Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90
Καλάμια Zenaq Plaisir Answer PA90

Καλάμια Zenaq Plaisir Answer

Zenaq
01.0808
Διαθέσιμο
780,00 €
Με ΦΠΑ

Ένα καλάμι, αμέτρητες χρήσεις.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ένα καλάμι, αμέτρητες χρήσεις.

Έχοντας μακρόχρονο παρελθόν με την Ιαπωνική εταιρία Zenaq, ο Μάρκος Βιδάλης σχεδίασε σε συνεργασία μαζί της, ένα καλάμι άκρως απαιτητικό και τεχνικό, αλλά παράλληλα τόσο εύχρηστο που πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα. Βρέθηκε ο τρόπος να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις του και να δώσει εξαιρετική κίνηση στα τεχνητά που χειρίζεται.

Κάθε καλάμι Zenaq είναι ένα μοναδικό καλάμι, κατασκευασμένο για συγκεκριμένο σκοπό, ειδικά αν ψαρεύουμε στη Μεσόγειο. Ζούμε σε μια περιοχή στην οποία το Λαβράκι είναι ένα υπέροχο ψάρι στόχος, αλλά όχι το μοναδικό. Γοφάρια με «σιδερένια» σαγόνια, Λούτσοι με δόντια ξυράφια, «εκρηκτικές» Παλαμίδες, ατίθασες Ντάσκες, «ιπτάμενοι» Κυνηγοί και τόσα άλλα εξαιρετικά επιθετικά ψάρια, πολλές φορές συναντούν τα τεχνητά μας απροσδόκητα και όταν αντιμετωπίζετε έναν ισχυρό μαχητή σε δύσκολα μέρη, οι πιθανότητές νίκης σας μπορεί να μειωθούν.

Χρειάζεται ένα καλάμι λοιπόν, με την απαιτούμενη ευαισθησία, αλλά και με τεράστια αποθέματα δύναμης που θα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Η σειρά καλαμιών Plaisir Answer διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά ώστε να είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεται ο κάθε παράκτιος ψαράς. Είναι ένα ισχυρό καλάμι που μπορεί να χρησιμοποιήσει με εξαιρετική ευκολία όλους τους τύπους σύγχρονων τεχνητών, από μικρότερα Minnows 10 γρ και πάνω, μέχρι βυθιζόμενα Pencils άνω των 45 γρ. Ειδικά στη Μεσόγειο – αλλά και σε όλο τον κόσμο – οι παράκτιοι ψαράδες τείνουν να χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερα μεγάλα Slim Jerkbaits στα 17,5 ή 20 εκ. ή σιλικόνες με βάρος συχνά πάνω από 35 γραμμάρια. Επίσης, μερικά μεγάλα Top Waters και Skippers συχνά τείνουν να είναι βαρύτερα από 40 γρ κάτι που ισχύει και για τα μεταλλικά κουτάλια.

Το Plaisir Answer είναι ένα καλάμι για όλους και για όλα. Το μήκος των 9 ποδιών (2,75 μέτρα) είναι η χρυσή γραμμή που επιτρέπει στον ψαρά να εκτελέσει μια εξαιρετική τεχνική Walk the Dog, να κάνει εύκολα Twitch με όλους τους τύπους μεγάλων Sinking Pencils και να διατηρεί την απόσταση βολής σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η ευαισθησία των συγκεκριμένων καλαμιών της Zenaq είναι ασύγκριτη, όπως όλες οι άλλες σειρές Plaisir Answer. Σας επιτρέπει να νιώσετε ακόμα και τα ρέματα ή αν το Minnow τεχνητό «κολυμπάει» τέλεια, ή όχι.

Αναφορικά με τη δράση, το Jawbreaker έπρεπε να είναι ένα γρήγορο καλάμι. Αυτό ήταν απαραίτητο για να παράγει καλύτερη δράση σε Top Water τεχνητά και για το καλύτερο Jerk των μεγάλων Minnows. Το Plaisir Answer διαθέτει μια εντυπωσιακή πρόοδο παραβολής που καθιστά το πάνω 1/3 του καλαμιού εξαιρετικά ευαίσθητο, ενώ ο κορμός είναι πανίσχυρος. Η παραβολικότητα του συντελεί στο να καρφώνει τα αλιεύματα με σιγουριά, αλλά και να κουράσει αποτελεσματικά και γρήγορα και τον πιο μαχητικό αντίπαλο. Ως αποτέλεσμα, το Plaisir Answer είναι το πιο πολυχρηστικό καλάμι, ιδανικό για βράχια, για λιμάνια, για παραλίες. Απλώς αρπάζεις την τσάντα με τα διάφορα τεχνητά και είσαι σίγουρος ότι ένα καλάμι θα τα χειριστεί όλα με αποδοτικό τρόπο. Υπέροχη αίσθηση, εξαιρετική επαφή με τα ψάρια που μάχονται, αστείρευτη δύναμη όταν χρειάζεται να ελέγξετε ένα μεγάλο αλίευμα και ασύγκριτη ευαισθησία ακόμα και σε πιο μικρά ψάρια.

Η Zenaq δημιούργησε το Plaisir Answer με γνώμονα την παρουσίαση ενός τόσο τεχνικού καλαμιού, που θα μπορεί να χειριστεί το ίδιο καλά ελαφρά τεχνητά δολώματα για ξεκούραστο ψάρεμα, αλλά παράλληλα να δώσει την δύναμη που χρειάζεται ώστε να αναμετρηθεί με πραγματικά μεγάλου αντιπάλους. Ποτέ ξανά η ευαισθησία και η δύναμη δεν είχαν ισορροπήσει τόσο αρμονικά στην εξέλιξη ενός καλαμιού.

Το Plaisir Answer διατίθεται παράλληλα, σε σειρά οδηγών Κ (Fuji Titanium - SiC K guides), αλλά και RG από την Fuji, με πλαίσιο οδηγού από Τιτάνιο και κεραμικό υλικό SiC. Εάν θέλετε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόσταση βολής, άψογη διαχείριση νήματος, αξιοποίησης της πλήρους δύναμης του blank και απόλυτη αίσθηση του τεχνητού, η επιλογή των οδηγών μικρής διατομής RG είναι μονόδρομος. Το σύστημα οδηγών RG αποτελεί και ένα project για το οποίο η Zenaq μιλά με περηφάνεια. Μεταξύ άλλων, το σύστημα οδηγών RG Guide System αξιοποιεί σχεδόν τον διπλάσιο αριθμό οδηγών κατά μήκος του blank, σε σχέση με άλλα καλάμια. Λόγω της πολύ μικρής απόστασης των οδηγών μεταξύ τους, το νήμα περνά από τον ένα οδηγό στον άλλο, σε απόλυτη ευθεία πορεία, ελαχιστοποιώντας την αντίσταση του αέρα, βελτιώνοντας την ομαλή κίνηση της βολής και εξαλείφοντας τις εμπλοκές. Με περισσότερη επαφή μεταξύ του νήματος και των οδηγών κατά τη μάχη με αλιεύματα, ένας σημαντικός βαθμός αντοχής και ευαισθησίας εξάγεται από το blank του καλαμιού.

Ο τελευταίος οδηγός στην κορυφή, αναφέρεται ως «Assist Guide» στο σύστημα RG Guide, και είναι τοποθετημένος 4 εκ από την κορυφή. Η Zenaq έχει καθορίσει αυτή την απόσταση, ως την ιδανική για να μην τυλίγεται το νήμα σας γύρω από την κορυφή του καλαμιού και πριν τον οδηγό, ένα ενοχλητικό συμβάν που σπαταλά το χρόνο μας. Τώρα ακόμη και σε ημέρες με άνεμο, μπορείτε να αφοσιωθείτε στο ψάρεμά σας γνωρίζοντας ότι δεν θα έχετε τέτοιες εμπλοκές, λόγω των οδηγών RG.

Πιο αναλυτικά, το Σύστημα Οδηγών RG (LC) σας παρέχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Πιο μακρινές βολές. Η μικρή διατομή των οδηγών και η συγκεκριμένη κατανομή, εμποδίζουν τη δημιουργία σπειρών. Επίσης, η κοντινή απόσταση μεταξύ των οδηγών υποχρεώνει το νήμα μας να «φύγει» σε ευθεία γραμμή, χωρίς τριβή, χαρακτηριστικό του οποίου τα οφέλη θα καταλάβετε τις ημέρες με δυνατό άνεμο.
  • Μειωμένες εμπλοκές του νήματος. Η κοντινή κατανομή των οδηγών και η μικρή διατομή των κεραμικών, εμποδίζουν τη δημιουργία σπειρών, ακόμη και σε πολύ λεπτές διατομές νημάτων. Σε αυτό βοηθά και ο οδηγός κορυφής, ο οποίος απέχει 4 εκ από τη μύτη.
  • Μεγιστοποίηση της δύναμης του καλαμιού. Λόγω της πυκνής κατανομής των οδηγών κατά μήκος του blank, το νήμα σας ακολουθεί την καμπύλη του καλαμιού και βοηθά το blank να απελευθερώσει περισσότερη δύναμη. Έτσι μπορείτε να χειριστείτε πιο εύκολα, δύσκολα αλιεύματα τα οποία φέρνουν τα φρένα του μηχανισμού στα όριά τους, ενώ βοηθούν το blank να απορροφήσει περισσότερο μέρος της έντασης της μάχης.
  • Χειρισμός του τεχνητού με ευαισθησία και ακρίβεια. Η ελαχιστοποίηση του «λάσκα» νήματος ανάμεσα στους οδηγούς, βελτιώνει σημαντικά την ευαισθησία και την ακρίβεια των κινήσεων του τεχνητού. Ο χρήστης μπορεί με τους οδηγούς RG να απαιτήσει περισσότερη δράση από το τεχνητό του, με λιγότερη προσπάθεια.
  • Απαράμιλλη ευαισθησία. Για τον ίδιο λόγο που ο βαθμός ελέγχου του τεχνητού έχει βελτιωθεί, για τον ίδιο λόγο ο εντοπισμός συνθηκών για strike και η ευαισθησία που παρέχουν οι οδηγοί RG, δεν συγκρίνονται με οποιοδήποτε άλλο σύστημα στην αγορά. Οι Ultra Light οδηγοί, με πλαίσιο τιτανίου επιτρέπουν στο καλάμι να επανέλθει γρηγορότερα στην αρχική του κατάσταση.
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος PE Βάρος Τεχνητών Οδηγοί
Plaisir PA89 Technical Surfer 2,66 μ 2 137 εκ 155 γρ #0,8 - #2,0 10 - 28 γρ RG
Plaisir PA90 Jawbreaker Κ-Spec 2,75 μ 2 143 εκ 165 γρ #0,8 - #2,0 10 - 50 γρ Κ-Spec
Plaisir PA90 Jawbreaker RG-Spec 2,75 μ 2 143 εκ 165 γρ #0,8 - #2,0 10 - 50 γρ RG
Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας