Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass
Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass

Καλάμι Yamaga Blanks Early for Seabass

Yamaga Blanks
01.0830
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
430,00 €
Με ΦΠΑ

Το Early for Seabass επιδιώκει να πετύχει μια ακόμη καλύτερη σχέση απόδοσης και κόστους ικανοποιώντας τις παραπάνω απαιτήσεις και χωρίς να επιτρέπει κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα κατασκευής.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Από την κορυφαία Ιαπωνική εταιρία Yamaga Blanks τέθηκε ως στόχος η κατασκευή καλαμιών για το ψάρεμα Λαβρακιού με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Να μπορεί να πραγματοποιεί την ιδανική απελευθέρωση του τεχνητού κατά τη βολή, από οποιοδήποτε σημείο μιας ευρείας γωνίας προς την οποία στοχεύει η κορυφή του καλαμιού
  • Να διαθέτει blank που ο καθένας να μπορεί να χειριστεί εύκολα και να πραγματοποιεί μακρινές βολές ακριβείας με ελάχιστη δύναμη
  • Να είναι ελαφρύ και ευαίσθητο
  • Να μην κουράζει τον χρήστη ακόμα και μετά από πολύωρο ψάρεμα και την πραγματοποίηση πολλών βολών

Οι παραπάνω στόχοι αποτελούν και το σημείο εκκίνησης για κάθε καλάμι της κατηγορίας Seabass, για την Yamaga Blanks. Το Early for Seabass επιδιώκει να πετύχει μια ακόμη καλύτερη σχέση απόδοσης και κόστους ικανοποιώντας τις παραπάνω απαιτήσεις και χωρίς να επιτρέπει κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα κατασκευής. Η σειρά καλαμιών Early for Seabass καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών των φίλων του Spinning, δίνοντας επίσης έμφαση στο ιδανικό μήκος καλαμιού, στην απόδοση κατά τις βολές σε μεγάλες αποστάσεις.

Η Yamaga Blanks μας ενημερώνει για την φιλοσοφία της γύρω από την κατασκευή καλαμιών και αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά της. Τα blanks των καλαμιών δεν πρέπει μόνο να έχουν δύναμη και χαμηλό βάρος, αλλά και αποτελεσματική ικανότητα γρήγορης επαναφοράς στην αρχική τους μορφή (Δράση / Action καλαμιού). Με άλλα λόγια το καλάμι να έχει την ικανότητα να επανέρχεται άμεσα και να έχει την δύναμη να “ξεκολλάει” το ψάρι από τον βραχώδη, αλλά και κάθε είδους βυθό. Οι άκαμπτες αλλά υψηλής ευαισθησίας κορυφές, πάρα τις αλλαγές καιρικών και των συνθηκών της θάλασσας, παραμένουν ευέλικτες και δίνουν στον χρήστη την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το καλάμι σε μια πληθώρα τεχνικών και διαφορετικών τεχνητών δολωμάτων και αρματωσιών. Στοχεύοντας στα είδη των ψαριών που δραστηριοποιούνται στο κατώτερο τμήμα της υδάτινης στήλης, κοντά στο δύσκολο τερέν του βραχώδη βυθού, κάνει το ψάρεμα να έχει ιδιαίτερα και συνήθως δύσκολα χαρακτηριστικά. Δεν θα πρέπει απλά και μόνο να περιμένουμε να χτυπήσει το αλίευμα που δραστηριοποιείται στον βραχώδη βυθό. Ο κύριος στόχος είναι να εξασφαλιστεί και να βγει.

Ένα σημείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι η ανάλυση που μας παρέχει μια κορυφαία εταιρία, όπως η Yamaga Blanks, αναφορικά με το Casting Weight των καλαμιών της και το πώς αυτό μετατρέπεται σε καθοριστικό παράγοντα στην κατασκευή των καλαμιών, αλλά και στην σωστή χρήση των τεχνητών. Το Casting Weight σε καλάμια υψηλών απαιτήσεων, όπως αυτά της Yamaga Blanks, δεν είναι απλά ένας αριθμός που υποδηλώνει το βάρος του τεχνητού που μπορεί να πετάξει ένα καλάμι, αλλά μια σειρά από μετρήσεις που καθορίζουν κατά την κατασκευή του blank, το αν το καλάμι κάνει σωστή βολή, αν διαθέτει την κατάλληλη παραβολή και το αν θα χειριστεί σωστά διαφορετικού υλικού τεχνητά, σε διαφορετικά βάθη.

Ο κάθε τύπος τεχνητού δολώματος (Pencil, Minnow, Jigheads με Σιλικόνες, Πλάνος, κλπ) αλλά και αρματωσιές (Caro, Carolina, Texas, Fluke) έχουν διαφορετικές απαιτήσεις βολής. Η απόσταση βολής όμως, καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως το βάρος, η μάζα της αρματωσιάς, ή του τεχνητού (και οι καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν μπορούν να επηρεάσουν την κατασκευή του blank). Προσθέστε στα παραπάνω και το βάθος στο οποίο πρέπει να φτάσει το τεχνητό μας και καταλαβαίνετε πόσοι παράγοντες καθορίζουν το αν το καλάμι μας δουλεύει σωστά ένα τεχνητό, ή όχι.

Στην προκειμένη περίπτωση η Yamaga μας δίνει πληροφορίες και λεπτομέρειες για την κατασκευή των blank της σειράς καλαμιών Early for Seabass, αναφορικά με το Casting Weight, ανά κατηγορία τεχνητού δολώματος και αρματωσιών. Για παράδειγμα, αρματωσιές όπως οι Caro, Carolina, Texas, και Fluke φέρουν μεγαλύτερη αντίσταση στον αέρα κατά την βολή, σε σχέση με ένα Πλανάκι, ή ένα Minnow (Plug) οπότε μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερο βάρος σε μια τέτοια αρματωσιά, ώστε να πετύχουμε καλύτερη βολή, χωρίς να επιβαρύνουμε το καλάμι. Αντιθέτως ένα τεχνητό Μinnow είναι πιο συμπαγές κι επιτυγχάνει καλύτερη βολή με μικρότερο βάρος. Συνεπώς η εταιρία Yamaga Blanks εξειδικεύει την πληροφόρηση που μας παρέχει για το Casting Weight των καλαμιών της σειράς Early for Seabass ανάλογα με τον τύπο τεχνητού που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε, των χαρακτηριστικών του – όπως το βάρος - και των αναγκών για βολή. Το Casting Weight που αναφέρεται είναι το ιδανικό για κάθε κατηγορία τεχνητού, ή αρματωσιάς.

Το Yamaga Blanks Early for Seabass 93M είναι ένα μοντέλο πολλαπλών χρήσεων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εποχές και καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών όπως το Wading μέχρι την απόδοση βολών μεγάλων αποστάσεων σε λιμάνια και ρηχοπατιές. Ο χειρισμός των τεχνητών κατηγορίας 7 - 12 εκ / 7 – 35 γρ, είναι εξαιρετικός και ακόμη και ψαράκια με αντίσταση κατά την ανάκτηση, όπως τα τεχνητά Vibration, επιφέρουν μικρότερη επιβάρυνση στον καρπό του ψαρά ακόμα και μετά από πολύωρες ώρες ψαρέματος, βολών και ανακτήσεων. Κατά τη διάρκεια του καρφώματος θα παρατηρήσετε ότι η κύρτωση αξιοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του κορμού, ενισχύοντας την απόδοση του καλαμιού κατά τη μάχη και μειώνοντας την ανισορροπία.

Το Early for Seabass 97MMH είναι ένα καλάμι που θα κάνει τη διαφορά όταν ψαρεύετε σε εκβολές μεγάλων ποταμών, ή σε περιοχές με έντονα ρεύματα. Με blank που επιτυγχάνει σταθερή τροχιά του τεχνητού κατά τη βολή, παρά το χαμηλό του βάρος, θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δράση του τεχνητού, ακόμη και με ήπια χτυπήματα και μπορεί να χειριστεί μεγάλο εύρος αλιευμάτων, μέχρι και πελαγικούς θηρευτές, ανοιχτής θάλασσας. Το 97MMH διαθέτει λεπτή κορυφή, που μεταφέρει με ακρίβεια στο χέρι του ψαρά, ακόμη και τις αλλαγές των ρευμάτων με τεχνητό μόλις 9 εκ. Ταυτόχρονα μπορεί να εκτοξεύσει ένα τεχνητό Minnow μήκους 15 εκ. Το Early for Seabass 97MMH είναι ένα καλάμι με δύναμη στο butt, το οποίο θα σας προσδώσει σιγουριά στο ψάρεμά σας.

Καμπύλη Κύρτωσης

Το διάγραμμα παρουσιάζει μια σύγκριση της κύρτωσης, με στατικό φορτίο 1 κιλού που εφαρμόζεται στη σειρά Early for Seabass. Η σύγκριση στατικού φορτίου δεν εκφράζει όλα τα χαρακτηριστικά των καλαμιών. Αυτή η συγκριτική εικόνα δείχνει μόνο την καμπύλη του καλαμιού, όταν κρεμάμε το βάρος. Η ταχύτητα επαναφοράς του καλαμιού, ή η αίσθηση της χρήσης κατά το ψάρεμα δεν αποδίδονται από το συγκεκριμένο τεστ. Δείτε το ως μία ένδειξη της δύναμης του καλαμιού.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Τεχνητού PE Carbon
Early 93M 2,819 μ 2 1,445 μ 7 - 35 γρ 0,8 - 1,5 94,9%
Early 97MMH 2,925 μ 2 1,500 μ 8 - 42 γρ 1,0 - 2,0 94,9%
Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας