Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid
Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid

Καλάμι Tict Ice Cube Finesse Solid

Tict
01.0555
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
450,00 €
Με ΦΠΑ

To Finesse Slid της Tict είναι ένα από τα κορυφαία καλάμια στον κόσμο για ψάρεμα με μολυβοκεφαλές, μικρές σιλικόνες και βιοδιασπώμενα.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

To Finesse Slid της Tict είναι ένα από τα κορυφαία καλάμια στον κόσμο για ψάρεμα με μολυβοκεφαλές, μικρές σιλικόνες και βιοδιασπώμενα.

Με μήκος 2,24 μ, μόλις 68 γραμμάρια σε βάρος και εξοπλισμένο με ό,τι ποιοτικότερο έχει να προσφέρει η Tict, η πασίγνωστη Ιαπωνική εταιρία που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο Light Game. Εξοπλισμένο με οδηγούς Fuji από Τιτάνιο (Titanium Frame) και δαχτυλίδια Sic-S ειδικά για τη διαχείριση λεπτών διατομών, βάση στήριξης μηχανισμού Fuji και ειδικής σύστασης EVA λαβές με το λογότυπο της Tict. Τα blanks της Τict δε χρειάζονται σύσταση καθώς η φήμη, η λειτουργικότητά και η αντοχή τους είναι αυτή που έχει κάνει την Ιαπωνική εταιρία Tict να ηγείται την αγορά finesse τεχνικών διεθνώς.

Η υπερ-ευαίσθητη Solid μύτη του καλαμιού, έχει διάμετρο μόλις 0,8 χιλ. Δεν υπάρχει τσίμπημα, ή καν φλερ με την σιλικόνη, ή το βιοδιασπώμενό μας το οποίο δε θα νιώσουμε. Την ίδια στιγμή ο κορμός του καλαμιού, με Regular δράση, έχει αρκετή δύναμη να καρφώσει και να σηκώσει το ψάρι, ακόμα και έναν μεγάλο Σαργό ή μια δυνατή Τσιπούρα, δίχως κανένα θέμα. Για αυτό άλλωστε το καλάμι αυτό ανήκει στην κατηγορία «Mebaru» που κατά παράδοση, αν και ευαίσθητη είναι ικανή να αναμετράται ακόμα και με «μαύρα» βραχόψαρα.

Δοκιμάσαμε σε διάφορες περιστάσεις και τεχνικές το καλάμι Ice Cube IC-74FS-Sis και σας τις παρουσιάζουμε.

Διατομή Νήματος και Μέγεθος Μολυβοκεφαλής

Το καλάμι μπορεί ονομαστικά να διαχειριστεί νήματα από PE 0,1 έως και 0,35. Από τη μικρότερη διατομή, που ήταν και η πιο απολαυστική και άμεση σε ευαισθησία, έως την μεγαλύτερη που μας δίνει το «κάτι παραπάνω» στη δύναμη, το καλάμι σας μεταφέρει μια καταπληκτική αίσθηση στο χέρι. Το Finesse Solid σας μεταδίδει ακριβώς τι γίνεται στην άλλη άκρη μέσα στη θάλασσα. Κυριολεκτικά πολύ λίγα καλάμια στα όσα έχουν περάσει από τις δοκιμές μας, μπορούν και «ζωγραφίζουν» στο μυαλό μας μέσα από τις πληροφορίες που μας μεταδίδουν, το τι συμβαίνει στο τεχνητό μας ανά πάσα στιγμή.

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς αποτελεί ένα νήμα PE 0,2 το οποίο είναι ικανό να τα βάλει με μεγάλα ψάρια (Σαργούς, Λαβράκια, Τσιπούρες) έχοντας άριστη ισορροπία μεταξύ απόλυτης ευαισθησίας και δύναμης, στον κόμπο και στην έλξη. Οι λάτρεις τις τεχνικής Light Rock Fishing θα χαρούν το νήμα PE 0,1 ενώ σε πιο δύσκολους βυθούς το PE 0,3 θα βοηθήσει παραπάνω.

Το καλάμι, για τους λάτρεις του Finesse, ειδικά στο ψάρεμα των Κοκαλιών και των Μελανουριών μπορεί να δεχτεί και Monofilament τύπου πετονιές, ή Ester από 0,8 έως 2,5 Lbs. Η αίσθηση στο ψάρεμα των αφρόψαρων που αναφέραμε με τέτοιες αρματωσιές, δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Είναι ένα καλάμι κατασκευασμένο ακριβώς για αυτές τις συγκινήσεις. Θα περιγράψουμε παρακάτω λεπτομέρειες.

Στις μολυβοκεφαλές το καλάμι δέχεται ονομαστικά από 0,4 του γραμμαρίου, έως 4 γραμμάρια. Με αυτό το καλάμι μπορεί κανείς να είναι βέβαιος πως «νιώθει» ακόμα και τις μολυβοκεφαλές κλάσματος του γραμμαρίου, απόλυτα και με ακρίβεια, ειδικά αν έχουν συνδυαστεί με χαμηλές διατομές. Την ίδια στιγμή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε «βαριές» μολυβοκεφαλές έως 4 γραμμάρια. Στην κυριολεξία το καλάμι καλύπτει απόλυτα όλο το χαμηλό φάσμα του ULRF και LRF ψαρέματος, με μολυβοκεφαλές που μπορεί κανείς να έχει ανάγκη. Με αυτό το εύρος από 0,4 έως 4 γραμμάρια καλύπτονται όλες οι βασικές τεχνικές για μια πλειάδα ψαριών.

Οn the Drop

H τρομερή ευαισθησία του καλαμιού το καθιστά εξαιρετικό για την τεχνική On the Drop. Καθώς η μολυβοκεφαλή μας βυθίζεται, ή «παίζει» πάνω στα ρέματα, έχουμε ανάγκη τη μέγιστη αίσθηση ακόμα και πιο ανεπαίσθητων αγγιγμάτων του δολώματός μας, ακόμα και όταν το νήμα, ή η πετονιά έχουν μπόσικα. Στο καλάμι Finesse Solid της Tict οι πληροφορίες αυτές, ακόμα και οι πιο ανεπαίσθητες μεταφέρονται με ακρίβεια. Από τα ελάχιστα καλάμια που μας επιτρέπουν να πραγματικά ψαρέψουμε με μεγάλη αποδοτικότητα με αυτόν τον τρόπο Κοκάλια, Σαφρίδια και Μελανούρια. Τα ψάρια θα μπορέσουν να εισροφήσουν το τεχνητό μας κατά τη βύθιση δίχως να υποψιάζονται από αφύσικες τάσεις και κινήσεις. Το Tict Finesse θα μεταφέρει και την παραμικρή επαφή. Είναι ότι ζητάμε στο ακέραιο, από ένα κορυφαίο καλάμι LRF.

Ζωντανεύοντας τις Σιλικόνες με Darting & Jerks

Αν και το καλάμι διαθέτει συμπαγή (solid) μύτη, το καλάμι μας επιτρέπει να παίξουμε υπέροχα τις σιλικόνες μας με κινήσεις Darting, ή με απλά, σταθερά Jerks και μάλιστα με αυτόν τον σωστό συγκερασμό δύναμης και ευαισθησίας, που μας διδάσκει ακριβώς πως πρέπει να «ζωντανεύει» ένα Soft Bait στο νερό. Αρμονική μετάδοσης της εντολής, αίσθηση ακόμα και των μικρών επιθέσεων, από μέρους των ψαριών, δεν είναι υπερβολική η αίσθηση που είχαμε πως αυτό το καλάμι «ακούει» τον τρόπο που θέλουμε να κινηθεί το σιλικονούχο μας και τον εκτελεί «ως δια μαγείας».

Ψάρεμα με Bιοδιασπώμενα

To ψάρεμα με βιοδιασπώμενα, ειδικά πατωτά, με το Finesse Solid της Tict περνά σε άλλο επίπεδο. Στην ουσία πάντοτε ψάχνουμε το «τέλειο» καλάμι που θα μπορέσει να μας  βοηθήσει σε δυο «φάσεις»: πρώτα να νιώσουμε, να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε το ψάρι στο κάρφωμα και στην «μάχη» σε δεύτερο επίπεδο. Οι φίλοι του ψαρέματος με βιοδιασπώμενα θα εκτιμήσουν τις αρετές του καλαμιού αυτού. Το δοκιμάσαμε σε μια μεγάλη γκάμα βυθών και ψαριών και βιώσαμε την ευαισθησία και τη δύναμη που καυχιέται η Τict.

Μικρά Πλανάκια – Texas - Carolina

Η εταιρία, αν και αυτό δε συνηθίζεται, προτείνει το καλάμι αυτό και για μικρά πλανάκια, εντός του εύρους του Casting Weight ακριβώς για να δείξει πως έχουμε να κάνουμε με ένα καλάμι ευαισθησίας και δύναμης. Επίσης σε πολλά μέρη του κόσμου, χρησιμοποιούν για μια πολύ ελαφριά μορφή αρματωμάτων τύπου Carolina rig με βαρυδάκια, όχι πάνω από 2 γραμμάρια. Κάτι πολύ ενδιαφέρον στα δικά μας νερά για ψάρια όπως Τσιπούρες και Μουρμούρια.

Συμπέρασμα

Ένα από τα πιο τεχνικά καλάμια στην παγκόσμια αγορά για ψάρεμα με Μολυβοκεφαλες, μικρές Σιλικόνες και Βιοδιασπώμενα, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με ελάχιστα σε θέματα ευαισθησίας και ανάλογης δύναμης. Το Tict Ice Cube IC-74FS-Sis είναι ένα καλάμι-όνειρο για τους λάτρεις των finesse, soft baits τεχνικών όπως το Ultra & Light Rock Fishing, το οποίο πηγαίνει και λίγο παραπέρα, «τολμώντας» το ψάρεμα με πλανάκια και δίνοντάς μας έναν πολυχρηστικό χαρακτήρα σε ένα καλάμι αξεπέραστης ομορφιάς.

Μοντέλο Τύπος Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Διάμετρος Tip/Butt Βάρος Τεχνητού PE
IC-74FS-Sis Μασίφ Μύτη 2,24 μ 2 114,5 εκ 68 γρ 0,8 χιλ / 8,7 χιλ 0,1 - 4 γρ 0,1 - 0,35
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας