Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Spinning
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Spinning
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Spinning
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Spinning
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Spinning
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Spinning

Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Spinning

Palms
01.0561
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
305,00 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Palms παρουσιάζει μια σειρά καλαμιών για τεχνικό Spinning, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να γίνουν κλασσικά και το βασικό εργαλείο για τον Μεσογειακό, παράκτιο ψαρά.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Palms παρουσιάζει μια σειρά καλαμιών για τεχνικό Spinning, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να γίνουν κλασσικά και το βασικό εργαλείο για τον Μεσογειακό, παράκτιο ψαρά.

Η σειρά Shore Gun Εvo δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις καθώς αποτελεί κοινό τόπο μεταξύ των πιο ψαγμένων Spinners στον κόσμο. Η σειρά είναι η ναυαρχίδα της Palms και το σταθερό best seller της εδώ και χρόνια. Αν κοιτάξουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της σειράς Palms Shore Gun Evo δε μπορούμε παρά να μείνουμε απολύτως εντυπωσιασμένοι.

Blanks ειδικού τύπου, που έχουν φτάσει το όνομα της Palms στα ύψη, ειδικής κατασκευής ανά ψάρι στόχο και ανά πεδίο ψαρέματος. Το blank τους έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία X-Carbonology, ένα σύστημα ενίσχυσης του κορμού του καλαμιού, το οποίο βελτιώνει τις επιδόσεις του, λόγω της σταυρωτής πλέξης των φύλλων Carbon. Εκτός από τη μείωση του βάρους του καλαμιού, αυξάνεται η δύναμή του και η αντοχή κατά των στρεβλώσεων και προς τους 4 άξονες. Κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, δίνει προοδευτικότητα για τον χειρισμό των τεχνητών και την αποσόβηση των κεφαλιών που θα κάνει το ψάρι στη μάχη, μα την ίδια στιγμή έχουν την ικανότητα να καρφώνουν στέρεα και διαθέτουν δύναμη κορμού ικανή να βγάλει στη στεριά τα δυνατότερα αλιεύματα. Τα blanks της σειράς Shore Gun Evolv είναι σταθερά στην συμπεριφορά τους και διαθέτουν μεγάλη αντοχή.

Τα συγκεκριμένα καλάμια διαθέτουν επίσης πρωτότυπο στήσιμο των οδηγών Fuji-Κ Τangle Free (ενάντια στις «τούφες»), με διατομή ικανή να κάνει μεγάλες βολές, να μεταφέρει με ακρίβεια τόσο τις εντολές σας, όσο και το τι συμβαίνει στην άλλη άκρη της αρματωσιάς μας. Η πορσελάνη των οδηγών είναι Fuji Sic Guide για μακροχρόνια αντοχή κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και την τριβή.

Το μοντέλο SFSGS – 96ML μπορεί άνετα να γίνει το βασικό μας καλάμι στο Spinning. Ανήκει στην κατηγορία Seabass και σε σχέση με τα Ιαπωνικά δεδομένα, μεταφράζεται σε ένα καλάμι για Λαβράκια και για Λούτσους. Ας μη ξεχνάμε ότι το Ιαπωνικό Λαβράκι είναι πολλές φορές ένα θηριώδες ψάρι που ξεγελιέται όμως με finesse τεχνικές. Για το ψάρεμά του χρειάζεται τεχνικό ψάρεμα και δύναμη στο κάρφωμα και στη διαχείριση. Ό,τι χρειαζόμαστε δηλαδή για τα σημαντικότερα αλιεύματα στο Μεσογειακό Spinning. Το μοντέλο 96ML δέχεται τεχνητά από 10 έως 30 γρ., νήμα από 0,6 έως 1,5 PE, ενώ είναι και εντυπωσιακά ελαφρύ (μόλις 162 γραμμάρια) και 2,90 σε μήκος. Ιδανικό καλάμι για ευελιξία σε ένα πλήθος πεδίων, από παραλίες και ψηλά βράχια, έως λιμάνια και εκβολές . Το μήκος του το κάνει ιδανικό για ψάρεμα με μεγάλες βολές σε κύμα ενώ η ίδια η εταιρία το προτείνει ακόμα και για wadding σε δύσκολους βυθούς και πεδίο όπως ορμητικές εκβολές.

Δοκιμάσαμε το καλάμι ακόμα και στα όρια του εύρους του. Ανταποκρίθηκε περίφημα ακόμα και σε Jerkbaits στα 30 γρ. Αποδίδει την απαιτούμενη δράση με τεχνητά Minnows γύρω στα 11 εκ, αλλά και με μικρότερα Jerkbaits, ενώ δείχνει μια πολύ όμορφη ανταπόκριση στις σιλικόνες, με την γρήγορη κορυφή και την προοδευτική του δύναμη, χαρακτηριστικά πολύ σημαντικά στο ψάρεμα για Λαβράκια. Το μήκος του σας λύνει τα χέρια σε δύσκολες ακτογραμμές, ενώ κατά τις δοκιμές μας δεν είχε κανένα πρόβλημα να μας μεταφέρει ακόμη και το πιο ανεπαίσθητο ερέθισμα ακόμα και σε κυματώδεις συνθήκες, ενώ αριστεύει στις μακρινές, πολύ εύκολες βολές του. Στις αναμετρήσεις με τα Λαβράκια και τους Λούτσους είναι αυτό που θα σκεφτόταν ακόμα και ο πιο ψαγμένος ψαράς : μετρημένα δυνατό και ευαίσθητο.

Το μοντέλο 96M μας δίνει λίγο μεγαλύτερο εύρος στο Casting Weight, ενώ το 103M μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε μεγάλα τεχνητά, όπως DUO Flyer 20 εκ, Seaspin Mommotti, Rapala Max Rap, κ.α.

Τα Palms Shore Gun Evolv FC Spinning είναι καλάμια για τεχνικό ψάρεμα, βασική επιλογή για τον Μεσογειακό παράκτιο ψαρά, με την υπογραφή της μοναδικής Palms.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Τεχνητού PE Βάρος
SFSGS-96ML 2,90 μ 2 1,50 μ 10 - 30 γρ 0,6 - 1,5 162 γρ
SFSGS-96M 2,90 μ 2 1,50 μ 10 - 35 γρ 0,8 - 2,0 183 γρ
SFSGS-103M 3,12 μ 2 1,60 μ 10 - 35 γρ 0,8 - 2,0 199 γρ

Οδηγοί K Series Guides

Όλα τα καλάμια Palms διαθέτουν Οδηγούς K Series. Αξιολογώντας κατά περίπτωση το ιδανικό μέγεθος, τον αριθμό και την κατανομή των οδηγών, ανάλογα με την εκάστοτε τεχνική, η εταιρία Palms έχει επιτύχει την ιδανική ισορροπία, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του blank. Προσφέρει άνεση στο χειρισμό, μακρινές βολές ακριβείας, προοδευτική δράση και αποφυγή τρανταγμάτων. Όλα τα περιφερειακά των καλαμιών Palms περιλαμβάνουν εξοπλισμό ο οποίος στοχεύει στην επίτευξη τελειότητας.

Κεραμικά Fuji SiC Ring Guides

Όλα τα καλάμια της εταιρίας Palm χρησιμοποιούν κεραμικά SiC, τα οποία προστατεύουν το νήμα σας από φθορά και διασφαλίζουν την διατήρησή του σε υψηλά στάνταρντ απόδοσης ακόμα και μετά από μακροχρόνια και δύσκολη χρήση (βίντεο).

Τεχνολογία X Material

Για την κατασκευή του Blank των Shore Gun Evolv, η Palms αξιοποιεί ένα υπερ-ελαστικό υλικό, κοντά στην περιοχή της λαβής. Η κατασκευή του blank με τον συγκεκριμένο συνδυασμό υλικών, παρέχει μια διαυγή αίσθηση της βολής και βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα και απόσταση των βολών. Επίσης αυξάνει σημαντικά την αντοχή του καλαμιού.

Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
3,10 μ. - 3,99 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
4562199811271
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας