Καλάμια Lucky John Basara
Καλάμια Lucky John Basara
Καλάμια Lucky John Basara
Καλάμια Lucky John Basara
Καλάμια Lucky John Basara
Καλάμια Lucky John Basara
Καλάμια Lucky John Basara
Καλάμια Lucky John Basara

Καλάμια Lucky John Basara

Lucky John
01.1102
Διαθέσιμο
104,00 €
Με ΦΠΑ

H εταιρία Lucky John ανέπτυξε την σειρά καλαμιών Basara, με στόχο τη δημιουργία μιας πλήρους σειράς καλαμιών, για να ικανοποιήσει τους φίλους του ψαρέματος από τα λίγα γραμμάρια του HRF έως το Light και Medium Spinning.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H εταιρία Lucky John ανέπτυξε την σειρά καλαμιών Basara, με στόχο τη δημιουργία μιας πλήρους σειράς καλαμιών, για να ικανοποιήσει τους φίλους του ψαρέματος από τα λίγα γραμμάρια του HRF έως το Light και Medium Spinning. Το μοντέλο LJBA-722LF εξειδικεύεται στην τεχνική του HRF, ενώ τα μοντέλα LJBA-802MLEF και LJBA-802MEF προορίζονται για Light Spinning και Wading λόγω του μικρού τους μήκους. Το μοντέλο LJBA-842MEF είναι ένα Medium Spinning καλάμι και παρότι δεν είναι ένα καθαρό καλάμι Seabass - όπως τα έχουμε συνηθίσει (μεγάλου μήκους και παραβολικά) - θα κάνει το ψάρεμα του Λαβρακιού μια ξεκούραστη κι ευχάριστη διαδικασία, λόγω του χαμηλού βάρους και του μικρού μήκους του.

Αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό είναι το υψηλής ποιότητας υλικό κατασκευής του blank των καλαμιών της σειράς Basara, το οποίο είναι άνθρακας υψηλής πυκνότητας (30Τ) από την ηγέτιδα Ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρία ινών Carbon, Toray.

Όλα τα καλάμια της σειρά καλαμιών Basara, διαθέτουν ανοξείδωτους οδηγούς νέας γενιάς, κατασκευασμένους με τεχνολογία Anti-Tangle από την εταιρεία Lucky John, με Sic κεραμικό στο εσωτερικό τους, κατάλληλο για χρήση νήματος. Λόγω του υλικού κατασκευής τους παρουσιάζουν αυξημένη αντοχή κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό. Η τοποθέτηση του περιφερειακού εξοπλισμού έχει γίνει σε κατάλληλα σημεία κατά μήκος του κορμού, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα καλοστημένο, απόλυτα ισορροπημένο καλάμι. Επίσης τα μεγέθη των οδηγών που έχουν επιλεγεί στην συγκεκριμένη σειρά είναι πραγματικά πολύ μικρά. Το αποτέλεσμα αυτής της λεπτομέρειας, είναι η ελαχιστοποίηση της απόστασης μεταξύ νήματος και blank, χαρακτηριστικό που μας δίνει την απόλυτη αίσθηση και επαφή με τα τεχνητά μας, διαβιβάζοντας κάθε πληροφορία του βυθού στον ψαρά.

Τα καλάμια της σειράς Basara μπορεί κανείς να τα χαρακτηρίσει πολυχρηστικά, καθώς θα ψαρέψουν άνετα από σιλικονούχα δολώματα έως Minnows κοντά στο Μέγιστο Όριο του Casting Weight του κάθε καλαμιού. Αλλά αυτό που θα κάνουν υποδειγματικά, είναι η χρήση Walk the Dog τεχνητών δολωμάτων. Η Fast και Extra Fast δράση τους και η νευρική επαναφορά τους, θα δώσουν ζωή στα τεχνητά Minnows, πολλώ δε μάλλον, στα ψαράκια WtD τα οποία είναι απαιτητικά τεχνητά και το καλάμι που χρησιμοποιούμε παίζει καθοριστικό ρόλο στην σωστή πλεύση τους.

Το LJBA-722LF είναι ένα καλάμι με μήκος μόλις τα 2,18 μ. το οποίο θα μας δώσει εύκολα τη δυνατότητα διαχείρισης ενός ψαριού σε δύσκολα και στενά σημεία. Το Power του καλαμιού είναι Light επιτρέποντάς μας να αισθανθούμε απόλυτα τι γίνεται στην άλλη άκρη του νήματός μας. Η του δράση είναι Γρήγορη, ενώ το Casting Weight κυμαίνεται από τα 3 ως τα 12 γρ. Η δράση της κορυφής περιορίζεται στο ¼ του συνολικού μήκους του γεγονός που αποδεικνύει την γρήγορη δράση του. Επίσης παρουσιάζει μια ασυνήθιστα μεγάλη δύναμη στον κορμό, την οποία λίγα καλάμια της Light κατηγορίας επιδεικνύουν. Αυτό δίνει την πεποίθηση ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε προκλήσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα αντιστοιχούσαν σε ένα καλάμι αυτού του μήκους. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνθέτουν το αποτέλεσμα ενός καλαμιού που κατασκευάστηκε για χρήση σιλικόνων σε συνδυασμό με μολυβοκεφαλές, όσο και σε άλλα τεχνητά δολώματα όπως Πλανάκια, μικρά Minnows και Pencils.

Άλλο ένα καλάμι της σειράς Lucky John Basara, με ιδανικά χαρακτηριστικά για Wading είναι το LJBA-802MLEF. Το συνολικό του μήκος είναι 2,44 μ. ανήκει στην κατηγορία των Medium Light, με δράση ξεκάθαρα Extra Fast και Casting Weight 5-20 γρ. Το καλάμι 802MLEF παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη δύναμη κορμού. Το LJBA-802MLEF σας δίνει την δυνατότητα να ψαρέψετε μια ευρεία γκάμα τεχνητών δολωματών, τόσο μαλακά, όσο και σκληρά δολώματα, όπως σιλικονούχα δολώματα με χρήση μολυβοκεφαλών, Offset με αρματωσιά Cheburashka, ή και Weedless. Όσο για τα σκληρά τεχνητά δολώματα, συνδυάζεται με πολλούς τύπους τεχνητών, αλλά θα χειριστεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά εκείνα της κατηγορίας Walk the Dog, λόγω της πολύ γρήγορης, δράσης κορυφής. Το μικρού μήκους butt θα κάνει παιχνιδάκι τον χειρισμό Minnows και Pencils, είτε με χτυπήματα Twithes, ή Jerks ενώ βρισκόμαστε μέσα στο νερό, δίνοντας την απόλυτη εμπειρία Wading.

Το LJBA-802MEF είναι το δεύτερο καλάμι της σειρά Basara με μήκος 2,44 μ. το οποίο είναι ιδανικό για χρήση σε Wading. Παρά το κοινό μήκος, το 802MEF διαφοροποιείται από το 802MLEF μίας και πλέον μιλάμε για ένα καλάμι με Medium Power και Casting Weight 6 – 26 γρ. Η περίσσια δύναμης του κορμού δεν απουσιάζει και σε αυτό το μοντέλο της σειράς. Το ψάρεμα των σιλικόνων, αλλά και των σκληρών τεχνητών δολωμάτων παίρνουν άλλη διάσταση, ενώ η απόκριση τους σε κάθε εντολή του καλαμιού είναι περισσότερο από υποδειγματική. Με την δύναμη που παρουσιάζει ο κορμός του LJBA-802MEF η αναμέτρηση με μεγάλα Λαβράκια δεν θα προκαλέσει προβληματισμό, αντιθέτως θα μας χαρίσει μια πολύ όμορφη μάχη με το αίσιο αποτέλεσμα να είναι σχεδόν πάντα βέβαιο.

Το καλάμι LJBA-842MEF είναι το πιο μακρύ σε μήκος και το πλέον βαρύ της σειράς καλαμιών Basara, με μήκος 2,54 μ και ανήκει στην κατηγορία των Medium Power καλαμιών. Το Casting Weight του είναι μόλις 8 – 32 γρ παρόλα αυτά η συμπεριφορά του παραπέμπει σε πολύ πιο Heavy καλάμι. Η δράση του είναι απόλυτα Extra Fast με πολύ γρήγορη επαναφορά, δίνοντας την εντύπωση πως η μάχη με ένα Λαβράκι αρκετών κιλών φαντάζει πολύ λίγη για την δύναμη που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο. Τα μεγάλα Minnows και Pencils έως και 30 γρ θα χειρίζονται ιδανικά από το LJBA-842MEF κάνοντας το ένα βασικό καλάμι Spinning στα χέρια από του αρχάριου που ξεκινάει την τεχνική, έως του έμπειρου Spinner.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Casting Weight Action Power
LJBA-722LF 2,18 μ 2 113 εκ 98 γρ 2 - 12 γρ Fast Light
LJBA-7102LF 1,39 μ 2 122 εκ 110 γρ 3 - 12 γρ Fast Light
LJBA-802MLEF 2,44 μ 2 125 εκ 128 γρ 5 - 20 γρ Extra Fast Medium - Light
LJBA-802MEF 2,44 μ 2 125 εκ 130 γρ 6 - 26 γρ Extra Fast Medium
LJBA-842MEF 2,54 μ 2 132 εκ 149 γρ 8 - 32 γρ Extra Fast Medium

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας