Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
  • Νέο
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning
Καλάμια Shimano Stradic Spinning

Καλάμια Shimano Stradic Spinning

Shimano
01.1157
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
216,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά καλαμιών Shimano Stradic Spinning, προσφέρει δύο ιδανικές για τη Μεσόγειο επιλογές και αποτελούν τον τέλειο συνεργάτη, για να ταιριάξουν με τον ομώνυμο γνωστό μηχανισμό Stradic.

Action
Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά Shimano Stradic Spinning, προσφέρει δύο ιδανικές για τη Μεσόγειο επιλογές και αποτελούν τον τέλειο συνεργάτη, για να ταιριάξουν με τον ομώνυμο γνωστό μηχανισμό Stradic.

Διαθέτοντας ελαφριά, τεχνικά προηγμένα τεμάχια Carbon XSR, η απόκριση και η ευελιξία αυτής της premium σειράς καλαμιών είναι εξαιρετική. Τα καλάμια Stradic Spinning είναι διαθέσιμα σε Regular Fast Δράση.

Αν σας αρέσει να ταιριάζετε τα καλάμια, με τους μηχανισμούς σας, και έχετε ήδη στην κατοχή σας έναν από τους εξαιρετικά δημοφιλείς Stradic, αυτά τα υπέροχα καλάμια Spinning είναι για εσάς. Και όχι μόνο αυτά τα καλάμια φαίνονται εντυπωσιακά στη χρήση, αλλά ζωντανεύουν πραγματικά στο χέρι σας. Ακρίβεια στις βολές, ανταπόκριση σε κάθε σας εντολή, και ευχάριστη χρήση είτε στοχεύετε σε αρπακτικά του γλυκού νερού, είτε σε ψάρια της θάλασσας, όπως το Λαβράκι, ή ο Σαργός.

Η σειρά καλαμιών Shimano Stradic χαρακτηρίζεται από τις εξαιρετικές τεχνολογίες Carbon που περιλαμβάνει. Το υψηλής πυκνότητας υλικό Carbon πολλαπλών κατευθύνσεων High Modulus XSR, διαθέτει τεχνολογία Diaflash στο τμήμα της λαβής, για ελαχιστοποίηση της συστροφής του blank υπό πίεση.

Η Diaflash είναι μια ενισχυμένη κατασκευή που αποτρέπει τη συστροφή του κάτω στελέχους σε περιπτώσεις όπου εφαρμόζεται υψηλή ένταση, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της βολής, ή της μάχης με ψάρια. Λόγω της τεχνοτροπίας Diaflash καθίσταται δυνατή η μεταφορά της δύναμης της ανάκτησης στο αλίευμα, ενώ ελαχιστοποιείται η απώλεια ενέργειας λόγω της κάμψης του κάτω στελέχους.

Αυτός ο συνδυασμός υλικού και τεχνολογίας, έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά από blanks, τα οποία έχουν εξαιρετικά αποτελεσματική μεταφορά ισχύος όταν κάνετε βολές, ή επιχειρείτε να φέρετε ψάρια στην ακτή, χαμηλό βάρος, δύναμη και ανταπόκριση για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των τεχνητών σας.

Όλα τα καλάμια διαθέτουν οδηγούς Fuji Alconite K, ενισχύοντας την υψηλή ποιότητα αυτών των κομψών καλαμιών. Θα διαπιστώσετε κατά τη χρήση, όλα τα καλάμια της σειράς Stradic Spinning, πραγματοποιούν μεγάλες βολές ακριβείας, ακριβώς όπως θα περιμένατε από ένα Premiumκαλάμι.

Τα καλάμια Stradicμε δράση Medium-Fast, διαθέτουν μοντέρνα εμφάνιση, έχουν διαχωριζόμενη λαβή, με παραδοσιακό, οικολογικό φελλό, ο οποίος συνδυάζεται με τις premium βάσεις μηχανισμού Fuji, αυστηρά επιλεγμένες για να ταιριάζουν στο βάρος και την ισχύ του συγκεκριμένου μοντέλου.

Μοντέλο Μήκος Casting Weight Μήκος Μεταφοράς Βάρος Στελέχη Αριθμός Οδηγών
SSTR711MMFC 2,42 μ 7-35 γρ 125 εκ 123 γρ 2 8
SSTR810MMFC 2,69 μ 7-35 γρ 137 εκ 130 γρ 2 9
Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας