Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock
Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock
Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock
Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock
Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock
Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock
Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock
Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock

Καλάμια Yamaga Blanks Early for Rock

Yamaga Blanks
01.0628
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
400,00 €
Με ΦΠΑ

Στην προσπάθειά τους οι τεχνικοί της Yamaga να αναπτύξουν το Early for Rock, προέκυψε το ερώτημα «Τι πραγματικά είναι το ψάρεμα από τα βράχια;».

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Στην προσπάθειά τους οι τεχνικοί της Yamaga να αναπτύξουν το Early for Rock, προέκυψε το ερώτημα «Τι πραγματικά είναι το ψάρεμα από τα βράχια;».

Τα blanks δεν πρέπει μόνο να έχουν δύναμη και χαμηλό βάρος, αλλά και αποτελεσματική ικανότητα γρήγορης επαναφοράς στην αρχικής μορφή (δράση καλαμιού). Με άλλα λόγια το καλάμι να έχει την ικανότητα να επανέρχεται άμεσα και να έχει την δύναμη να “ξεκολλάει” το ψάρι από τον βραχώδη, αλλά και κάθε είδους βυθό. Οι άκαμπτες αλλά υψηλής ευαισθησίας κορυφές, πάρα τις αλλαγές καιρικών και των συνθηκών της θάλασσας, παραμένουν ευέλικτες και δίνουν στον χρήστη την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το καλάμι σε μια πληθώρα τεχνικών και διαφορετικών τεχνητών δολωμάτων και αρματωσιών. Το ψάρεμα στοχεύοντας τα είδη των ψαριών που δραστηριοποιούνται στο κατώτερο τμήμα της υδάτινης στήλης, κοντά στο δύσκολο τερέν του βραχώδη βυθού έχει ιδιαίτερα και συνήθως δύσκολα χαρακτηριστικά. Δεν θα πρέπει απλά και μόνο να περιμένουμε να χτυπήσει το αλίευμα που δραστηριοποιείται στον βραχώδη βυθό. Ο κύριος στόχος είναι να εξασφαλιστεί και να βγει.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αρματωσιών και τρόποι προσέγγισης αυτών των αλιευμάτων που υιοθετούν οι ψαράδες ανά τον κόσμο γι΄αυτά τα δύσκολα είδη αλιευμάτων, πιθανώς η όλη δυσκολία σύλληψης να είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι γοητεύονται τόσο από αυτά τα είδη. Με υπερηφάνεια, τον Μάρτιο του 2021, η Ιαπωνική εταιρία Yamaga παρουσίασε την σειρά καλαμιών Early for Rock, με εξαιρετική ικανότητα βολής, ελέγχου, διαχείρισης τεχνητών δολωμάτων και δύναμης αντάξια των αλιευμάτων που στοχεύουμε σε βραχώδης βυθούς.

Το Early 104Η for Rock σχεδιάστηκε ως ένα καλάμι μεγάλου μήκους, για να ικανοποιήσει την ανάγκη για μακρινές βολές και ευαισθησία. Το καλάμι έχει διπλή «προσωπικότητα» καθώς με λεπτές διατομές νημάτων (PE #1,0) εμφανίζει ευαισθησία και ακριβές «διάβασμα» του βραχώδη βυθού, ενώ θα ανταποκριθεί θετικά όταν του ζητηθεί εξαιρετικά μεγάλη δύναμη στις περιπτώσεις που θέλουμε να εξαντλήσουμε, ή και να απομακρύνουμε από τα βράχια ένα μαχητικό αλίευμα του βυθού. Όσοι το χρησιμοποιήσουν θα καταφέρουν να ψαρέψουν, με επιτυχία, σε σημεία και τόσο δύσκολους βυθούς που με άλλα καλάμια θα είναι απλά θέμα τύχης η εξασφάλιση του αλιεύματος. Το Early 104Η for Rock μπορεί να χειριστεί μια πλειάδα τεχνητών δολωμάτων και αρματωσιών, από σιλικόνες με μολυβοκεφαλή, ή Texas Rig, Jerk Baits, Minnows, βυθιζόμενα Pencil, πλάνους αλλά και μικρά τεχνητά δολώματα από 14 εκατοστά με σκοπό την συνάντηση και αντιμετώπιση με αξιώσεις κυρίως των μεγάλων αλιευμάτων του βυθού, όπως τον Ροφό (Grouper), Στήρα (Golden Grouper), Σφυρίδα (White Grouper) αλλά και μαχητικά αλιεύματα που κινούνται στα μεσόνερα. Τέτοια είναι το Μαγιάτικο (Amberjack) και τα συγγενικά του είδη όπως το Γοφάρι (Blue Fish) και Λίτσα (Vatigo).

Το Early 104Η for Rock έχει μήκος 3,16 μ και βάρος μόλις 205 γρ. αν σκεφτούμε ότι αναφερόμαστε σε ένα τόσο μακρύ καλάμι. Το ολικό μήκος του Butt φτάνει τα 52,5 εκ. από το σημείο εκκίνησης του EVA και 42 εκ. έως την βάση μηχανισμού (Fuji DPS18) βολικό μήκος για τον χειρισμό των τεχνητών μας δολωμάτων, χωρίς να μας ενοχλεί στην κίνηση, αλλά συμβάλλοντας θετικά την πραγματοποίηση μακρινών βολών. Το Casting Weight του είναι 15 – 60 γρ. που επιτρέπει  τον χειρισμό μιας μεγάλης γκάμας τεχνητών δολωμάτων.

Οι ανοξείδωτοι SiC K οδηγοί της Fuji μπορούν να διαχειριστούν άψογα διατομές νημάτων από PE 1.0 - 3.0. H Yamaga συνδυάζει το συγκεκριμένο καλάμι με χρήση νήματος PE 2.0 με μηχανισμούς  Daiwa της σειράς LT 4000 έως 6000 και της Shimano 4000 έως 5000, ενώ με νήματα PE 3.0 με Daiwa 3500 έως 4000 και Shimano της σειράς SW 4000 έως 6000.

Το blank του 86MH for Rock διατηρεί εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ικανότητας βολής και χειρισμού του αλιεύματος μετά το strike, ενώ παράλληλα διαθέτει καταπληκτική ευαισθησία. Ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να ψαρέψει μαλακά δολώματα, όχι μόνο με μολυβοκεφαλές, αλλά και με αρματωσιά Texas rig, καθώς θα αισθάνεται με μεγάλη ακρίβεια τις δομές, αλλά και τα υλικά του βυθού (πετρώδης, λασπώδης, Ποσειδωνία κλπ). Ο άκαμπτος κορμός θα μεταδώσει άμεσα το χτύπημα και θα ξεκολλήσει ακαριαία το αλίευμα από τις δύσκολες δομές του βυθού. Ο κορμός του Early 86MH for Rock θα ανταπεξέλθει άψογα σε συνθήκες ψαρέματος με έντονους ανέμους στοχεύοντας σε Σπάθες (Trachipterus Trachypterus - Mediterranean Dealfish) και τεχνικές Jerking με Minnows για το πολυπόθητο Λαβράκι.

Το YB Early 86MΗ for Rock έχει μήκος 2,59μ και βάρος 123 γρ. Το ολικό μήκος του Butt φτάνει τα 48 εκ. (από το σημείο εκκίνησης του EVA) και 36,5 εκ. έως την βάση μηχανισμού ο οποίος είναι ο Fuji VSS16. Το Casting Weight του είναι 7 - 40 γρ., το οποίο επιτρέπει τη χρήση των πιο εμπορικών και διαδεδομένων τεχνητών δολωμάτων της Ελληνικής αγοράς. Οι οδηγοί Κ με ανοξείδωτο πλαίσιο, SiC της Fuji μπορούν να διαχειριστούν χωρίς πρόβλημα διατομές νημάτων από PE #1.0 - #2.0. H Yamaga προτείνει συνδυασμό του καλαμιού με μηχανισμούς Daiwa LT 3000 έως 4000, όπως επίσης και της Shimano 3000 έως 4000.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη

Μήκος

Μεταφοράς

Βάρος Οδηγοί

Ολικό Μήκος

Λαβής

Μήκος Butt έως την

Βάση Μηχανισμού

Casting Weight PE Carbon
EARLY-86MH 2,59 μ 2 1,33 μ 123γρ 8 48 εκ 36,5 εκ 7-40 γρ 1,0-2,0 91,2%
EARLY-104H 3,16 μ 2 1,61 μ 205γρ 9 52,5 εκ 42 εκ 15-60 γρ 1,0-3,0 94%

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
3,10 μ. - 3,99 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας