Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte
Καλάμι Tict Minimalism Liberte

Καλάμι Tict Minimalism Liberte

Tict
01.0832
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
435,00 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Tict μας παρουσιάζει ένα καλάμι 5 στελεχών το οποίο σας επιτρέπει να αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία για ψάρεμα, όπου και αν βρίσκετε. 

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Tict μας παρουσιάζει ένα καλάμι 5 στελεχών το οποίο σας επιτρέπει να αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία για ψάρεμα, όπου και αν βρίσκετε. Το Tict Liberte MLS-805 είναι ένα εξαιρετικό Travel καλάμι για Light & Hard Rock Fishing. Συνδυάζει την παραδειγματική ευαισθησία των καλαμιών της σειράς «Ιce Cube» με την ευελιξία που σας παρέχει ένα καλάμι 5 στελεχών και την ιδανική δύναμη κορμού.

Το συγκεκριμένο καλάμι μπορεί να «ακούσει» από το εκπληκτικά χαμηλό όριο των τεχνητών στα 0,8 του γραμμαρίου, αλλά και ονομαστικά να διαχειριστεί τεχνητό μέχρι τα 21 γραμμάρια. Αυτό το εύρος Casting Weight από μόνο του, προερχόμενο από μια εταιρία κορυφής όπως την Tict θα πρέπει να μας προετοιμάζει για το τεχνολογικό επίπεδο του καλαμιού Liberte της σειράς Minimalism.

Με 2,44 μ σε μήκος, 98 γραμμάρια σε βάρος και ικανό να χειριστεί νήματα από PE 0.3 έως PE 0.8, το Liberte της Tict είναι κατασκευασμένο με ό,τι πιο προηγμένο έχει να προσφέρει τόσο η εταιρία, όσο και η παγκόσμια βιομηχανία Light καλαμιών. Όλο του το στήσιμο έχει βασιστεί πάνω στην ιδέα της ευαισθησίας και της δύναμης.

Το Minimalism Liberte MLS-805 έχει κατασκευαστεί με μια εξαιρετικά λεπτή, tubular κορυφή, η οποία στηρίζεται στην πιο ισχυρή λαβή στην κατηγορία του. Ταυτόχρονα μπορεί να χειριστεί με λεπτό τρόπο, να προσελκύσει αλιεύματα με finesse τεχνητά και να δημιουργήσει δράση, παρόμοια της οποίας δεν έχετε ξαναδεί. Η μοναδική δράση που δημιουργεί το Liberte μπορεί να περιγραφεί ως εξαιρετικά ήπια και ομαλή. Μπορεί να δώσει ζωή σε τεχνητά της κατηγορίας plug, σε ultra light jigs, ή σε σιλικονούχα τεχνητά με μολυβοκεφαλές.

Το Liberte MLS-805 θα είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας σε μια μεγάλη γκάμα από δύσκολες ακτογραμμές. Με την υποστήριξη από λεπτής διατομής νημάτων, ή μεσινέζας, με αρματωσιά Caro, με Ultra Light πλάνους, τεχνητά και μολυβοκεφαλές, το MLS-805 μπορεί να χειριστεί κάθε αλίευμα. Η δύναμη που διαθέτει το butt του καλαμιού, θα απομακρύνει γρήγορα και με ασφάλεια κάθε μαχητικό ψάρι, μακριά από βραχώδεις περιοχές. Αυτό είναι ένα καλάμι ψαρέματος Light & Heavy Rock σχεδιασμένο να προκαλεί την ίδια τη θάλασσα.

Ας δούμε περιεκτικά τι σημαίνει αυτό. Tο υλικό κατασκευής του Tict Liberte, όπως η βάση μηχανισμού Fuji και ο φυσικός φελλός στις λαβές, είναι ό,τι πιο προηγμένο έχει να προσφέρει αυτή τη στιγμή η τρέχουσα τεχνολογική πρόοδος. Φανταστείτε ότι η Tubular κορυφή του είναι μόλις 1,6 χιλ σε διάμετρο και μπορεί να διαχειριστεί τεχνητά από 0,8 έως 21 γρ. Λίγα χρόνια πριν δε θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε πως υπάρχει τεχνολογία για καλάμι που να μπορεί να χειριστεί τόσο διαφορετικό εύρος, με τον σωστό τρόπο. Οι οδηγοί είναι από τιτάνιο (Fuji Titanium Frame), της σειράς Κ ειδικοί για νήμα λεπτής διατομής και ενάντια στις «τούφες», με Sic-S δαχτυλίδια. Το Blank είναι σε ματ χρώμα, επιπέδου ποιότητας καλαμιού της Tict, για το οποίο πραγματικά δε χρειάζεται να γίνει καμιά σύσταση καθώς είναι το ισχυρότερο και πιο φινετσάτο στην κατηγορία του.

Το Minimalism Liberte MLS-805 διαθέτει φυσικό φελλό που όλο και σπανιότερα εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια για την χρήση σε καλάμια ψαρέματος. Η υψηλού επιπέδου πρόσφυση στο χέρι μας και η "ζεστασιά" που προσφέρει ο φελλός ως ένα φυσικό προϊόν είναι ασύγκριτη. Η ικανότητα του να αντέχει σε υψηλές πιέσεις, να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής κατά την χρήση στο αλμυρό νερό και η μεταφορά της συμπεριφοράς του blank αυτούσια στα χέρια μας είναι κάποια βασικά από τα πλεονεκτήματα του.

Το συγκεκριμένο καλάμι αυτά είναι ένα καταπληκτικό τεχνολογικό επίτευγμα της Tict και έχει κατασκευαστεί για να διαχειρίζονται μεγάλα αλιεύματα του βυθού στην Ιαπωνία. Στα νερά της Μεσογείου μετατρέπεται σε καλάμι ιδανικό για μεγάλα, Λαβράκια, για μεγάλους Σαργούς και για κάθε δυνατό αλίευμα που θα τσιμπήσει στα λεπτά και διακριτικά δολώματα και διατομές του εξοπλισμού μας, που απαιτεί όμως δύναμη στην διαχείριση του.

Αν αναζητείτε ένα κορυφαίο Finesse Light Fishing καλάμι που να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ψαρέματός σας, να χειρίζεται άψογα μικρούς πλάνους, μικρά τεχνητά για μεγάλα και δυνατά αλιεύματα, η αναζήτησή σας φτάνει στο ανώτερο σημείο της, με το MLS-805.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

  • Κωδικός: MLS-804
  • Μήκος: 244 εκ
  • Στελέχη: 5
  • Μύτη: Tubular
  • Μήκος Μεταφοράς: 52,5 εκ
  • Βάρος: 98 γρ
  • Διατομή Κορυφής: 1,6 χιλ
  • Διατομή Butt: 11 χιλ
  • Βάρος τεχνητού: 0,8 - 21 γρ
  • Προτεινόμενη Διατομή P.E.: #0.3 - #0.8 
  • Υλικό Κατασκευής: 99% Carbon
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας