθητό, ακόμη κι όταν το τεχνητό μας βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση. Την ίδια στιγμή ο κορμός του καλαμιού, με Fast προοδευτική δράση, έχει αρκετή δύναμη να καρφώσει και να σηκώσει το ψάρι, ακόμα και έναν μεγάλο Σαργό, ή μια δυνατή Τσιπούρα.

Τo Tict BFO-74S έχει σχεδιαστεί με την τεχνολογία Balancer System, η οποία  μας επιτρέπει να τροποποιήσουμε το καλάμι, ώστε να ταιριάζει στον σωματότυπό μας, τις δυνατότητές μας και να το μεταμορφώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Στο κάτω μέρος της βάσης του καλαμιού, η Tict έχει τοποθετήσει ένα αποσπώμενο βάρος, το οποίο βιδώνει και ξεβιδώνει με ασφάλεια (ΔΕΝ περιλαμβάνεται σε αυτό το καλάμι). Το μεταλλικό αυτό έμβολο, χωρίζεται σε τρία διαφορετικά τμήματα, συνεπώς τρία διαφορετικά βάρη (3 x 10 γρ), η αφαίρεση, ή πρόσθεση των οποίων, αλλάζει το χαρακτήρα του καλαμιού. Είναι λοιπόν στο χέρι μας, να φτιάξουμε ένα πιο οπισθοβαρές, ή εμπροσθοβαρές καλάμι ανάλογα με τις παραμέτρους που μας εξυπηρετούν.

Αν θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο με Jerks, ή με Twitches, ανάλογα με τον τύπο του τεχνητού, ή ανάλογα με τη δική μας σωματική διάπλαση, ή τον τόπο που ψαρεύουμε, το καλάμι Tict BFO-74S μας δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσουμε και να του αλλάξουμε ζύγισμα, έτσι ώστε να ταιριάζει 100% πάνω στις προσωπικές μας ανάγκες. Η τεχνολογία Balancer System της Tict, πηγαίνει την ψαρευτική μας εμπειρία σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο αίσθησης και άνεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα με το Befo 74S, θα πρέπει να προμηθευτείτε ξεχωριστά το έμβολο.

Μοντέλο

Μήκος

Μήκος Μεταφοράς

Στελέχη

Βάρος

Βάρος Τεχνητού

Νήμα

Διάμετρος Κορυφής

BFO-74S

223 εκ - 7'4”

116 εκ

2

93 γρ

0,1 - 7 γρ

0,8-4 lb

0,8 χιλ

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας