Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning
Καλάμια HTO Orbital Spinning

Καλάμια HTO Orbital Spinning

HTO
01.0990
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
98,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια HTO Orbital είναι ευρείας χρήσης και έχουν κατασκευαστεί ώστε να σας επιτρέπουν να τα ψαρέψετε με κάθε είδους τεχνητό, όπως σκληρά τεχνητά, σιλικόνες και μικρούς, μεταλλικούς πλάνους.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μια γκάμα καλαμιών, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για Μεσογειακό spinning, τα οποία είναι δίσπαστα, με ίσου μήκους στελέχη. Παράγονται σε δύο μήκη, 2,65 και 2,85 μ. Τα καλάμια HTO Orbital είναι ευρείας χρήσης και έχουν κατασκευαστεί ώστε να σας επιτρέπουν να τα ψαρέψετε με κάθε είδους τεχνητό, όπως σκληρά τεχνητά, σιλικόνες και μικρούς, μεταλλικούς πλάνους.

Το μήκος και το Casting Weight της σειράς καλαμιών Orbital είναι ιδανικό για τις βασικές τεχνικές του Μεσογειακού spinning. Χρησιμοποιήστε το 2,85 μ καλάμι όταν θέλετε λίγη μεγαλύτερη απόσταση στη βολή, ή όταν συναντήσετε δυσκολότερες καιρικές συνθήκες. Τα HTO Orbital διαθέτουν και επαρκή δύναμη για φέρουν στην επιφάνεια δύσκολα και μαχητικά αλιεύματα.

Όλα τα καλάμια διαθέτουν extra fast δράση, επαρκή δύναμη για να πραγματοποιήσουν μακρινές βολές ακριβείας, με ελαφριά ακαμψία στην κορυφή, ώστε να «δουλεύετε» κάθε τεχνητό, με ελάχιστη προσπάθεια, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε νήμα.

Όλα τα καλάμια είναι εξοπλισμένα με οδηγούς Fuji O και βάση μηχανισμού HTO TVS. Η βάση μηχανισμού TVS διαθέτει μικρό πλάτος επιφάνειας στην οποία τοποθετείται ο μηχανισμός και κενά, τα οποία σας επιτρέπουν να αγγίζετε το blank και να νιώθετε στα δάκτυλά σας κάθε ερέθισμα. Στην κορυφή υπάρχει πορτοκαλί ταινία φωσφόρου ώστε να είστε πάντα σε οπτική επαφή μαζί της.

Κωδικός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Casting Weight
HRO26MH 2,65 μ 2 136 εκ 140 γρ 7-35 γρ
HRO28MH 2,85 μ 2 146 εκ 158 γρ 7-35 γρ
HRO28H 2,85 μ 2 146 εκ 162 γρ 20-50 γρ
Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας