Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna
Καλάμι Shimano Dialuna

Καλάμι Shimano Dialuna

Shimano
01.1019
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
351,00 €
Με ΦΠΑ

Το Shimano Dialuna, ήταν πάντα ένα καλάμι για μεγάλες και δύσκολες βολές, το οποίο επιδιώκει επιδόσεις, πέρα από την κατηγορία του.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα καλάμια Spinning, Shimano Dialuna, μοντέλα του 2023 φέρνουν ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη στην συγκεκριμένη σειρά.

Το Shimano Dialuna, ήταν πάντα ένα καλάμι για μεγάλες και δύσκολες βολές, το οποίο επιδιώκει επιδόσεις, πέρα από την κατηγορία του. Είναι ένα καλάμι το οποίο αξιοποιείται στη Μεσόγειο από παράκτιους αλιείς, οι οποίοι στοχεύουν σε αλιεύματα όπως το Λαβράκι, και ψαρεύουν με μια ευρεία γκάμα, μεγάλου βάρους τεχνητών, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως το Xorus Patchinko, τεχνητά σιλικόνης όπως το Black Minnow, ή το Savage Gear Sandeel των 42 γρ.

Οι εκδόσεις των Dialuna για το 2023, έχουν βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, με την αξιοποίηση των τεχνολογιών πλέξης Spiral X και High-Power X, που έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του συνολικού βάρους και την αυξημένη δύναμη, διατηρώντας παράλληλα την αντοχή. Η κορυφή του καλαμιού διαθέτει γρήγορη δράση, εξαιρετική ευαισθησία και λειτουργικότητα, ενώ ο κορμός του του Dialuna, διαθέτει την απαραίτητη δύναμη για να διαχειριστεί αποτελεσματικά, καταστάσεις υψηλού φορτίου, κατά τη βολή και τη μάχη.

Έχει επίσης υιοθετηθεί μια νέα λαβή Carbon Monocoque, η οποία παρέχει μείωση βάρους, αυξημένη ευαισθησία και βελτιώνει την συνολική ισορροπία του καλαμιού. Λόγω της νέας λαβής, η ευκρίνεια και η απόκριση του καλαμιού έχουν βελτιωθεί σημαντικά και οι ψαράδες μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν αλλαγές στη ροή του νερού και να κατανοήσουν τη δράση του τεχνητού τους.

Το Shimano Dialuna έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα καλάμι που επιτρέπει στους ψαράδες να απολαμβάνουν ψάρεμα υψηλής ακρίβειας, απολαμβάνοντας επίσης μια νέα αίσθηση ψαρέματος. Το S96 είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ, δύο στελεχών, εξαιρετικά ισχυρό, Ιαπωνικής κατασκευής καλάμι, με ασύγκριτη ευαισθησία και απόσταση βολής. Τα πάντα σχετικά με το καλάμι Shimano Dialuna S96M 8-45 γρ υποδηλώνουν την ποιότητα κατασκευής του, από τη σχεδίαση της λαβής, μέχρι το βάρος, την ισορροπία, τους οδηγούς, τη βάση του μηχανισμού.

Τεχνολογία Spiral X

spiral-x

Με στόχο τη διατήρηση του πολύ χαμηλού βάρους του καλαμιού, η εφαρμογή της τεχνολογίας Σταυρωτής Πλέξης Spiral X της Shimano, ενισχύει την αντοχή του καλαμιού, κατά την σύλληψη του αλιεύματος. Η τεχνοτροπία Spiral X περιλαμβάνει τρία στρώματα ινών: ένα μεσαίο στρώμα, κάθετων ινών carbon, καθώς και εσωτερική και εξωτερική στρώση ταινίας Carbon, που τυλίγουν σφιχτά το blank, διαγώνια και σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ο συνδυασμός ταινιών Carbon με ένα φύλλο, οριζοντίων ινών, X επιτυγχάνεται η περαιτέρω αντοχή και η αύξηση της στρεπτικής ακαμψία του blank, χωρίς την προσθήκη επιπλέον βάρους. Η ίδια τεχνολογία διευκολύνει την άμεση μετάδοση της δύναμης κατά τη βολή και τη μάχη με μεγάλα ψάρια.

Λαβή Carbon Monocoque

monocoque

Η λαβή Carbon Monocoque, είναι μια λαβή από καλούπι, από υλικό Carbon, η οποία είναι χαμηλού βάρους, με υψηλή ευαισθησία και η οποία μεταφέρει ακόμη και το ελάχιστο ερέθισμα στο χέρι ενός ψαρά. Η Carbon Monocoque Grip αυξάνει την ευαισθησία του καλαμιού κατά 30% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λαβές καλαμιών με EVA, καθώς χρησιμοποιεί μια κοίλη δομή, που εξαλείφει τα περιττά μέρη. Έτσι επιτυγχάνεται μείωση του βάρους και βελτίωση της μετάδοσης κραδασμών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: S96M
  • Στελέχη: 2
  • Μήκος: 2,90 μ
  • Μήκος Μεταφοράς: 1,48 μ
  • Casting Weight: 8 – 45 γρ
  • Μέγιστο Casting Weight Πλάνου: Max 45 γρ
  • Casting Weight Τεχνητού: 7 – 38 γρ
  • Βάρος: 139 γρ
  • Περιεκτικότητα Carbon: 99,7%
  • Δράση: Fast
  • Μεγάλης Ευαισθησίας
Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας