Καλάμια Shimano Ultegra BXi Surf Casting Solid

Καλάμια Shimano Ultegra BXi Surf Casting Solid

Shimano
01.0952
Χωρίς απόθεμα
387,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Shimano Ultegra BXi, είναι τρίσπαστα καλάμια της τεχνικής Surf Casting, διαθέτουν νέο, βελτιωμένο blank, το οποίο κατασκευάστηκε με την τεχνολογία Hi-Power X.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα καλάμια Shimano Ultegra BXi, είναι τρίσπαστα καλάμια της τεχνικής Surf Casting, διαθέτουν νέο, βελτιωμένο blank, το οποίο κατασκευάστηκε με την τεχνολογία Hi-Power X. Το συγκεκριμένο blank ξεχωρίζει σε αντοχή, σε ακαμψία και μειώνει τη συστροφή του κορμού, καθιστώντας τα συγκεκριμένα καλάμια μια πραγματική μηχανή μακρινών βολών.

Παρά την υψηλή αντοχή και τη δύναμη που διαθέτει το blank των Ultegra BXi είναι ωστόσο χαμηλού βάρους και εύκολο στη χρήση. Το Hi-Power X blank παράγει εξαιρετική απόσταση βολών ακριβείας.

Τα μοντέλα μήκους 425 είναι εφοδιασμένα με οδηγούς Fuji Lowrider Alconite Lowrider και βάση μηχανισμού Fuji DPS.

Τα μοντέλα 450 είναι εξοπλισμένα με οδηγούς Fuji K-Type Alconite και βάση μηχανισμού Fuji DPS. Ο οδηγός κορυφής για όλα τα μοντέλα, είναι Fuji Stainless Steel SiC.

Τα μοντέλα BXi διαθέτουν μασίφ (solid) κορυφή.

Όλα τα καλάμια Shimano Ultegra διαθέτουν λαβή Cast Control για να επιτρέπουν το δυνατό κράτημα κατά τη βολή, ακόμη και με βρεγμένα χέρια.

Κωδικός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητού Τύπος
ULTSFS425BXI 4,25 μ 3 150 εκ 537 γρ 225 γρ Μασίφ
ULTSFS450BXI 4,50 μ 3 158 εκ 551 γρ 225 γρ Μασίφ

Mήκος Καλαμιού
4,00 μ. - 4,50 μ.
Action Καλαμιού
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00003.Τρίσπαστα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας