Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD
Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD

Καλάμι Tailwalk Bay Mixx SSD

Tailwalk
01.0873
Διαθέσιμο
277,00 €
Με ΦΠΑ

Το Tailwalk Bay Mixx SSD αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση στις διακοπές μας, όταν ένα μικρό καλάμι είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να πάρουμε μαζί μας. Τα μικρά μήκη της σειράς θα βοηθήσουν ώστε να γίνει ένας πιστός σύντροφος σε μια πλειάδα ψαρεμάτων με στόχο μια μεγάλη γκάμα αλιευμάτων. 

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H Tailwalk συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, χάρης τις σχεδιαστικές τις εμπνεύσεις σε καλάμια που απευθύνονται στον μέσο κι έμπειρο Spinner. Η σειρά καλαμιών Bay Mixx SSD είναι η σειρά καλαμιών εκείνων που θα βρουν μεγαλύτερη απήχηση και λειτουργικότητα στο περισσότερο χρόνο του έτους και όλες τις ώρες της μέρας. Το μότο «Bridge the Gap to Nature» που χρησιμοποίησε η Tailwalk, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, για την σειρά καλαμιών Bay Mixx SSD, καθώς θέλησε να περάσει στο κοινό τη φιλοσοφία της αξιοποίησης κι αναβάθμισης της κάθε στιγμής κοντά στην φύση, μια φιλοσοφία που μετέδωσε στο 100% στα καλάμια της σειράς, κάνοντάς τα εύκολα στην μεταφορά, κατάλληλα να ψαρέψουν πληθώρα τεχνικών, ξεκούραστα και φιλικά στο χρήστη ώστε να τα έχει μαζί του σε κάθε περίσταση κι όταν μπορεί να ξεκλέψει χρόνο να έρχεται σε επαφή με την φύση, ψαρεύοντας.

Η σειρά καλαμιών Spinning Bay Mixx SSD μπορεί να ψαρευτεί από την ακτή σε παραλίες, ή βραχώδεις ακτογραμμές, από μικρά σκάφη πάνω από ρηχές ξέρες και ξενέρια, με βυθιζόμενα minnows, μολυβολεφαλές με σιλικόνες, με αρματωσιά Cheburashka, πανάκια από Kayak και γενικότερα από οπουδήποτε βρεθεί ο σύγχρονος ψαράς και θέλει να έχει στην διάθεσή του ένα εύκολο στη διαχείριση, τεχνικό καλάμι ψαρέματος.

Το Tailwalk Bay Mixx SSD αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση στις διακοπές μας, όταν ένα μικρό καλάμι είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να πάρουμε μαζί μας. Τα μικρά μήκη της σειράς θα βοηθήσουν ώστε να γίνει ένας πιστός σύντροφος σε μια πλειάδα ψαρεμάτων με στόχο μια μεγάλη γκάμα αλιευμάτων. Τα Bay Mixx SSD δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μακρύτερα καλάμια σχετικά με την απόσταση βολής καθώς η Tailwalk μερίμνησε σε αυτόν το τομέα. Αντιθέτως το μικρό μέγεθος των καλαμιών της σειράς θα εξασφαλίσει εύκολο χειρισμό και διαχείριση ακόμη και πολύ μεγαλύτερων αλιευμάτων απ΄όσο πιστεύετε ότι μπορεί να χειριστεί, όπως μεγάλα Λαβράκια, μαχητικούς Λούτσους σοβαρού μεγέθους αλλά και μεγάλους Σαργούς, Κοκάλια, Κολιούς και όλα τα ψάρια που δραστηριοποιούνται κοντά στον βυθό.

Με δυνατότητα χρήσης νήματος έως PE#1.2 κρύβει μια θηριώδη δύναμη στον κορμό, που θα ζήλευαν καλάμια της κατηγορίας Heavy Spinning, ενώ ξεκινώντας να διαχειρίζεται απόλυτα λεπτές διατομές νημάτων από PE#0.4 και Minimum Casting Weight 5 γρ μπορεί να δουλέψει υποδειγματικά τεχνητά δολώματα των πολύ ελαφρών κατηγοριών.

Το blank του έχει Medium Fast δράση και η σύνθεση του έχει τέτοια αναλογία Carbon– Fiberglass (98% - 2%) ώστε να επιτυγχάνεται η ομαλή παραβολή του. Όλη η φιλοσοφία στησίματος των καλαμιών σας σειράς έχει σαν αποτέλεσμα καλάμια που πραγματοποιούν βολές ακριβείας και δίνουν άψογη κίνηση στα τεχνητά όταν εκτελούμε από απλή ανάκτηση, έως Twitching και γρήγορο Jerking. Ταυτόχρονα θα σας εντυπωσιάσει και με το πόσο καλά χειρίζεται τεχνητά επιφανείας.

Οι Fuji Κ (KLSG – KBSG – KTSG) οδηγοί μονής στήριξης, με SiC κεραμικό υλικό, θα διαχειριστούν άψογα κάθε είδους υλικό από νήμα (PE), fluorocarbon έως και νάιλον (monofilament). Η βάση του μηχανισμού δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την Fuji TVS προσφέροντας άνεση στο πολύωρο κράτημα.

-Το μοντέλο S69ML της σειράς προορίζεται για κάθε χρήση, καθώς διαθέτει μια τεχνικά ευαίσθητη κορυφή που θα δώσει κίνηση σε κάθε λογής τεχνητό δόλωμα, εντός του Casting Weight, χωρίς να επιβαρύνει το blank ενώ παράλληλα διατηρεί την απαραίτητη ευαισθησία για απαιτητικά και finesse ψαρέματα. Η δύναμη του κορμού δεν απουσιάζει ώστε να αναμετρηθεί με αξιώσεις με πραγματικά μεγάλους αντιπάλους, ενώ το πρακτικό μήκος των 2,10 μ θα μας δώσει την δυνατότητα να τα χειριστούμε ιδανικά.

- Το μοντέλο S72ML δεν αλλάζει πολύ σε συμπεριφορά από το… ¨μικρότερο αδερφάκι¨ του το S69ML, είναι το καλάμι εκείνο της σειράς που θα μας δώσει ένα πιο διευρυμένο casting weight μέχρι τα 28 γραμμάρια με δυνατότητα χρήσης και μεγαλύτερων τεχνητών δολωμάτων και με ελάχιστα μεγαλύτερο μήκος εξασφαλίζοντας ελαφρώς μακρινότερες βολές.  

Η ικανότητα μικρο-εντολών του Tailwalk Bay Mixx έχει πάει σε άλλο επίπεδο, γεγονός που καταδεικνύεται από το απίστευτα μικρό butt, των μόλις 19 και 21 εκ. αντίστοιχα, που θυμίζει αντίστοιχο καλαμιού LRF.

Κάθε καλάμι Tailwalk, συνοδεύεται από κάρτα αντικατάστασης, η οποία ισχύει για δύο έτη από την αγορά του καλαμιού και καθορίζει την ειδική τιμή που αφαιρείται από την αξία του καλαμιού, σε περίπτωση αντικατάστασης για οποιοδήποτε λόγο.

s72ml

Μοντέλο S69ML S72ML
Στελέχη 2 2
Μήκος 2,10 μ 2,18 μ
Μήκος Μεταφοράς 106 εκ 112 εκ
Βάρος 88 γρ 90 γρ
Οδηγοί 8 8
Casting Weight 5-24 γρ 5-28 γρ
PE 0,4-1,2 0,4-1,5
L1 / L2 29 εκ / 19 εκ 31 εκ / 21 εκ
Τύπος Λαβής Α Α

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας