Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300
Καλάμι Tenryu Ventury 300

Καλάμι Tenryu Ventury 300

Tenryu
01.1113
Διαθέσιμο
859,00 €
Με ΦΠΑ

Το Tenryu Ventury 300 είναι ευέλικτο καλάμι για έμπειρους παράκτιους ψαράδες, καθώς καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνητών και στυλ ψαρέματος.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το καλάμι Tenryu Ventury 300 θα είναι ο πιο αξιόπιστός σας σύντροφος, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Το Ventury είναι ένα καλάμι που δεν χρειάζεται να συμβιβαστεί με τίποτα. Είναι δυνατό, διαθέτει μεγάλη δύναμη, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ, ευαίσθητο και παρέχει μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Το Tenryu Ventury 300 είναι ευέλικτο καλάμι για έμπειρους παράκτιους ψαράδες, καθώς καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνητών και στυλ ψαρέματος. Φυσικά θα διαπρέψει και σε ήπιες καιρικές συνθήκες και μπορεί να ρίξει μακριά, με άψογη ακρίβεια, βαριά Wobblers, πλάνους, τεχνητά σιλικόνης, ή οποιοδήποτε τεχνητό έχετε στην κασετίνα σας, μέσα στο εύρος του Casting Weight, μεταξύ 10 και 90 γρ. Έχει σχεδιαστεί για να διαθέτει μεγάλα αποθέματα ενέργειας, ώστε να μπορεί να χειριστεί κάθε τεχνητό εντός των ορίων του, αλλά και κάθε αλίευμα, που μπορεί να βρεθεί στην άκρη της αρματωσιάς σας. Ο κόσμος γνωρίζει ότι τα καλάμια Tenryu είναι εξαιρετικά αξιόπιστα, αλλά και εύχρηστα. Το Casting Weight τα καθιστά μοναδικά όσον αφορά την εμβέλεια της βολής, αποτέλεσμα της ειδικής διαδικασίας κατασκευής τους.

Το Tenryu Ventury 300 είναι ένα τέλεια ισορροπημένο καλάμι με Fast δράση. Θα στείλει στην καρδιά της μάχης την συντριπτική πλειονότητα των δολωμάτων που διαθέτετε στην κασετίνα σας, ενάντια στους πιο απαιτητικούς θηρευτές της ανοιχτής θάλασσας, ή στα μικρότερα αρπακτικά κοντά στην ακτή. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται Συναγρίδες, μεγάλα Λαβράκια και Λούτσοι. Η ευαισθησία της κορυφής του θα μεταδώσει στην παλάμη σας, όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, φροντίζοντας να απολαμβάνετε κάθε λεπτό της μάχης. Παρά το μήκος των 3 μέτρων, το Ventury μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από το σκάφος, για ψάρεμα Casting.

Το συγκεκριμένο καλάμι διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα EVO στη λαβή, καθιστώντας την άνετη και σταθερή στο κράτημα, ακόμη και με βρεγμένα χέρια.

Όσον αφορά τον περιφερειακό εξοπλισμό, η Tenryu δεν έκανε συμβιβασμούς και εξόπλισε το Ventury 300 με οδηγούς Fuji K-Series Anti-Tangle, με Slim SiC Rings και Deep Pressed Frame. Το εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα των καλαμιών Tenryu, κάνει μια σαφή δήλωση ότι με τέτοιο εξοπλισμό, θα έχετε πάντα το πάνω χέρι στη μάχη με πανίσχυρα αλιεύματα.

Ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να ψαρέψετε, το Tenryu Ventury 300 θα χρειαστεί διαφορετικό «σετάρισμα» για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές του, καθώς μεταξύ τεχνικών όπως Light Shore Jigging και Heavy Spinning, υπάρχουν διαφορές. Αν για παράδειγμα πρόκειται να ψαρέψετε με Heavy Spinning τότε χρησιμοποιήσετε ένα νήμα PE 1.2 με αόρατο leader 0,33 – 0,37 χιλ. Αν πρόκειται να ψαρέψετε με Light Shore Jigging τότε προτείνουμε νήμα PE 2.0 με leader 0,40 – 0,47 χιλ.  

Το καλάμι Ventury 300 συνδυάζεται με μηχανισμό Spinning.

Εγγύηση: Τα καλάμια Tenryu συνοδεύονται από εφ' όρου ζωής εγγύηση, η οποία καλύπτει θέματα ποιότητας, εργοστασιακής κατασκευής και πιθανές αστοχίες υλικών. Ελαττωματικά στελέχη αντικαθίστανται δωρεάν, αφού εξεταστούν από το Τεχνικό Τμήμα της Tenryu.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 3,00 μ
  • Στελέχη: 2
  • Μήκος Μεταφοράς: 154 εκ
  • Βάρος: 250 γρ
  • Casting Weight: 10 - 90 γρ
  • Ιδανικό Νήμα: max 30 lbs
  • Carbon: 88%
Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας