Καλάμι Major Craft SP Solpara Shore Tachiuo Tenya
Καλάμι Major Craft SP Solpara Shore Tachiuo Tenya
Καλάμι Major Craft SP Solpara Shore Tachiuo Tenya
Καλάμι Major Craft SP Solpara Shore Tachiuo Tenya
Καλάμι Major Craft SP Solpara Shore Tachiuo Tenya
Καλάμι Major Craft SP Solpara Shore Tachiuo Tenya

Καλάμι Major Craft SP Solpara Shore Tachiuo Tenya

Major Craft
01.0865
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
129,90 €
Με ΦΠΑ

Το νέο Solpara Shore Tenya κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την τεχνική Tenya, εφαρμοσμένη από την ακτή.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι συνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές ψαρέματος, με την χρήση τεχνιτών δολωμάτων, απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερη εξέλιξη στα καλάμια τα οποία τα διαχειρίζονται. Η Major Craft ανταποκρινόμενη σε αυτήν την εξέλιξη, προχωρά δυναμικά στην εξέλιξη των καλαμιών της, όχι μόνο για να συμβαδίζουν, αλλά και για να πρωταγωνιστούν στις νέες τεχνικές ψαρέματος.

Η σειρά Solpara έχει εξελιχθεί σε ποιότητα, στην πλέξη του άνθρακα, στη λαβή αλλά και στη χωροθέτηση των οδηγών. Η σειρά Solpara δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και φιλικές σειρές καλαμιών της εταιρίας, τόσο από άποψη τιμής, όσο κι από χρηστικότητας από αρχάριους, αλλά κι έμπειρους ψαράδες. Διαχρονικά η σειρά καλαμιών Major Craft Solpara αποτελούσε την καλύτερη επιλογή ως εισαγωγικό καλάμι σε οποιαδήποτε κατηγορία και τεχνική. Πλέον αυτό ενισχύεται και η επιλογή της αποτελεί μια κίνηση που δεν θα χρειαστεί δεύτερη σκέψη.

Το νέο Solpara Shore Tenya κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την τεχνική Tenya, εφαρμοσμένη από την ακτή. Η τεχνική Tenya είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας τόσο για τις συγκινήσεις που προκαλούν τα λεπτά εργαλεία, όσο και για την αποδοτικότητά της. Έχοντας τη γνώση στην τεχνική Tenya από σκάφος, η Major Craft πέρασε όλη αυτή την τεχνογνωσία κι εμπειρία στο Solpara Shore Tenya τροποποιώντας το κατάλληλα, για να λειτουργεί ιδανικά από την ακτή. Η συγκεκριμένη σειρά επικεντρώθηκε περισσότερο στο ψάρεμα της Σπάθας, ένα αλίευμα εξαιρετικά αγαπητό στην Ιαπωνία, ωστόσο στα Μεσογειακά νερά μπορεί να βρει εφαρμογή σε ένα μεγάλο εύρος αλιευμάτων (Φαγκριά, Τσιπούρες, Σαργοί, Σκαθάρια, κ.α.) καθώς ο δυνατός κορμός του θα μείνει πάντα σε τάση και επαφή με οποιοδήποτε αντίπαλο της τεχνικής Tenya, κουράζοντας τον και αφήνοντάς τον παραδομένο μετά από λίγα λεπτά στην απόχη μας.

Τα καλάμια της σειράς Solpara Shore Tenya δίνουν την δυνατότητα στο κοινό που θέλει να γνωρίσει την τεχνική, να βιώσει την εμπειρία και τις συγκινήσεις του Tenya από ακτή με προσιτό κόστος, αλλά χωρίς καμία έκπτωση στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και Ιαπωνική τεχνογνωσία. Η Major Craft, όπως μας συνηθίζει έχει εφοδιάσει τα καλάμια της με βάση μηχανισμού της Ιαπωνικής Fuji όπως επίσης κι οδηγούς Fuji της σειράς New Concept O με κεραμικό υλικό SiC.

Το μοντέλο SPX-962STY είναι Tubular (κενή μύτη), το οποίο έχει δώσει έμφαση στην ευαισθησία. Είναι το ιδανικό μοντέλο για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην τεχνική του Shore Tenya. Με Casting Weight από τα 3 έως τα 30 γραμμάρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μεγάλο εύρος κεφαλών Tenya, συνδυάζοντάς τες με πολλά ζωντανά, νωπά, σιλικονούχα ή και βιοδιασπώμενα δολώματα. Το συγκεκριμένο καλάμι διαθέτει γρήγορη δράση κορυφής, θα δώσει φυσική κίνηση στο δόλωμα και θα το κάνει να φανεί δελεαστικό στα μάτια των θηρευτών. Το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαζόμενο με νήματα από PE#0,6 έως PE#1,5 μας προδιαθέτει για την περίσσια δύναμης που διαθέτει ο κορμός τους. Το πάνω στέλεχός του από τον τέταρτο οδηγό έως την κορυφή του έχει βαφεί με έντονο φθορίζον κίτρινο χρώμα που αντιδρά στην έκθεση του στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, ώστε να γίνεται εύκολα διακριτή η οποιαδήποτε κίνηση της κορυφής ακόμη και κατά την διάρκεια της νύχτας σε συνθήκες απόλυτου σκότους.

Στο Solid καλάμι SPX-S902STY (μασίφ μύτη) έχει δοθεί έμφαση στην ευαισθησία αλλά και παράλληλα στην τεχνική του κίνηση. Είναι ένα καλάμι που απευθύνεται περισσότερο σε ψαράδες με λίγο περισσότερη εμπειρία και θα ψάξουν τα πιο πονηρεμένα ψάρια της τεχνικής, με μικρότερα σε βάρος Τenya, αφήνοντάς τα να τα παρασύρει το ρέμα και η εξαιρετικά ευαίσθητη solid κορυφή θα κάνει την διαφορά στο κάρφωμα. Διαθέτοντας κορυφή με Extra Fast δράση, Casting Weight από 2 έως 20 γραμμάρια και νήμα από PE#0,4 έως PE#1,5 καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το μοντέλο που θα προσφέρει φινέτσα και λεπτότητα στο ψάρεμά μας. Επίσης κι εδώ το πάνω στέλεχός του από τον τέταρτο οδηγό έως την κορυφή του έχει βαφεί με έντονο φθορίζον κίτρινο χρώμα που αντιδρά στην έκθεση του στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, ώστε να γίνεται εύκολα διακριτή η οποιαδήποτε κίνηση της κορυφής ακόμη και κατά την διάρκεια της νύχτας σε συνθήκες απόλυτου σκότους.

Μοντέλο SPX-S902STY SPX-962STY
Μήκος 2,75 μ 2,90 μ
Μήκος Μεταφοράς 138 εκ 148 εκ
Βάρος 163 γρ 172 γρ
Στελέχη 2 2
Μέγεθος Tenya 2 - 20 γρ 3 - 30 γρ
PE 0,4 - 1,5  0,6 - 1,5
Action Extra Fast Fast
Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας