Καλάμια Major Craft Crostage Wind

Καλάμια Major Craft Crostage Wind

Major Craft
01.0902
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
154,00 €
Με ΦΠΑ

Αυτή είναι η τρίτη γενιά καλαμιών Crostage από την Ιαπωνική εταιρία Major Craft, με blank Σταυρωτής Πλέξης. Δέκα χρόνια μετά την παρουσίασή του, η τρίτη γενιά καλαμιών Crostage έχει ανακατασκευαστεί εξολοκλήρου.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αυτή είναι η τρίτη γενιά καλαμιών Crostage από την Ιαπωνική εταιρία Major Craft, με blank Σταυρωτής Πλέξης. Δέκα χρόνια μετά την παρουσίασή του, η τρίτη γενιά καλαμιών Crostage έχει ανακατασκευαστεί εξολοκλήρου.

Ακόμα και οι νέοι φίλοι της τεχνικής θα νιώσουν ότι το Crostage είναι κατασκευαστικά άρτιο και πλήρες σε κάθε του λεπτομέρεια. Με το πρώτο άγγιγμα θα νιώσετε την άνεση που σας προσφέρει στο ψάρεμα από ακτή. Έχει επανασχεδιαστεί, ξεκινώντας από το υλικό Carbon, ώστε αυτό να διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται στις τωρινές συνθήκες και τεχνικές ψαρέματος, οι οποίες κάθε χρόνο μεταβάλλονται.

Τα καλάμια Wind αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία καλαμιών, που έχουν λάβει το όνομά τους από την ομώνυμη τεχνική ψαρέματος. Η τεχνική Wind βρίσκει εφαρμογή σε σιλικόνες αρματωμένες με μολυβοκεφαλές Darting Type. Το χαρακτηριστικό της τεχνικής Wind είναι η κίνηση που εκτελεί η σιλικόνη λόγω της συνεχούς κίνησης που δίνουμε στο καλάμι, αλλά και της συγκεκριμένης συμπεριφοράς των καλαμιών Wind. Πιο συγκεκριμένα ο τρόπος ανάκτησης είναι ο εξής: μετά την βολή και μόλις το τεχνητό φτάσει στο βυθό ξεκινάμε να «ανακτούμε» την σιλικόνη με συνεχόμενα κάθετα jerks (κίνηση προς τα πάνω), ενώ η σιλικόνη θα διαγράφει μια συνεχή ζιγκ- ζαγκ κίνηση.

Κατά την διάρκεια της ανάκτησης θα πρέπει να έχουμε πάντα ελάχιστα μπόσικα στο νήμα και τα φρένα μας ελαφρώς πιο ελεύθερα απ΄ ότι συνήθως. Τα καλάμια wind είναι καλάμια με δράση κορυφής, Regular Fast, Fast ή και Extra Fast (ο χαρακτηρισμός σε σχέση με την συμπεριφορά μπορεί να διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή) και δυνατό κορμό. Τα καλάμια Wind μπορούν να ψαρέψουν υποδειγματικά και τεχνητά επιφανείας με κίνηση Walk the Dog, αλλά και μικρά πλανάκια. 

CRX-802MW - Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε με την τεχνική Wind. Ειδικά για γυναίκες και νεαρούς ψαράδες, το μήκος του είναι όσο χρειάζεται για να απολαύσετε το παιχνίδι. Το ελαφρώς κοντό blankδιευκολύνει την αναπαραγωγή ήπιων κινήσεων darting, με λίγη δύναμη, ενώ η βολή είναι εξαιρετική. Συνιστούμε αυτό το εύχρηστο καλάμι Crostage, για όσους έχουν μικρή εμπειρία ψαρέματος στην τεχνική.

CRX-832MW - Αυτό είναι το τυπικό μοντέλο Crostage. Με ιδανικό Casting Weight περίπου τα 14 γρ, κάθε ψαράς μπορεί να απολαύσει ανακτήσεις Wind με σκληρότητα που επιτρέπει ελαφρύ παιχνίδι, σε μήκος 2,52 μ. Αυτό το μοντέλο Crostage είναι ιδανικό για στόχευση αλιευμάτων όπως το Λαβράκι, η Παλαμίδα, το Κοκάλι, κ.α.

CRX-862MW – Αυτό το καλάμι συνιστάται για μακρινές βολές, με μέσο Casting Weight περίπου τα 14 γρ (1/2oz). Αυτό το μήκος απαιτείται για τη στόχευση Πελαγίσιων ειδών που μεταναστεύουν, ή παραμονεύουν σε βραχώδεις περιοχές. Συνιστάται επίσης για μεγάλα slack jerks, που εκμεταλλεύονται το πλήρες μήκος του καλαμιού και για τεχνικό παιχνίδι Wind, που κάνει πλήρη χρήση των short jerks.

CRX-832MHW – Με Casting Weight στα 10 γρ (5/8oz) έως τα 28 γρ (1oz), συνιστάται για σημεία με βαθιά νερά και έντονα ρεύματα. Είναι επίσης ιδανικό για μακρινές βολές, με χρήση μεγάλων τεχνητών, συνεπώς αυτό το Crostage προορίζεται για έντονες συγκινήσεις της τεχνικής Wind. Είναι ένα καλάμι που συνιστάται για τη στόχευση ειδών που απαιτούν δύναμη στη λαβή και Medium Heavy δράση.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Βάρος Τεχνητού PE Action
CRX-802MW 2,44 μ 2 7 - 21 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast
CRX-832MW 2,52 μ 2 7 - 21 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast
CRX-862MW 2,60 μ 2 7 - 21 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast
CRX-832MHW 2,52 μ 2 10 - 28 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast
Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας