Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express
Καλάμι Tenryu Dragon Express

Καλάμι Tenryu Dragon Express

Tenryu
01.0461
Χωρίς απόθεμα
647,00 €
Με ΦΠΑ

Το Ιαπωνικό καλάμι Tenryu Dragon Express κατασκευάστηκε για να δαμάσει τα μεγαλύτερα λαβράκια και μην τους επιτρέψει να πάρουν ούτε εκατοστό νήματος. Δεν τα βάζεις εύκολα με ένα Tenryu.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Ιαπωνικό καλάμι Tenryu Dragon Express κατασκευάστηκε για να δαμάσει τα μεγαλύτερα λαβράκια και μην τους επιτρέψει να πάρουν ούτε εκατοστό νήματος. Το θήραμα δεν θα καταφέρει να τρέξει προς τα βράχια, γιατί πολύ απλά, δεν μπορεί να τα βάλει με ένα Tenryu.

Το συγκεκριμένο καλάμι της Tenryu έφερε επανάσταση στο ψάρεμα bass στην Ευρώπη, ανοίγοντας το δρόμο για μοντέρνα Ιαπωνικά καλάμια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί τεχνητά υπολογίσιμου μεγέθους, σε δύσκολες περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα. Ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, εσείς θα μπορέσετε να χαρείτε το ψάρεμα, λόγω του όπλου που θα κρατάτε στα χέρια σας. Όταν ο καιρός είναι ήπιος... εκεί δεν υπάρχουν όρια.

Το Dragon Express είναι καλάμι γρήγορης δράσης, τέλειο για σκληρά τεχνητά, ιδιαίτερα εκείνων που ανήκουν στην κατηγορία Plugs. Εάν χρησιμοποιείτε τεχνητά επιφανείας, τότε το Tenryu Dragon Express είναι ένα ονειρώδες καλάμι με απεριόριστη δύναμη. Η συγκεκριμένη έκδοση βασίστηκε στην κλασσική έκδοση Red Dragon Express, αλλά αναβαθμίστηκε όπως τα περισσότερα καλάμια Tenryu. Η νέα έκδοση είναι εξοπλισμένη με νέους οδηγούς Fuji K-Series κατά των εμπλοκών και με ενιαία λαβή από αντιολισθητικό, αφρώδες υλικό. Η ανανεωμένη διάταξη και διαφορετική επιλογή οδηγών το καθιστά τέλειο για κάθε τεχνητό που ανήκει στους μοντέρνους τρόπους ψαρέματος. Ως εκ τούτου, το Dragon Express καταφέρνει να χρησιμοποιήσει άνετα κάθε σκληρό τεχνητό όπως Minnows, Pencils, Vibrating Lures, καθώς και Top Water τεχνητά όπως Poppers, Skippers, Splashers και WTD.

Πέραν αυτών των χαρακτηριστικών, το Dragon Express καταφέρνει να μεταφέρει «άθικτη» κάθε πληροφορία του τεχνητού μας ακόμα και μέσα στον έντονο κυματισμό, ή στα δυνατά ρέματα, ώστε να ξέρουμε τι συμβαίνει. Χάρη στον Fast χαρακτήρα του, καρφώνει μόνο του στο παραμικρό άγγιγμα, σίγουρα και βαθιά.

Εάν από την άλλη πλευρά είναι φανατικός χρήστης, μεγάλων σιλικονούχων δολωμάτων με μεγάλου βάρους jig heads, μια τάση η οποία έγινε απαραίτητη τεχνική, τότε μην ψάχνετε περαιτέρω.

Συνοψίζοντας το καλάμι Tenryu Dragon Express είναι ένα πολύ ισχυρό καλάμι, που δεν επηρεάζεται από ακραίες καιρικές συνθήκες, είτε ψαρεύετε από την ακτή, είτε από σκάφος, καθώς χειρίζεται τεχνητά και κουταλάκια έως 60 γρ ή και μικρότερα με μεγάλη ευκολία. Θα σας επιτρέψει να κάνετε βολές κόντρα στον άνεμο και να φτάσετε σε σημεία που αλλιώς θα ήταν αδύνατο.

Το Dragon Express θα δικαιώσει στο 100% τον ψαρά που θα το επιλέξει για Παλαμίδες, Ντάσκες, Γοφάρια, Λούτσους, Κυνηγούς, Μανάλια, Συναγρίδες και μεγάλα Λαβράκια, ιδιαίτερα με άσχημα καιρό από την παραλία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 2,90 μ
  • Βάρος: 207 γρ
  • Στελέχη: 2
  • Μήκος Μεταφοράς : 1,48 μ
  • Casting Power: 20 έως 60 γρ
  • Νήμα: 12 έως 30Lbs
  • Γρήγορη Δράση

Εγγύηση: Τα καλάμια Tenryu συνοδεύονται από εφ' όρου ζωής εγγύηση, η οποία καλύπτει θέματα ποιότητας, εργοστασιακής κατασκευής και πιθανές αστοχίες υλικών. Ελαττωματικά στελέχη αντικαθίστανται δωρεάν, αφού εξεταστούν από το Τεχνικό Τμήμα της Tenryu.

Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας