Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21

Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Flatfish Edition EV21

Palms
01.0789
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
325,00 €
Με ΦΠΑ

Η νέα σειρά καλαμιών της Palms, Shore Gun Evolv, ως καλάμια μακρινών βολών για ψάρεμα από την ακτή έχουν κατηγοριοποιηθεί βάσει του αλιεύματος στόχου και της τεχνικής. Έχουν επανασχεδιαστεί και κατασκευαστεί με αρκετές αλλαγές.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H Palms είναι μία από τις Ιαπωνικές εταιρίες, που έχει γράψει ιστορία στην τεχνική του Shore Jigging, επεκτείνοντας κατά πολύ τα όρια της τεχνικής και αποκτώντας φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Τα μοντέλα SFSGS Blue Runner αποτελούν τα βασικά της καλάμια για Shore και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του Μεσογειακού πεδίου, με κορυφαία ποιότητα και προσιτή τιμή.

Τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά των καλαμιών, μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχουν συνδεθεί μεταξύ τους με μια απλή φιλοσοφία: το να παραχθούν ξεκούραστα και χρηστικά καλάμια για Shore Jigging τα οποία να διαθέτουν έχουν τρεις αρετές: α) αντοχή στον χρόνο β) ακρίβεια στον χειρισμό των πλάνων γ) μεγάλη δύναμη κατά την μάχη.

Η Palms σχεδίασε και ανέπτυξε το εξειδικευμένο καλάμι SFTGS-FL για το απαιτητικό ψάρεμα του Ιαπωνικού Flatfish, του οποίου το ψάρεμα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και δημοφιλές στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Το Ιαπωνικό Flatfish είναι αντίστοιχο είδος με την Μεσογειακή γλώσσα, παρουσιάζοντας ως διαφορά το μέγεθος και την μαχητικότητα του. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ψάρεμα χρειάζεται εξοπλισμό με μεγάλη δύναμη κορμού ώστε να μπορεί να «ξεκολλήσει» το συγκεκριμένο αλίευμα από τον αμμώδη, ή λασπώδη βυθό, αλλά και να μπορέσει να το χειριστεί με αξιώσεις κατά την διάρκεια της μάχης.

Το Palms Shore Gun Evolv Flatfish είναι ένα καλάμι Spinning το οποίο μας κάνει σαφές κι άμεσα αντιληπτό, ότι θα αντισταθεί και να διαχειριστεί άνετα τα Μεσογειακά αλιεύματα όπως ο Λούτσος, τα μικρά Μαγιάτικα και Συναγρίδες που δραστηριοποιούνται στην παράκτια ζώνη στα Ελληνικά αλλά και Μεσογειακά νερά. Ένα καλάμι εφοδιασμένο με όλες τις προηγμένες τεχνολογίες και τα High-End εξαρτήματα που επέλεξε η Palms για την συγκεκριμένη σειρά καλαμιών.

Το SFTGS-FL διαθέτει 8 + 1 οδηγούς Fuji K Series μονής στήριξης, με ανοξείδωτο πλαίσιο σε χρώμα Frosted- Dark Gray και κεραμικό υλικό Alconite της Fuji. To SFTGS-FL διατίθεται από την Palms σε δύο μήκη, με το ίδιο Casting Weight. Το καλάμι SFTGS-96M το οποίο μας παρέχει την δυνατότητα τεχνικότερου χειρισμού των δολωμάτων, αλλά και ευκολότερο χειρισμό του αλιεύματος σε δύσκολες βραχώδεις περιοχές και το SFTGS-106M με μεγαλύτερο μήκος για να πραγματοποιεί μεγαλύτερου μήκους βολές, αλλά και να μην επηρεάζεται ο χειρισμός των τεχνητών μας από τις ριπές σε συνθήκες μεγάλης έντασης ανέμου. Όποιο από τα δύο κι αν κληθούμε να επιλέξουμε θα μας ανταμείψει με την συμπεριφορά του, το ξεκούραστο πολύωρο ψάρεμα χάρης το χαμηλό του βάρος αλλά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η νέα σειρά καλαμιών της Palms, Shore Gun Evolv, ως καλάμια μακρινών βολών για ψάρεμα από την ακτή έχουν κατηγοριοποιηθεί βάσει του αλιεύματος στόχου και της τεχνικής. Έχουν επανασχεδιαστεί και κατασκευαστεί με αρκετές αλλαγές. Έχει επαναπροσδιοριστεί η διάταξη και κατανομή του άνθρακα στο κάτω στέλεχος δίνοντας έμφαση στην αίσθηση του κρατήματος και δημιουργίας μεγαλύτερου αισθήματος ασφάλειας κατά την βολή. Για τα περισσότερα μοντέλα το σχέδιο της λαβής έχει επανασχεδιαστεί και η τοποθέτηση των οδηγών έχει προσαρμοστεί ώστε να αυξάνεται η απόδοση κατά την μάχη. Η λαβές της νέας σειράς διαθέτουν αποκλειστικά φυσικό φελλό για να αυξάνεται η αίσθηση ασφάλειας κατά το κράτημα καθώς ο φυσικός φελλός δημιουργεί την μοναδική αίσθηση "κολλήματος" στο χέρι. Μπορεί εμφανισιακά να μην μας κερδίζει με την πρώτη ματιά αλλά η "ομορφιά" βρίσκεται μέσα του, η λειτουργικότητα και η άνεση που προσφέρει κατά το πολύωρο ψάρεμα θα μας ανταμείψει.

Ένα αποτελεσματικό σύστημα ενίσχυσης που επιτυγχάνει καλύτερη απόδοση σε σχέση με  παλιότερα μοντέλα είναι η περιέλιξη του blank με φύλλο άνθρακα σε σχήμα Χ. Μαζί με τη μείωση του βάρους, η ακαμψία του blank στις στρεπτικές ροπές αυξάνεται. Το blank του Shore Gun Evolve χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά ελαστικό υλικό στη θέση γύρω από το κάτω στέλεχος. Η αίσθηση ασφάλειας κατά την βολή που δημιουργείται στον ψαρά αλλά και η πραγματοποίηση βολής μεγαλύτερης απόστασης έχουν βελτιωθεί περεταίρω χάρη στην αύξηση του επιπέδου δύναμης του άνθρακα, αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένους κατασκευαστές οι οποίοι έχουν εξοικείωση κι εμπειρία στην διαχείριση αυτών των υλικών και τεχνογνωσία σχεδίασης ώστε να αναδειχτούν αυτά τα χαρακτηριστικά, η Palms είναι μία από αυτές.

Το blank τους έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία X-Carbonology, ένα σύστημα ενίσχυσης του κορμού του καλαμιού, το οποίο βελτιώνει τις επιδόσεις του, λόγω της σταυρωτής πλέξης των φύλλων Carbon. Εκτός από τη μείωση του βάρους του καλαμιού, αυξάνεται η δύναμή του και η αντοχή κατά των στρεβλώσεων και προς τους 4 άξονες. Κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, δίνει προοδευτικότητα για τον χειρισμό των τεχνητών και την αποσόβηση των κεφαλιών που θα κάνει το ψάρι στη μάχη, μα την ίδια στιγμή έχουν την ικανότητα να καρφώνουν στέρεα και διαθέτουν δύναμη κορμού ικανή να βγάλει στη στεριά τα δυνατότερα αλιεύματα. Τα blanks της σειράς Shore Gun Evolv είναι σταθερά στην συμπεριφορά τους και διαθέτουν μεγάλη αντοχή.

Η Palms υιοθέτησε την κατηγοριοποίηση των καλαμιών της σειράς Shore Gun Evolv τυπώνοντας πάνω στο κάθε καλάμι το αντίστοιχο γραφικό λογότυπο βάσει της κατηγορίας ψαρέματος που αναφέρεται έτσι ώστε να γίνεται άμεσα αντιληπτός ο χαρακτήρας του κάθε καλαμιού με μία ματιά. 17 ολοκαίνουργια μοντέλα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου κι απαιτητικού  αλιέα σε κατηγορίες όπως Shore Jigging, Shore Slow, Eging, Flatfish fishing.

Όλα τα μοντέλα της σειράς Shore Gun Evolv διαθέτουν κορυφαίους οδηγούς της  Fuji K series. Αναθεωρώντας και επανασχεδιάζοντας το στήσιμο της σειράς Shore Gun Evolv όλων των τεχνικών τροποποιήθηκε ο αριθμό, το μέγεθος και η θέση των οδηγών ώστε να βελτιωθεί και να αναδειχθεί η αρχική ισορροπία, η ποιότητα και τις δυνατότητες των blanks. Συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση του blank το οποίο χρησιμοποιεί υψηλής ελαστικότητας υλικό δίνει την αίσθηση της άνεσης κατά την διεξαγωγή της βολής, μεγάλη απόσταση βολής και διαχείριση απαλλαγμένη από περιττές ταλαντώσεις κατά την διάρκεια του ψαρέματος. Επειδή η Palms γνωρίζει ότι όλοι οι παράγοντές συντελούν για το άψογο τελικό αποτέλεσμα δίνει βαρύτητα και έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Όλα τα μοντέλα Shore Gun Evolve διαθέτουν φυσικό φελλό που όλο και σπανιότερα εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια για την χρήση σε καλάμια ψαρέματος. Η υψηλού επιπέδου πρόσφυση στο χέρι μας και η "ζεστασιά" που προσφέρει ο φελλός ως ένα φυσικό προϊόν είναι ασύγκριτη. Η ικανότητα του να αντέχει σε υψηλές πιέσεις, να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής κατά την χρήση στο αλμυρό νερό και η μεταφορά της συμπεριφοράς του blank αυτούσια στα χέρια μας είναι κάποια βασικά από τα πλεονεκτήματα του.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Line PE Casting Weight
SFTGS-96M+FL 2,89 μ 2 150 εκ 219 γρ 8 - 22 lbs 0,8 - 2,0 10 - 45 γρ
SFTGS-106M+FL 3,23 μ 2 164 εκ 236 γρ 8 - 22 lbs 0,8 - 2,0 10 - 45 γρ
Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
3,10 μ. - 3,99 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας