Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2
Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2

Καλάμι Tenryu Bar Evolution 2

Tenryu
01.0467
Χωρίς απόθεμα
649,00 €
Με ΦΠΑ

Το Tenryu Rod Bar 2.70 Evolution 2 είναι ένα εξαιρετικό καλάμι, με μεγάλο εύρος χρήσεων.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Tenryu Rod Bar 2.70 Evolution 2 είναι ένα εξαιρετικό καλάμι, με μεγάλο εύρος χρήσεων. Το προγενέστερο μοντέλο είχε αφήσει εποχή στον Ευρωπαϊκό χώρο και πρέπει να αναφερθεί ότι πρόκειται για ένα αρκετά διαχρονικό καλάμι που χάρη στην πετυχημένη «συνταγή» του, πρόκειται να ποζάρει για πολλά χρόνια ακόμα ανάμεσα στα κορυφαία καλάμια ακτής.

Τι κάνει όμως το Rod Bar Evolution 2 ένα καλάμι, όμοιο του οποίου δύσκολα θα βρείτε; Μια ματιά στο μήκος και στο Casting Weight του, θα σας δώσουν ένα μέρος της απάντησης. Υπάρχει άραγε ένα καλάμι που κάνει... σχεδόν τα πάντα; Υπάρχει ένα καλάμι το οποίο καλύπτει σχεδόν όλο το φάσμα τεχνικών Spinning; Η απάντηση είναι ναι. Υπάρχει το Tenryu Rod Bar Evolution 2.

Η Ιαπωνική εταιρία Tenryu σχεδίασε το συγκεκριμένο μοντέλο για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, ώστε να μην έχετε κανένα περιορισμό σε τεχνητά και χρήσεις. Με αυτό το καλάμι μπορεί κάποιος να ψαρέψει Λούτσους στο λιμάνι, να ψαρέψει Παλαμίδες από τα βράχια και Λαυράκια από κάποια παραλία. Αντίθετα σε ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, η δράση του συγκεκριμένου καλαμιού είναι προσαρμοσμένη για να μπορεί να χειρίζεται τεχνητά από 5 έως και 50 γραμμάρια άψογα και αρμονικά, να μπορεί να αντιμετωπίσει με λεπτά εργαλεία ένα μεγαλοπρεπές Λαυράκι, ή να τιθασεύσει ένα μεγάλο Γοφάρι με πιο δυνατά εργαλεία.

Το Rod Bar Evolution 2 είναι όχι μόνο κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, αλλά και μελετημένο σύμφωνα με τον μοντέρνο τρόπο spinning, που απαιτεί καλάμια με άμεση μεταφορά κάθε πληροφορίας σε πρώτο χρόνο και ικανά να δίνουν σωστή κίνηση στα τεχνητά μας.

Το συγκεκριμένο καλάμι, σχεδόν δε θα το αισθάνεστε στο χέρι σας, καθώς τα 196 γρ φαντάζουν εντυπωσιακά λίγα για το μήκος του και τον εξοπλισμό του. Σε αυτά τα 196 γρ το Tenryu Rod Bar Evo κρύβει μεγάλη δύναμη, χωρίς να είναι σκληρό και χωρίς να σας κουράζει ακόμα και μετά από πολλές ώρες ψαρέματος.

Το μυστικό του βρίσκεται - που αλλού - στα υλικά κατασκευής και το Υψηλής Πυκνότητας Boron Carbon. Το blank έχει ενισχυθεί από την Tenryu ώστε τα τοιχώματά του να είναι δύο φορές πιο παχιά από αντίστοιχα καλάμια και αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στο Bar Evolution 2 να βρίσκει εφαρμογή σε πολλές και διαφορετικές τεχνικές ψαρέματος.

Το εύρος των τεχνητών που μπορεί να χειριστεί είναι μεγάλο καθώς το Casting Weight είναι 5 έως 50 γρ. Το Tenryu Rod Bar 2.70 Evolution είναι ένα καλάμι το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε τεχνική και παρέχει πολλές λύσεις στο παράκτιο ψάρεμα. Μεταξύ άλλων μπορεί να χειριστεί με ευκολία Minnows, Poppers, Plugs, Jerkbaits, Stickbaits, Skippers, Top Water, Κουτάλια, Σιλικόνες, Πλάνους, Βυθιζόμενα Pencils και ότι άλλο χρειαστείτε.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι το Tenryu Rod Bar Evolution 2 είναι ένα καλάμι το οποίο συνορεύει με την τελειότητα και ικανοποιεί όλα τα κριτήρια του μοντέρνου και απαιτητικού angler. Για αυτόν το λόγο η Tenryu βελτίωσε περαιτέρω το συγκεκριμένο μοντέλο τοποθετώντας νέους οδηγούς κατά των εμπλοκών, τους Fuji Anti Tangle Guides.

Η μοναδικότητα αυτού του μοντέλου της Tenryu, φαίνεται σε όλο του το εύρος: κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εξελιγμένη συμπεριφορά, ανθεκτικότητά, αντοχή στο χρόνο, μέχρι και ο τρόπος που «δένεται» με τον χρήστη του, και μαζί περνάνε σε άλλο επίπεδο ψαρέματος.

Αφού το εξαντλήσετε από την ακτή, δοκιμάστε το και από βάρκα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Βάρος: 196 γρ
  • Μήκος: 2,70 μ
  • Action: 5 - 50 γρ
  • Στελέχη: 2
  • Μήκος Μεταφοράς: 1,40 μ

Εγγύηση: Τα καλάμια Tenryu συνοδεύονται από εφ' όρου ζωής εγγύηση, η οποία καλύπτει θέματα ποιότητας, εργοστασιακής κατασκευής και πιθανές αστοχίες υλικών. Ελαττωματικά στελέχη αντικαθίστανται δωρεάν, αφού εξεταστούν από το Τεχνικό Τμήμα της Tenryu.

Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας